Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 675
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доволна

прави косата гладка и мека и ухае божествено.

Недоволна

щипе ужасно, трудно попива и грам не хидратира. обмислям изхвърляне след два дни употреба Tired

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 17:06 от Лимонадената Джо

# 601
  • най-шареното място
може ли снимка и за недоволството, моля?

# 602
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега как е, че аз виждах и предишната и не мога да се ориентирам?

# 603
  • най-шареното място
ОК

# 604
  • София
Мерси, момичета, за насоките с пудрата  bouquet Ще си взема някоя пудра на Есенс. Прозрачната ли ми препоръчвате?

А какъв фдт ще препоръчате за смесена кожа, средно покритие, пак да подпитам  Blush

# 605
  • Стара Загора
Имам като посочения по-горе гел на Balea, само че не е рол он (предполагам този с рол он е по-нов, но самият продукт да е същия) - не ми щипе, но не мога да кажа дали си върши работата, тъй като общо взето съм го използвала 4-5 пъти и то не едно след друго, защо си го взех и аз не знам.

Относно споменатата пудра на Essence - в прозрачна кутийка, самата тя е бяла на цвят. Имам я. Не придава цвят. Предназначена е за смесена/мазна кожа и предотвратява бързото омазняване/лъсване на кожата. Според мен е безмислено да се използва от хора, които имат нормална/суха кожа. При мен наистина кара кожата да е матирана за по-дълго време (това зависи и от продуктите, нанесени под нея). Нанасям с четка за пудра. Ако се нанесе повече количество, отколкото трябва, наистина стои брашняно върху кожата (нормално, все пак е прахообразен продукт). Някои са на мнение, че такъв продукт не трябва да се използва ежедневно, тъй като в състава си има талк и алуминий (първите две съставки).

Скрит текст:

# 606
  • Germany
❇Sisi_91❇, благодаря за споделеното мнение за пудрата на Есънс. По принцип съм със смесена кожа, склонна към омазняване в Т-зоната, но в момента е много изсушена и раздразнена, та ще изчакам значи да се нормализира.  Peace

Бижy, ом, благодаря за предложенията за крем, момичета. Трябваше ми нещо за млада кожа и след много чудене в магазина вчера взех този крем на SebaMed:
Скрит текст:
Кремът е за суха, белеща се кожа и успокоява зачервяванията, т.е. на теория е точно за моя проблем, та дано го реши. Като консистенция е различен от другите кремове, които съм ползвала - доста гъст, труден за размазване, образува лек мазен филм върху кожата, попива бавно. Не съм сигурна, че би бил подходящ за под грим. Засега го сложих само два пъти, та още нямам впечатления как действа, но ще споделя по-натам.

Относно новата марка на dm Trend it up, съфорумка от съседна тема сподели, че от ДМ България са й отговорили, че се очаква марката да бъде внесена след около година.  Peace

# 607
  • София
Между другото, това фиксиране с пудра не ви ли разваля ефекта от фдт? При мен става напластено и брашняно.
На мен ми беше полезно това https://www.youtube.com/watch?v=-9lyg9DNfsY

elian, благодаря ти, видеото е наистина полезно, и аз нанасям пудра с пухче и с потупване, а не с четка Simple Smile

❇Sisi_91❇, и аз избягвам продукти с талк, да не говорим за алуминий. Алтернатива на пудрите с талк са минералните прахообразни фдт с мика, като бюджетен вариант е пудрата на Алверде.

Преди време някой тук ми беше препоръчал новата спирала Rimmel Extra 3D. Потвърждавам, че е много добра - разделя добре, извива, издръжлива е, не се рони и цветът е наситен  Simple Smile

П.П. Отсипах си от тестера на L'Oreal True Match, много ми допадна най-светлия цвят, доста естествено стои и има добро покритие. Смятам да пробвам и Lumi Magique и да реша кой от двата да си взема.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 11:36 от Mini Rebel

# 608
Аз много си харесвам лореалските фдт - Infailable i True match. От години съм с тях, купувам други уж за разнообразие, но пак се връщам към тях. Намерила съм си цвят, който направо е създаден за моята кожа  Laughing Допада ми това, че повечето им са с жълт подтон, откакъвто аз имам нужда, а останалите марки все ми розовеят.
Пудрите също са много добри, особено
Скрит текст:
, ама цената й в бг е  #Cussing out

# 609
  • София
Мили момичета, да имате отзиви за това олио за лице:
Скрит текст:

# 610
Мили момичета, да имате отзиви за това олио за лице:
Скрит текст:
Снимката не се вижда.

# 611
# 612

Дано не бъркам, но в предишна тема с Бижу го коментирахме. При мен нямаше никакъв ефект, само излишно омазняване. За разлика от Л'ореалското олио за лице, което и двете харесваме Hug

# 613
  • София

Да, оправих го, благодаря Бижу
!

Редактирам се - Елиан, благодаря ти!   bouquet Ще погледна Лореалското, въпреки, че ми се струва, че ще е наблъскано с химия, освен масла ...  Thinking

# 614
Аз затова първоначално взех на Палмърс, но не оправда очакванията ми, сега до доизмазвам по крака и ръце Laughing Лореалското е мазно на първо четене, но бързо попива, хидратира и подхранва. Не съм се интересувала подробно от състава, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт