Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 676
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Ми на мен обикновено са ми трайни червилата, с изключение на най-мазните. Впрочем, онова на Катрис в хубавата метална гилза, дето е много приятно като материя, няма да го купя повече! Топи се и се счупи в чантата ми!
Консистенцията на това е такава, че според мен ще се задържи по-дълго. Не е сухо, но не е и мазно като балсам.

Може и с какао да е маската, толкова и погледнах... Crazy Blush По цвета на кутията я знам от темата. Още довечера ще ползвам и двете с лосиона за къдрици, и ще пиша. Peace

# 586
и аз съм така с червилата, не се харесвам и това си е иначе имам много Simple Smile в шкафа, сега ползвам балсам на нивеа с прасковката

# 587
Бижу, честити придобивки!
Червило на Катрис в сивата гилза и аз имах, бях писала за него, както и това, че ми се разтече до степен да не мога да го ползвам. Иначе е комфортно на устните, хидратира и обгрижва.
Бях питала за волюм бустера или т.нар. основа за обем на Катрис, обаче преди да прочета отзиви си я взех Mr. Green Какво да кажа - в първите моменти щипе и е неприятно, цветът е креместо бледорозов. Обем лично аз не виждам да придава, както и подобният продукт на Диор, между впрочем, на цена 60лв. Не бих повторила, просто ми беше интересно да сравня.
Маската за коса на Жайя в кафявата кутия и на мен ми допадна, но при наличието на толкова други продукти, опитвам все различни.

# 588
На мен, честно, обем на устните не ми трябва, и без това са доста обемни Crazy обаче са много набраздени, много! Иска ми се да са по-гладки и с тази идея го купих. Подобен продукт имаше и Евелин преди време. Приятно е, ментово, омекват устните, не съм погледнала колко пъти са си увеличили обема Laughing

# 589
  • Варна
А какво е усещането след тази основа за обем? Като гланц ли се чувства върху устните, като балсам ли? По-лесно ли се нанасят червила, влияе ли им на трайността? Може ли само с нея да се излиза (надали ще забрани някой де Laughing) - ей такива сто въпроса да задам Crazy

# 590
На мен, честно, обем на устните не ми трябва, и без това са доста обемни Crazy обаче са много набраздени, много! Иска ми се да са по-гладки и с тази идея го купих. Подобен продукт имаше и Евелин преди време. Приятно е, ментово, омекват устните, не съм погледнала колко пъти са си увеличили обема Laughing
Каква хубава усмивка! Heart Eyes Всички устни имат нещо като бръчки. Май само с филърите са гладки и подпухнали. Така че, Бижу, не се комплексирай за устните. Много са си хубави даже.

# 591
А какво е усещането след тази основа за обем? Като гланц ли се чувства върху устните, като балсам ли? По-лесно ли се нанасят червила, влияе ли им на трайността? Може ли само с нея да се излиза (надали ще забрани някой де Laughing) - ей такива сто въпроса да задам Crazy

Давам моето мнение: изтръпване на устните в следствие на ментовата съставка, приятно охлаждане, приятна хидратация. Червило няма как да нанеса, това чудо е течно и не попива веднага. Но на мен ми харесва и така, не съм по силните бои.

# 592
Ами като намазано с ментолов спирт е усещането. Като гланц е.  Аз го сложих върху червило. После самостоятелно. Още не съм слагала червило отгоре. Трябва да се слага от това по-пестеливо, за да се сложи червило отгоре, защото е доста кремообразно и не се нанася на много тънък слой.

Black Scorpio, благодаря! Hug Абе хубави са, и аз вече си ги харесвам, защото едно време ми казваха, че са грозни, ама сега нали такива са модерни Crazy Обаче са като напукана суха земя. Предпочитам да са по-гладички. Simple Smile

# 593
  • Варна
Разбрах, благодаря  bouquet

# 594
  • София
ivchenceto_91, ами за мен пудрата, нанесена на цялото лице, стои брашняно, което на мен като ефект не ми харесва. И не виждам смисъл да си слагаш фдт със сатенен завършек, ако ще го тушираш с пудра отгоре.
Бижу, за носа съм съгласна Simple Smile
А вие с какво нанасяте пудрата? С четка (марка), пухче? Може пък аз да я нанасям неправилно...

Какво ще кажете за фдт на Лореал True Match, гледам, че намален в Лили?

# 595
  • Germany
Аз лично си чувствам грима недовършен, ако не матирам отгоре с малко пудра. Нанасям с четка за пудра и то съвсем малко като количество и досега не ми е ставало брашняно лицето. Пудрата ми е най-обикновена - антибактериалната на Манхатън, иначе съм решила, като свърши, да пробвам прозрачната на Есънс.

Момичета, препоръчайте ми някой ДМ-ски крем за лице за суха кожа. Напоследък ми се бели и се зачервява доста по брадичката и около устата и носа. Tired

# 596
  • най-шареното място
Пробвай авокадовия, годжи бери или роза. Всички са алверде редът от зряла към млада кожа.

За пудрата, даже минерален - на прах - фдт не може да направи брашнен ефект.
С четка - вземаш, изтръскваш, нанасяш, разнасяш.

# 597
  • на последния етаж
да пробвам прозрачната на Есънс.
Тази ли: http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/pudra/e/product/all-about … g-compact-powder/ ?
Подходяща ли е за нормална/суха кожа?

# 598
В повечето случаи слагам малко пудра в Т зоната. Там ми е мазна кожата и бързо лъсвам. Моята е на Макс Фактор. Имам и на Есенс и също съм много доволна.

# 599
Момичета, препоръчайте ми някой ДМ-ски крем за лице за суха кожа. Напоследък ми се бели и се зачервява доста по брадичката и около устата и носа. Tired
Силно препоръчвам Регал с Q10. Страхотен крем!

Онова за къдриците на Бабария може да си го спестите. Прави къдрици, ама обещанието за "цял ден" е силно преувеличено. Абе, няма смисъл от това нещо. Сложих желе Велнея, то направи нещата с къдриците.

ПП. Червилото на Есенс е много хубаво и трайно!

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 16:58 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт