Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 685
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм за Mr. Green

# 571
  • Пловдив
Някой знае ли какви продукти ще са на промоция утре /вече днес Crazy/ в Лили?

Много благодаря, Тайгаbouquet

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 10:21 от marzeliva

# 572
  • Варна
Твърди и течни сапуни.

# 573
Да похваля новите сенки на Essence- нюдовата и розовата палитра. Да си призная, май розовата ми допадна повече, част от цветовете на кафявата са толкова близки, че при блендване изглеждат като 1 и няма спомен за нюансите.

Взех си и червило от серията sheer & shine- мнооооого ми хареса, комфортно е върху устните, не изсушава, равномерно избледнява, но може да подчертава сухите участъци.

Също така, от новите четки, тази за вежди се оказа много добра, мисля, че от новата серия тя е единствената, която да заслужава внимание.

Тук има повече инфо и снимки за сенките и червилото:
http://theblackorchid9713.blogspot.bg/2015/09/essence.html

# 574
  • София
Момичета, препоръчайте ми фдт, подходящ за смесена кожа с недостатъци, склонна към дехидратиране. Като се стигне до избор на фдт, вече се хващам за главата. Какви ли не изпробвах през изминалите месеци - или цветът не ми пасва (доста съм бяла с жълт подтон), или ми дехидратира кожата и започва да се лющи, или лъсва много бързо.

Доизползвах от немай къде Фото Финиша на Катрис (най-светлият цвят ми беше тъмен) и сега съм на CC крема на Буржоа (най-светлия нюанс, който пък ми е много блед, а следващият ми е тъмен). По принцип харесвам Pure Teint Alverde като цвят и естествен финиш със средно покритие, но въпреки маслата в него, ми изсушава кожата.

# 575
  • Germany
Mini Rebel, аз съм много доволна от този ФДТ на Астор:
Скрит текст:
И аз съм с много светла кожа и от всички, които съм пробвала, този ми пасва идеално като цвят и покривност. Кожата ми е смесена, а в момента клони към суха и не изсушава, а за лъсване не мога да кажа, защото аз винаги фиксирам с малко пудра.  Peace

Момичета, ДМ пуснаха нова марка, засега не съм пробвала нищо, но скоро ще поправя грешката.  Grinning

http://www.innenaussen.com/2015/07/neue-make-up-marke-bei-dm-tre … kte-swatches.html

# 576
Тази марка и в България ли се предлага? Вчера в ДМ не видях подобни стелажи.

# 577
Аз като видя зачервено дупето и пръскам с Джинджира алба, много съм доволна, изписа ни го дерматолог, защото лятото от топлото беше почнала да развива гъбички под мишниците. Но спрея става за всякакви кожни проблеми.

И аз съм ползвала Джинджира Алба за кожни проблеми. Наистина е много добро  Peace

# 578
  • Germany
Тази марка и в България ли се предлага? Вчера в ДМ не видях подобни стелажи.

Така като чета, май няма да я има марката в България.  Confused Засега е само в Германия (от този месец).

# 579
  • София
Chrissie, всички тестери на Астор по тукашните ДМ са развалени, а без да пробвам фдт, няма как да го купя...
Между другото, това фиксиране с пудра не ви ли разваля ефекта от фдт? При мен става напластено и брашняно.

# 580
Chrissie, всички тестери на Астор по тукашните ДМ са развалени, а без да пробвам фдт, няма как да го купя...
Между другото, това фиксиране с пудра не ви ли разваля ефекта от фдт? При мен става напластено и брашняно.

На мен ми беше полезно това https://www.youtube.com/watch?v=-9lyg9DNfsY

# 581
  • Стара Загора

Как така да разваля ефекта? Shocked newsm78 Ако ти е хубава и финосмляна, не виждам проблем.
На мен без пудра, фдт ми изчезва по-бързо, размива се от носа заради очилата, стои влажно и сякаш не е попил. Освен това не мога да си представя да нанеса руж, контуриращ продукт и хайлайтър само върху фдт. Освен ако не е минерален, т.е. прахообразен. Ако сложиш някой от типа на Bourjois Healthy Mix Serum, с който лицето ти изглежда сочно, без пудра след 2 часа все едно не си се гримирал.

# 582
Да! Но с матиращата пудра на Есенс или с една прозрачна на Роша, сложени само в Т-зоната, е добре. Обикновено фдт ми издържа по повече от 12 часа когато съм на работа и го свалям късно вечер. Не се размазва, не изчезва, там си е. Без пудри и контури. Само един руж.

Връщам се от ДМ и Лили Crazy с 60 лв назад и с дреболии... ooooh! Купих си стимуланта за коса на Икаров, маска с кокосово масло Жая, лосион за оформяне на къдрици на Babaria, таблетки за коса и отделно таблетки селен от ДМ, червилото на Есенс от новата серия №10 и основата за обем на Катрис. Течен сапун, мокри кърпички, шампоан против косопад на Билка, консерви за кученце... добре напазарувах! Crazy

Ако някой се интересува от нещо - питайте, като пробвам разните неща, ще разкажа.

# 583
  • на кого му пука
Червилото как е като трайност?

# 584
Ехее, направо ти завидях  Laughing Колко обичам като се прибера и да почна да разопаковам, иначе като  купя по 1-2 неща и почти никаква еуфория  Laughing
Маската на Жая не е ли с какао? Очаквам отзиви за нея, както и за Бабария-та, макар че бях купувала един кератинов не-знам-си-какво на марката и така си стои.

И само се хвалите с разни червила..аз ли съм единствената, на която не й отива никакво  Crossing Arms Имах период, в който започнах да купувам с надеждата да открия моя цвят, но само дето напълних шкафа. А така искам да се червя като хората  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт