Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 459
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • най-шареното място
Ако не контурираш или бронзираш с пудра, безцветната е супер.
Вече само според типа кожа избираш.

# 676
Здравейте, аз също моля за мнение за хубава пудра, подходяща за суха кожа, която да има цвят. Мнения за пудрите на Макс фактор, Буржоа, Римел?

# 677
  • Germany
Аз ползвам антибактериалната пудра на Манхатън от години и съм доволна.  Peace

Скрит текст:

# 678
Здравейте, аз също моля за мнение за хубава пудра, подходяща за суха кожа, която да има цвят. Мнения за пудрите на Макс фактор, Буржоа, Римел?

Конкретно пудрата на Max Factor- creme puff не мисля, че би ти паснала щом си със суха кожа, въпреки, че пише, че е за всеки тип кожа.

Тук съм писала за нея, има и малко снимки:
http://theblackorchid9713.blogspot.bg/2015/10/max-factor-creme-p … essed-powder.html

# 679
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Безцветната пудра на Есенс е силно матираща и не знам как я препоръчвате за суха кожа... Ще й изсуши кожата и ще подчертае сухите зони още повече.

# 680
  • София
Аз съм със стей мат на Римел, ами хубава е, но да, подчертава сухите участъци въпреки. И на есенс също подчертава. Аз съм със смесена кожа, и през зимата това ми е голяма мъка с пудрите. Май от този дрогериен клас като цяло няма пудра, която да е подходяща за фиксация на грима за суха кожа

# 681
  • най-шареното място
Защо слагате матираща пудра на сухи участъци?
По-добре да са без, освен ако не се вземат предпазни мерки.

# 682
И аз харесвам пудрата на Манхатън!
Момичета ползвали ли сте шампоана и балсама за къдрава коса на Балеа? Ето тези:
Аз съм пробвала само крема и се чудя дали и другите дават добър резултат.

# 683
Ако ви се дават 35 лв. - Фикс+ на Мак. Пръскате и сте готови - фиксиран грим, без грам сухота + овлажняване и допълнителна грижа без лепнене.

# 684
Дрогерийните спрейове не вършат ли работа? Thinking
Аз да питам за ей тази сянка, дали я има в България и същото ли е името й?
Скрит текст:

# 685
Ползвам най-дясното, вече поредна... не знам коя подред опаковка. Спрея, дето е до него, нищо не прави. Това преди шампоана не знам какво е. Ползвах и шампоана, но сега съм си накупила няколко вида на Билка и кафявия на Жая.

# 686
От ляво надясно са: шампоан, балсам, спрей и крем. Четох макар и с гугъл транслейтър-а един блог на немски и мацката хвалеше най-много спрея пък  Laughing

# 687
Ползвам най-дясното, вече поредна... не знам коя подред опаковка. Спрея, дето е до него, нищо не прави. Това преди шампоана не знам какво е. Ползвах и шампоана, но сега съм си накупила няколко вида на Билка и кафявия на Жая.

От крема съм много доволна и аз - страхотен е. Шампоанът и балсамът не ми харесаха въобще, отлежават някъде из шкафовете. Спреят не съм го пробвала.
Аз да попитам, по повод утрешното намаление в Лили, някоя спирала да препоръчате? Помня, че се спрягаха някакви на Есенс, ама кои точно бяха...Миглите ми са дълги и черни, основно обем търся.

# 688
Аз да попитам, по повод утрешното намаление в Лили, някоя спирала да препоръчате? Помня, че се спрягаха някакви на Есенс, ама кои точно бяха...Миглите ми са дълги и черни, основно обем търся.
Ох, розовата Есенс е хвалената... Недей нея, е съветът ми. Четката е ужасна. В смисъл, тя може да не е толкова ужасна, а ограничителя, който обира туша, остава твърде много по четката и все едно съм си намазала миглите с боя за обувки. Толкова тлъст слой прави, че стават като капаци направо. Освен това се рони. Не си струва парите и на намаление даже. Знам, че ще ме опровергаят доста хора, но аз харесвам очите със спирала да нямат кукленски вид или вид на гримиран травестит, а да стоят естествено и подчертани само за акцент.
Най- използваната спирала от мен е бялата, за чувствителни очи, на Буржоа и най-доволна съм от нея. Утре ще отида пак нея да си купя и повече никакви експерименти със спирали няма да правя, защото нададох куп пари за какви ли не прехвалени и накрая пак на нея се връщам.

# 689
На същото мнение съм като "Бижу". Розовата спирала на Еssence e ужасна. Твърде течна, отвратителна четка и слепва миглите на четири снопчета.
Бялата на Bourjois е доста добра.
Мaybelline също не са лоши.

Общи условия

Активация на акаунт