Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 79 194
  • 500
  •   1
Отговори
# 195
Рал, аз не съм изобщо наясно с лазерното лечение. Четох тема тук, във форума, в която преобладаващото мнение беше, че с лазера не се почиства идеално и е възможно после зъба пак да се развали под пломбата.
На Дария и слагаха арсен, но аз тогава не се сетих да се шашкам и за това. Сега ми вкара мухата, на следващия зъб ще го мисля  Mr. Green

# 196
Зая Hug

Дейзи- Да не говорим,че съм по-ошашкана от това въобще как ще издържи да й ги направят тия два зъба,ама то... Още като отидохме почна да реве от вратата,че не искала да сяда на стола Sad Sad Sad

Hug

# 197
Рал, много хвалят Кирил Дечев. Работи с лазер, аз мисля при него да водя Нико да му клипне юздичката, но още не съм се наканила. а нея боли ли я? Sad според мен ерсенът е в твърде малки количества, за да навреди. стискам палци всичко да мине добре!

# 198
Елч - не я боли, аз затова й се изненадах когато разбрах че са пулпити. Бях забелязала две кафяви петънца докато мием зъбите и толкова. Явно трябваше по навреме да я заведа.
Е,надявам се да ги оправим. Ще се позаинтересовам за Дечев. Peace

Hug

# 199
Честит Имен Ден на Митето на Буби!  Hug Да е жив и здрав, много щастлив и името му носи много късмет!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички празнуващи!

Рали, дано оправите проблемните зъбчета възможно най-лесно и при добър специалист. Praynig

# 200
Уф, ама и аз кога чак се включвам...  ooooh!

Емили, благодаря, мила! Надявам се и вие вкъщи да сте добре и да си си починала наистина през отпуската.  Hug

Тути, Елч, много ми стана интересно с тортите, но аз като един класически телец бавно узрявам за някои стъпки. Години наред ми трябваха да се престраша да готвя фасул, е сега го правя страхотен и е възможно най-лесната и тъпа манджа на света, но като се бях запънала, че не мога и точка...  ooooh! Така беше и с тестата, сега нещо подобно и с тортите. Поне в последно време се открехнах на други сладкиши разни, та малко от малко...

Елч, надявам се нещата с Дара да са потръгнали. Чета и се чудя наистина това деца в ДГ ли са или в 7ми клас?!  newsm78 Звучат много странно тези случки. При Зоринка не съм го усетила това, макар и тя почти да не беше ходила на градина, с големи паузи първата година и като тръгна, се оказа, че другите деца се познават къде-къде повече, но я приеха добре и не сме имали никакви грижи с това. Даже си има няколко любими приятелки и определено си играе повече с момиченцата.

Люба, красива снимка на нощен Париж.  Heart Eyes

Рал, на ММ сестра му е зъболекар в София и тя ми е препоръчвала една детска зъболекарка, която й е приятелка и има много високо професионално мнение за нея. Не знам с какво работи, но досега ме е консултирала немалко пъти и определено ми е помагала, макар и по телефона. Казва се д-р Наталия Гатева, ако искаш ще ти дам координати, макар че късно се включвам по темата и навярно вече сте разрешили проблема.
Надявам се всичко да е наред!  Hug

Останалите, как сте? Аз днес съм в болничен, защото Зори забърса поредния вирус от градината и вдигна 39 с някаква отвратителна ларингитна кашлица. Сега и Митачко подкашля, а той пък е хремясал близо месец вече, та изобщо пълен купон.  Crazy

Останалите как сте?

# 201
Бубиии добре че даде отчет!  Hug

И моите са с градински зелен сопол от много време, яко промивки всеки ден правя и така до края на света... Crazy

Работата върви що годе добре, успокоих се малко. В новата детска градина Калинчо много добре се адаптира, докато Мишето още си търси старите госпожи и приятелчета и много реве сутрин...но така е, много е чувствителен. Sad

На зъбар ще ги водя другият месец да видим за пробойни.

Някой няма ли да дойде към Виена на гости?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 202
  • sofia
Зайка, не ни кани много, че тъкмо се чудим къде да ходим на предколеден базар. Не се майтапя. Плануваме го за началото на декември, а и мъжа ми нали е луд по шопинга умре за Парндорф.

Ние направихме една лека обиколка на Тоскана и езерото Комо до Милано, е няма такава красота

Децата растат, Лия не спира да прави бели, не спира. Не й пука от нищо и от никой, голям е дивак.

# 203
Люба, прекрасна панорама, направо страхотно. Я ми кажи, от Милано с рент-а-кар ли отидохте до Комо или има и други варианти. От бая време му се чудя на това Милано, но като че ли ми се иска ей така да го съчетая с още нещо. Я разкажи малко повече какво има за гледане в района? Благодаря предварително.  Hug Едно, че си добър летописец, второ, че знам, че и на другите ще им е интересно.  Wink

Зая, моля ти се, при нас е същото. Сега бухат и двамата, а аз сутрин отивам до работа да отметна малко задачи, че се трупат ужасно и после се разменяме с ММ на ротационен принцип. Той отива да върши задачи...  ooooh! Аз пия лимони и джинджифили разни, барем се размина с вируса, че ми писна и аз все болна покрай мъниците...
Горкото Мише, голяма е душичка!  Heart Eyes Такова миловидно личице има!  Hug

# 204
  • sofia
Буби, обещавам утре да пиша (че си тръгвам точно) за цялото пътуване. Иначе до Комо се стига и с влак, гарата е до порта на корабчетата. Но аз винаги съм за рент а кар, излезна ни 11 евро на ден.

# 205
Здравейте мацки Hug
И ние сме в къщи. От неделя малката се е разбухала здраво,температура,сополи...всякакви екстри Crazy Айде да минава вече Whistling Crazy

Зъбките започнахме да ги правим,но засега само едното успяхме да завършим. Бубето плаче при зъбарката, трудно й се работи в устата. Ще стискаме взаимно зъби и едно по едно ще ги направим. Четох за лазерното лечение, но при него пише, че не можело напълно да се почисти зъбът, което в нашия случай не е ОК. Засега сме на стандартните методи.
Буби - благодаря ти Hug Разгледах сайта й, при нужда може да се консултирам и с нея Hug Hug

Мама Зая Дано да са ви наред зъбките Hug Стискам палци Мишето да посвикне бързо с новата детска. Hug

Hug Hug Hug

# 206
  • sofia
Рал, да се оправяте.
На децата кътниците сменят ли се?

Буби, както бях обещала...........
И така към 8ч вечерта в сряда кацнахме на летището в Болония, сравнително бързо вземе колата стрела и тръгнахме към Флоренция, града сме го разглеждали много пъти и за това този път целта беше Тоскана, прекрасната провинция. По пътя ни пра адски дъжд и град, пристигнахме уморени, много уморени, хапнаме и не разбрахме кога сме заспали.
Четвъртък сутрин минахме да вземем Жоржи(помните я), оказа се, че сме по едно и също време в града. Станахме голяма банда, поехме към Сиена, тъкмо пристигнахме и дъжда спираше, слънцето прозираше през облаците и бях сигурна, че ще се покаже

Сиена е прекрасна, толкова стара и красива, толкова много история има в нея

# 207
ЛюбаHug всички зъбки се сменят Peace На Бубето двата кариеса са на кътниците й. Зъбарката каза,че ако ги оставим така, след това постоянните й кътници също може да са проблемни Confused Много хубави места сте посетили. Поздрави на Жоржи ако се видите пак Hug

# 208
  • sofia
Изпихме по чаша червено вино с порция вкусна паста, разходихме се по красивите малки улички, от които се виждаше типичната италианска картина - цветя, цвета, пране и пак цветя. Романтика.
Поехме към Сан джиминяно, било някога крепост и сега съдържа 72 кули, които тогавашните богаташи са строили, за да покажат имането си. Е също са били ползвани и за отбрана на крепостта

По път за Флоренция решихме да влезнем в центъра, за да видим осветен града, но в 6ч задръстването беше безумно и се отправихме към апартамента.
Петък, ден за любимата ми Флоренция, качихме се на панорамната гледка, е.....любима ми е

След една стабилна обиколка минахме за багажа и тръгнахме към Пиаченца, място където бяхме преди седмица ( една изненада на мъжа ми бах направила, но много ни хареса един ресторант и решихме да вечеряме там, то е на 50км от Милано). Намерих прясна паста и взех като подарък за наши приятели, мека като кори за баница ( снощи я изядохме, великолепна, вари се 3-5 минути)

Добре нахранени поехме за Милано, апартаментчето, което бях запазила беше толкова китно и сладко, че не можахме да му се нарадваме.

# 209
  • sofia
Събота сутрин поспахме до късно -9ч, а в 10ч закопчахме коланите на колата и газ към Комо, оставихме колата на един паркинг и започнах да пескам стотинки на машината за такса, стигнах до 9 евро, а ми показваше, че от 11-15.30 ми е времето, реших, че ще ми стигне(въпреки, че нямаше как да стане) и поехме към фуникуляра за Брунате. Качи ни на една доста добра височина, от където се разкри великолепна гледка към езерото и снимането започна Simple Smile

Аз бях подготвена, че Пенчо Славейков е живял и творил на това красиво място, но като че ли след многото емоции ми се изпари от главата и ето на какво се натъкнахме, неговата къща

и надпис

стана ми много криво и мило същевременно.
Решихме да слизаме към града, за да хванем бързото корабче до перлата на Лаго ди Комо, а именно Беладжо. По пътя се насладихме на безмерни красоти, вили, по-малки и по-големи, с великолепни градини и такива, които буквално стъпват на водата, много, много красота.
Ето го и Беладжо

ей такива безброй улички

Обядвахме и тръгнахме с корабчето към вила Карлота

Общи условия

Активация на акаунт