Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 79 128
  • 500
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазарджик
Привет  Hug

Днес си чакам мъжа да си дойде и съм много щастлива  Heart Eyes

Весело посрещане на празниците и нека дядо Коледа ви донесе желаните подаръци  Hug Heart Eyes

# 256
  • sofia
Весели празници на всички.
Нека магията на Коледа е в душата ви

# 257
весели празници и от мен!

аз докладвам, че Дара приключи с Дядо Коледа. След като упорито ми обясняваше, че той не съществува и че Дядо Коледа в детската градина бил просто един човек, облечен като Дядо Коледа аз й казах, че е права. а тя ми вика "Ами тогава защо ме лъжете постоянно? Аз си знам, че не съществува!" Simple Smile)))) Като цяло доста безболезнено се случи Simple Smile

# 258
  • sofia
Елч, с Нико как ще процедирате?

# 259
е, продължаваме си с Дядо Коледа. просто на Дара съм й обяснила, че той е измислен от хората и така казваме - че Дядо Коледа ни носи подаръците, а иначе си ги купуваме един на друг и си ги подаряваме като изненада. подозирам, че Нико ще си израсне с истината Simple Smile

аз съм много облекчена. изключително много мразя да лъжа, типично по стрелчески Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 12:26 от Елч

# 260
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, всички ваши любими хора също, в домовете ви да има любов, спокойствие и топлина!
Обичам ви! Heart Eyes

# 261
Честито Рождество Христово,момичета! Здраве, обич и топлина да има в домовете ви и много усмивки на лицата Ви!
Прегръщам Ви всички! Hug Hug Hug Heart Eyes

# 262
Честита Коледа и от нас!  Hug  Hug  Hug

# 263
Честит Коледа и от нас!  Hug Всички бяхме болни, сега аз направих синузит, поне мъжете се оправиха да има кой да ми носи чай  Mr. Green Утре ще ходим на минерални извори във Виена, дано ми се отпуши тоя нос  Crossing Arms Crossing Arms

# 264
  • sofia
Зайка, морска сол загряваш и в кърпа слагаш и налагаш, ама много топло да е

# 265
Ох, ние сме болни от 2 месеца. без изобщо да преувеличавам. Последният хит беше бронхолитичен спазъм при Дара и някаква неспособност да вдиша при Нико. Сега са позакрепени, но пък аз се разболях и положението е "Аман!". Вътрим си тук едни вируси и усложнения от тях до безкрай.

я кажете как ще карате НГ?

# 266
  • София
Весела Коледа на всички.
Моите пък последователно изкараха варицела с много пъпки и висока температура по 5 дена всеки. Всичките ни планове за заминаване и празнуване пропаднаха, ама здраве да е. Бъдни вечер си бяхме 4-мата вкъщи, защото нашите не поискаха да дойдат, че се притесняват от херпес Зостер. За Нова година си отменихме резервацията и май ще сме на парти в съседите. Изобщо празници с деца Mr. Green

# 267
Люба Да, с тези топли компреси поотпуска. След сауната  с евкалипт вчера съм нов човек, каквото имаше от носа излезе  Tired

Елч Ами ние сме си с децата, брат ми може да дойде утре от Германия и ще се отдадем на храна и филми.

мрм Ох варицела...аз настръхвам, че не съм я карала въобще и моите бацилчета ако я донесат съм в кюпа  ooooh! Mr. Green

Някой още да се разпише?  Heart Eyes

# 268
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Днес ми светна пред очите.Като влезна в кухнята и забравям всичко .И нашата Коледа мина ужасно,дядо ми почина на Бъдни вечер и го изживях много тежко

Иначе децата са много доволни от подаръците,аз също  Simple Smile

Нова година ще изкараме в къщи с още едно семейство с две малки деца.Таня ще е на гости у приятелка,така,че всички ще сме доволни

# 269
е, Тути, ужас! Моите съболезнования! Не знам дали знаеш, но казват, че хората, които си отиват по Коледа отиват направо в рая.

и аз получих много мечтан подарък за Коледа. И заедно с един изненадващ подарък преди месец и нещо вече почти не ми останаха мечтани придобивки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт