Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 756
  • 500
  •   1
Отговори
# 390
милите бубчовци не сме ги виждали от 2 г., сега септември сме запланували да минем да ги видим, но те още не знаят Simple Smile)))
иначе бубето и Ноеми чувам и виждам редовно Simple Smile

# 391
Има една стара БГ поговорка : "Спомени кучето, приготви тоягата."  Laughing Laughing Laughing
Не знам защо реших да вляза и да погледна, но явно съм разбрала, че ме споменавате.  Hug

Малко ме е срам за дългото мълчание  Embarassed , но и при нас годината дотук беше много динамична, ще ви разправям...

Емили, благодаря ти, че не си ме забравила, много ме трогна!  Hug Няма да ти казвам как се облещих, като прочетох, че Маринка е била абитуриентка, просто изпаднах в шок!!!  Shocked Къде избягаха тези години, просто не е истина! Радвам се, че е приета това, което иска. Желая й попътен вятър! А за Сами, стискам палци да сте доволни от новата градина.  Peace

Тути, много съжалявам за загубата ти. Каквото и да ти кажа, няма смисъл. Човек не ги приема тия неща, просто времето го принуждава...  Sad Моят мъж също загуби баща си през пролетта и животът на фамилията наистина се разбърка, но лека полека възвърнахме ритъм, няма избор... Прегръщам те  spoko

Елч, много ни липсвате, голяма бъркотия, все не можем да се засрещнем.  ooooh! Само не ми казвай, че ще наминавате по 22ри, защото ще се гръмна! Планували сме един Тасос, ако не изгори дотогава...

Останалите момичета, как сте? Хубаво ми беше да почета как сте вие и децата. Стискам палци да ви намирам в добро здраве!  Hug Hug Hug

# 392
  • София
Буби, ние бяхме на Тасос точно по време на пожара. Вторият ден стигна на може би 400-500 м от нашата вила и стана страшно, та по спешност спретнахме багажа и се качихме на ферибота.
Два дни над кръжаха хеликоптери, които загребваха вода пред хотела ни и излитаха към хълма. Шумът беше невероятен, като при бомбандировки...Цялата първа нощ се будихме на час, за да проверяваме до къде са стигнали пламъците. Голям стрес преживяхме и може би скоро няма да се върнем там:)))

Елч, поздрави на Бубето и Ноеми!

Алекс другата седмица тръгва на ясла. Времето летиии! Аз се връщам пък на 03.10 на работа. Свърши хубавото и безгрижно време.

# 393
Какче, в коя част на острова бяхте точно? Аз съм запазила на Скала Мариес.  Confused
Кога свърши и твоето майчинство?!? Shocked Как препуска пустото му време!  ooooh!

# 394
  • София
Bubi, в Скала Рахони бяхме/Skala Rachoniou.

# 395
аз пък имам позната, която беше по време на пожарите на тасос и пускаше едни снимки от прекрасни сини плажове и твърдеше, че няма никаква драма... сигурно наистина има значение къде си. а и те не ги ли угасиха пожарите?

# 396
Буби... Heart Eyesтолкова се радвам, че си погледнала тук, и че писа! Благодаря ти! Как са децата? Разказвай какво правите...Съжалявам за загубата на бащата на ТМ  Cry
Благодаря ти за пожеланията към Маринка и Сами! Hug

Какче,   Hug ужасно звучи преживяването ви. Аз съм станала много бъзлива,  и много ме е страх от природни бедствия.  Добре сте се изнесли. Кога мина това време, че и Алекс тръгва на ясла... Simple Smile

Елч, каква торта измисли за РД на Нико?

Момичета, повече от 5 години сме тук...малко останахме, по-рядко пишем, но сте ми много скъпи и си ви чувствам близки и ви обичам, да знаете! bouquet

# 397
Аз съм си тук.  Hug за всички. Върнах се на работа след 6 години "майчинство". Имах нужда.
Госпожицата е предучилищна в градината. Днес госпожата ми каза, че не могат да въведат родените 2011 година в четвърта група. Системата не ги приема. Ще видим накрая дали ще им дадат свидетелства

# 398
Емили, понякога така ми липсва времето, в което дребните си бяха бебчовци и аз дебнех да ги приспя, и да седна да ви чета и да пиша... Но мина това време и за съжаление няма да се върне.
Едната причина сега почти да не сядам вечер на компа е, че на работа по цял ден съм пред него и ми се отщява...  ooooh! Но се радвам, че още ви има!  Hug

Какче, благодаря за инфото. Скала Мариес е доста по-надолу от Скала Рахони - посока Лименария. Надявам се да е ок, защото съм се  настроила вече. Дано и времето е добро.  Praynig

Дейзи, как е след 6 години майчинство? На същата работа ли се върна?
На мен сега ми предлагат да се преместя в друг отдел и имам време до понеделник да реша. Колебая се. На сегашната позиция ми е по-комфортно, но пък заплащането ще е по-високо... Още не съм решила окончателно.  Confused

# 399
  • София
Буби, появи се информация, че пристанищните работници в Гърция планират стачка около 22-ри, провери ако ще пътувате да не стане гаф.
http://www.ekathimerini.com/212048/article/ekathimerini/news/no- … t-thursday-friday

Дейзи, аз след 2 г и малко се чувставам супер странно, че ще ходя на работа. Представям си ти как си се чувставала!

Еми,  Hug

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 23:23 от kakche

# 400
  • sofia
И аз съм тук!
Лия ще повтаря 3та група, защото искам да тръгне на 7г на у-ще, намери си бързо приятелчета и е щастлива!

Лятото мина, каките започнаха у-ще!

Аз си работя на 2 фронта, нали ви казах, че започнах да правя пътувания Simple Smile

# 401
Върнах се на същата работа. Имам чувството, че за толкова време нищо не се е променило. Засега съм ентусиазирана, но мисля, че бързо ще ми мине  Laughing

Мисля си, че ако я оставя да повтаря в градината, много ще страда. Евентуално може да я запишем предучилищна в училището, ако много се запънат и не искат да я вземат в първи клас. Дано не се стига до там.

# 402
  • sofia
аз не мисля, че няма да не я вземат, по закон децата, които са януари могат да вървят с предния набор, просто тук решението е мое, а и както казах тя не се разбираше с децата от групата особено

# 403
Люба, не знам в новия закон какво пише, но нали вчера госпожата ми каза, че системата не им разрешава да въведат родените 2011 в четвърта група. Само глупости измислят.

# 404
  • sofia
това не е вярно, Лия си вървеше с 2010 и даже тръгна в 4та група

Общи условия

Активация на акаунт