Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 757
  • 500
  •   1
Отговори
# 375
Съболезнования и от мен, Тути  Hug

# 376
Тути, миличка, моите съболезнования, много съжалявам. .. Cry

Представям си какво ти е толкова далеч от децата...като те чета и ми се доплака.  Но щом на 01.08 се прибираш, малко остава,  скоро ще си при любимите ти съпруг и деца. Прегръщам те!
Благодаря ти за пожеланията! Hug

# 377
  • sofia
Тути, съжалявам, много!

# 378
тути, съболезнования!
грижи се за татко ти Sad а ти как си?

# 379
  • Пазарджик
Благодаря ви момичета  Hug

# 380
Хей момичета, как сте? Кой какво прави?
Аз съм няколко дни в отпуска,  малко остана, но си е хубаво човек да не е на работа. Simple Smile

Ще местим Сами в нова детска градина. Надяваме се, че там ще е по-добре. Сега е там сборна група, докато неговата градина е в ремонт. Една от госпожите много го похвали и ни предложи да го преместим при тях. Разказа ни как работят с децата и тъй като ние не сме доволни от сегашната градина се решихме. Притеснено ми е, разбира се.
Но има и странични занимания, което също ни допада.

# 381
Емили, какви са страничните занимания?
И мен ме е втресло за детската градина, Дара пак не е ходила отдавна и се притеснявам как ще е този път Sad Миналият път имахме драми, че не я приемаха децата и тя много страдаше.

Иначе при нас нищо ново - децата растат, аз се мъча да отслабна. Вече почти съм си стигнала килограмите, които забременях Simple Smile

# 382
Емили, какви са страничните занимания?
И мен ме е втресло за детската градина, Дара пак не е ходила отдавна и се притеснявам как ще е този път Sad Миналият път имахме драми, че не я приемаха децата и тя много страдаше.

Иначе при нас нищо ново - децата растат, аз се мъча да отслабна. Вече почти съм си стигнала килограмите, които забременях Simple Smile
Ох, Елч прочетох само "забременях" и си помислих, че си бременна  Joy

# 383
Елч, в старата градина нямаше никакви занимания. В тази има карате, народни танци, английски,  руски, пиано.

Госпожата, която ни предложи да го преместим ни обясни как се занимават с децата, и ни допадна, тъй като в старата не е научил абсолютно нищо и не се занимават въобще да ги научат на нещо. Всичко, което знае е от вкъщи.

Особено много ме подразниха, когато в началото на втора група обясняваха на какво ще ги научат през тази година и че ако някое дете има проблем с изговарянето на звуци или нещо друго веднага ще ни сигнализират, защото било много важно да се изчистят нещата.Цяла година никаква информация.Като ги попитаме - няма проблем,  всичко е наред. Когато ММ повдигна въпроса за логопед, едната госпожа каза - ами той Сами наистина говори бебешки. Направо побеснях.  #2gunfire А той изобщо не говори бебешки - самото й изказване беше супер непрофесионално,  има проблем с Р,  и С и Ш. Иначе си разговаря като голям човек. Но цяла година къде бяха, като ги питахме. ..

Елч, сигурна съм, че изглеждаш перфектно!  Ти винаги си изглеждала страхотно! Hug

# 384
Еми, дано на новото място е по-добре. Щом има и странични занимания, със сигурност на Сами ще му хареса.

Аз също се мъча да отслабна. Имам 8 кила от преди да забременея с Калоян, а не мога да пазя диети. Започнах пролетта да тичам, но децата ме разболяха. 3 месеца лекувах кашлица. Оказа се пневмония.  Естествено нямах никакви симптоми на пневмония. Дори и на слушалка не се чуваше. От началото на август започнах пак да тичам. Дано не ме тресне пак нещо.  Grinning

Калоян от 15-и е предучилищна в училище. За момента не ме тресе треската. Той го приема добре засега. Казва, че е голям и затова ще е предучилищна в училище. Не че знае, че има предучилищна в градината.

# 385
ех, зайка, от твоите уста - в божиите уши! Simple Smile

емили, тези в старата детска звучат като за убиване. и аз много бих се подразнила!
дано на новото място да се чувства по-добре детенце!
ти кога ще си направиш пак фейсбук? Simple Smile

аз още не изглеждам съвсем добре, защото след 20 свалени кг. малко ми поувисна кожата, та сега спортувам доколкото мога вкъщи и се надявам на чудо, но все пак се чувствам малко по-добре отпреди, поне що се отнася до самочувствието Simple Smile този път обаче няма да спирам, защото още много има.

амнезия, нищо няма да те тряска! Simple Smile успех със спорта!
а защо сте решили да е в училище?

# 386
Елч,  Hug и ние се надяваме да е по-добре. Дано!

А кога ще си направя фейсбук?   newsm78 Съжалявам, че нямам единствено заради вас, че не мога да си ви виждам. Обаче хич нямам време засега. Хванали сме се с едни строежи по вилата, градината, тичаме напред - назад,  работата много ме изморява, та засега не ми остава време за ФБ. Явно остарявам  Mr. Green

Свалила си 20 кг. ..Браво Елч, упорита си ти.  Heart Eyes Ще се справиш.

Зайка, как сте? Младежите в България ли са още?

амнезия, благодаря, дано всичко е наред в новата градина.

# 387
емили, мерси, но още поне 15 имам да махна преди да стана готина мацка Simple Smile)) освен това и времето вече ме притиска, дала съм си дедлайн 3 декември  Laughing Laughing Laughing

# 388
елч, по принцип предучилищната подготовка в училище е по-добра, отколкото в градината (естествено, че има изключения).  А и тази година имам възможност да го гледам следобяд. Имаше и други дребни неща, които наклониха везните в полза на училището. Единственият минус на училището е, че е до обяд, но преценихме, че ще можем да се справим.

# 389
Елч, винаги си била готина мацка. Но най - добре е ти да се чувстваш така,както се усещаш готина. Hug

амнезия, и ние мислехме за училище заради логопеда пък, дъщеря ми е карала предучилищна в училище и бяхме много доволни.  Но при нас вече няма кой да гледа Сами следобед и през ваканциите. Добре е, че ти имаш възможност!

Елч, чуваш ли се с Буби? Поздрави я,как са?

Общи условия

Активация на акаунт