Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на някои процедури и изследвания в болница Мемориал в Истанбул?
Какви са цените на някои процедури и изследвания в клиниката Bahceci в Истанбул?
Как мога да запиша час за първичен преглед в клиника Bahceci в Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на някои процедури и изследвания в болница Мемориал в Истанбул?
Цените на някои процедури и изследвания в болница Мемориал в Истанбул включват безплатен първичен преглед за български семейства, спермограма за 130 турски лири, оперативна хистероскопия за 1600 евро, лапароскопска операция за 2350 евро, кариотипиране за 198 евро, диагностика преди имплантация за $350 и други.
-
Какви са цените на някои процедури и изследвания в клиниката Bahceci в Истанбул?
-
Как мога да запиша час за първичен преглед в клиника Bahceci в Истанбул?
-
Как мога да пътувам до и в Истанбул?
-
Какви са разликите в изискванията за изследвания при първичен преглед в Мемориал и Бахчеджи в Истанбул?
. И аз чух какво ли не по адрес на моите яйцеклетки, как не отговарям на стимулация и как трябва да ходя всеки месец на ЕЦ, за да събирам яйцеклетки. Честно казано вече дори са ми смешни. И в Турция не са магьосници, дават ми шанс 30-40%, разбира се никой не ми гарантира успех, но поне знам, че няма да ми говорят глупости и са професионалисти. Смело напред!