Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Тези изброените си ги пускате предварително в България и ги носите с вас на първичния преглед, спермограмата на място я пускате след прегледа , държат да е направена при тях. След 3 дни ще ти пратят резултата.

# 46
Момичета и моя АМХ е 0,2,но е проблем и ФСХ.Трябва да го сваля до 15 за да започнем опит.

# 47
  • Бургас
Момичета имам нужда от помощ от къде да започна,реших и аз след 3 неуспешни инвитро опита  и ИЯР и АМХ 0,6  да се насоча към Истанбул и по точно към Мемориал,според вас първо да напиша имеил на кординаторките какви изследвания да приготвя и да си запиша час.Посъветвайте ме другия месец излизам в отпуск и ще имам възможност да прескоча до там за първоначален преглед.

# 48
Запис и от мен.
Успех на всички!

# 49
  • При вещиците
Калпазанка, пиши на Севда или Елис (българки са), изложи грубо какви са ви проблемите и поискай час за период който желаеш. Те ще ти изпратят какво трябва като изследвания. Може да представиш и тези от БГ за ориентация. УСПЕХ!

# 50
Момичета някой беше казал,че само положителни резултати пишат, аз да се отчета днес чхг <0.1 ...10 ден,  5 дневен с много добро качество..времето лекува, след два месеца на замразен,въпреки всичко там постигнаха многоооо

# 51
  • София
Съжалявам  uonii, дано замразения да е на късмет.
Успех  Hug

# 52
Момичета някой беше казал,че само положителни резултати пишат, аз да се отчета днес чхг <0.1 ...10 ден,  5 дневен с много добро качество..времето лекува, след два месеца на замразен,въпреки всичко там постигнаха многоооо
Кураж, важното е, че има замръзени!

# 53
Някой имал ли е успех със замразени ембриончета на втори ден на 2 и 6 клетки?
Знам, че деленето не е отлично, но все пак имам надежда.
Ще повтаряме стимулация за да събираме още и да ги чакаме до 5ти ден. Имат ли шанс да се развият до бластоцист?

# 54
Uonii, кофти е случилото се. Приеми неуспеха като поредното изпитание....
Хубавото е, че имате "сладоледчета", които стоят и чакат да им бъде даден шанс. Да живеят, да се развият, да пораснат и да ви радват! Peace

# 55
Благодаря viper, дано си права, но е факт, че съм с ИЯР, АМХ ми е 0.2, иначе кажи речи всеки месец си имам по-някой и друг фоликул, много ме е страх от стимулации, яйчниците ми напълно блокират и естрадиола вместо да се увеличава, намаля.

maka, не се отчайвай. Аз съм със същия АМХ и ми извадиха 7 яйцеклетки в Бахчеджи  Wink Факт, че направих и двумесечна билкова терапия, която вяврвам също помогна. Досега правех по 1/2 яйцеклетки.

Успех и горе главата!

# 56
Мерси момичета, опитвам се до колкото може да не се отчайвам, май повече го мисля ( знам че не трябва) ако и следващия е неуспешен накъде ( бг или тр ли) , но дано не се стига до там.Успех на всички,  аз оставам на линия за въпроси и кураж ( късмет май много не мога да донеса Simple Smile

# 57
Привет! Истанбул сбъдва мечти!  Heart Eyes
Мемориал...е моят щастлив спомен! Моят дълго чакан ключ! Професор Кахраман и екипът й ме направиха безмерно щастлива! Никога няма да си простя,че се забавих толкова!

# 58
Uonii,кураж мила.Каквото и да напиша в този момент ще е малко.Стискам палци и дано твоят късмет е в замразените Е.

# 59
  • При вещиците
Уони, съжалявам. Успех със снежинките  Praynig
Кафеделмар, разкажи с подробности. И аз съм съгласна, че в Истанбул  стават чудеса и защо съм се бавила толкова, НО с 1 мнение влизаш и изстрелваш всичко Stop Много тук гинтересува-възраст, проблеми, лечение, резултат. Иначе много се радввм на твоето щастие!

Общи условия

Активация на акаунт