Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Стискаме палци всичко да е наред!!!

# 601
  • При вещиците
Молси, успех. Януари имаше навсякъде wifi, но се иска регистрация. На английски си говорех с едно момиче на рецепция, всички лекари и ембриолозите. А относно някои лъскавини...нали знаеш не всичко, което блести е злато.

# 602
Благодаря момичета,наистина има wifi пробвахме да се свържем, но не стана и Севда каза, че не можело, но не каза дали ще го оправят, а това с английския ни беше малко в повече, защото само докторите знаят, но се оправихме и така и да ви кажа съм удивена как всеки в този град е готов да ти помогне така,че и без език ще се оправи човек.
Успех и на вас  bouquet

# 603
Аз съм там на процедура и с wi fi проблеми нямаме , поне до преди 2 дни . За паркинг даже и първия път на прегледа не сме плящали, Севда ми даде бележка и я давам долу, сега дадохме 20 лири депозит и ни дадоха карта за да не искам от севда постоянно бележки, като си тръгнем ще я върна и ще ни върнат парите. Често казано стаята ми на лапароскопията ми се видя като 5 звезден хотел , но това че те обгрижват постоянно мисля че беше най важното. Успех!

# 604
Дано просто наистина да са добри. Иначе на мен вече удобствата не ми правят впечатление. Едно време, всъщност до съвсем скоро, много ми бяха важни Laughing За съжаление на 33+ нещата у нас, трудно стават. Дано турците ни помогнат. Иначе те са прословути с гостоприемството и отзивчивостта си.

# 605
За да ползвате WiFi в Мемориал трбява да направите регистрация. При нея се изисква номер - това е номера, под който сте заведени като пациент, ако не се лъжа е от 6 цифри.
Когато започнете процедура и ви дадат книжката, в която се записват медикаментите и дозите, отпред на първа страница е този пациентски номер. Всички изследвания и прегледи в информационната им система са под този номер.
Предполагам може да попитате координаторките за него, защото преди начало на процедура няма как да го знаете предполагам.
Успех на момичетата в процедура!!!

# 606
Момичета, някои знае ли Севда дали има медицинско образование?

# 607
Мисля , че няма , казвала ми е че не е медицинско лице.

# 608
Молси, някой назад по темите беше споменал, че Севда е с икономическо образование.Стискам палци за добър резултат от операцията Praynig

Хей, всички останали момичета в процедури - до къде я докарахте? Чакам добри новини Heart Eyes

# 609
  • София
Аз съм утре на пункция. След това се прибираме.

# 610
Аз съм утре на пункция. След това се прибираме.
Успех!

# 611
Благодаря за отговорите, успех и от мен

# 612
Успех и от мен, утре и аз съм  на преглед и среща с професорката , да видим как се движат нещата.

# 613
Здравейте, пункцията беше в сряда: 29 яйцеклетки, 21 оплодени, вчера по обяд само 14 ембрита се развиваха нормално. Направо ме хваща страх, че до пети ден нищо няма да остане. Не зная защо съм така отрицателно настроена. При минали пункции все големи надежди имах. Сега нещо ме хвана шубето Simple Smile В събота пак ще ми звъннат. Няма да има пресен трансфер, макар че се чувствам добре. Коремът ми е само леко подут и леко наболява. Живот и здраве ноември ще правим трансфер. Слагам си всеки ден до започване на цикъл клексан и пет дена по ред цетротайд. Също така приемам няколко дни антибиотик.
Не зная дали е място да пиша, но в Мемориал сестрата, която ме заведе в залата за пункция беше в ужасно настроение. Седнах на стола, хвърли ми одеялото върху краката и ме забута като чувал с картофи. На съпруга ми храна не донесоха. Не че това е толкова важно. Просто направих сравнение с Бахчеджи. Там всички сестри ми се усмихваха, пожелаваха ми успех, идваха на всеки 15 минути. За съжаление не успях там. Мъжът ми вика: "ти какво се оплакваш? Все едно си израснала в Бъкингамския дворец  Grinning Не се оплаквай. Резултатът е важен. Нито съм гладен, нито съм жаден. Може сестрата просто да е имала лош ден." Затова пък имахме самостоятелна стая. Елис и Севда идваха постоянно да питат как съм. И една руско-говоряща сестра, която ме питаше дали ме боли нещо. Просто през последните 7 години престои по поликлиники все ме карат да сравнявам. Мисля, че е нормално.
Това е засега. Успех на всички! Viper, Kentavar, Tonita, стискам палчета!

# 614
Момичета само хубави новини днес 30 яйцеклетки и всичките много хубави , професорката е категорична за замразяване на всичко , което се получи за да избегнем евентуално подуване и аборт. В неделя ще ми кажат кога да сложа Лукрина и вече пункция незнам дали на другия ден те ще решат. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт