Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
hachiko, благодаря, че сподели, но недей се настройва така, според мен още е рано да отписваш опита Praynig Praynig Praynig
Ще те следя да знаеш Naughty
Стискам ти палци  Hug
Благодаря ти, Кейси, ще докладвам в сряда Hug В момента се "награждавам" с бисквитки, които по принцип избягвам, заради захарта Wink

# 721
  • При вещиците
Хачико, при Гонал 375 на ден, на ден 5 и 6 стойностите на Е2 бяха много ниски и докторите в Истанбул не бяха много въодушевени. След това всичко се промени. Не знам защо се следиш в БГ...
Нова Надежда, поне 2 цикъла остави да почине тялото.
Успех на всички в процедура.

# 722
snow22 ,hachico ,пожелавам ви успех.Дано сряда бъде вашия късметлийски ден.Чакаме хубави новини.

# 723
Благодаря ви момичета  Hug

от това ме е страх най много,дано се развият до сряда,късмет от все сърце  Hug

но фоликулите са твърде малки.

# 724
Хачико, при Гонал 375 на ден, на ден 5 и 6 стойностите на Е2 бяха много ниски и докторите в Истанбул не бяха много въодушевени. След това всичко се промени. Не знам защо се следиш в БГ...
Нова Надежда, поне 2 цикъла остави да почине тялото.
Успех на всички в процедура.

Лили, още на първия преглед, доктора ми предложи да се следя в бг и аз реших че той го смята за приемлив вариант.  Ако ми каже, че ще е по-различно да съм там, ще го направя. Забравих да уточня, че на нас Карликая ни каза, че правим естествен цикъл, а лекарствата са с цел да не се изпусне това, което тръгне. Ще видим как ще се развият нещата   bouquet

# 725
Менди  Hug Hug Hug Hug Hug
....незнам, какво да те посъветвам, тъй като не съм имала такъв проблем!!!...само ще ти кажа да не се отказваш и да не се оставяш на д-рите в бг отново!!! Сигурна съм, че в Турция ще намерят решение на твоя проблем!!!
 Hug Hug Hug

# 726
  • София
Менди,  Hug не мога да си представя през какво минаваш... не знам какво да те посъветвам. Дано лекарите намерят начин да преодолеете проблема  Praynig
hachico, малки, малки, колко да са малки. Моите на 6-ти ден от стимулацията бяха по 10-12мм и ми се сториха малки, но явно са си били добре. Не знам какви са ми били стойностите на хормоните, защото давах кръв само веднъж - преди започване на стимулацията.
snow22, успех ти пожелавам. Лек път и приятен престой.
Нова Надежда, зарежи я тази работа с качеството на яйцеклетките  Naughty. Имах опит в БГ в края на април-началото на май месец. Едва тръгнаха 4 фоликула с конски дози хормони. От тях извадиха само една годна яйцеклетка, от която се разви бавно делящ се ембрион. Три месеца след това на стимулацията в Бахчеджи имам три замразени ембриона с добро качество. Не знам какво ще стане след размразяването, никой не ми е обещавал бременност, но съм убедена, че  само се оправдават нашите с това "лошо качество на яйцеклетките". Вече всяка втора жена има такъв проблем.
d_ivanova, късмет и на теб. Вълненията са огромни  Wink Всичко ще бъде наред  Hug

Искам и аз да препоръчам хотел в близост до Бахчеджи - Mia Berre. Karlita ми го препоръча и останах изключително доволна (като изключим само замразяването на лекарствата  #Cussing out)
Преди това бях в Мим. Разликата в обстановка, чистота, и удобства е между земята и небето, а разликата в цената беше едва 10Е за една нощувка.

# 727
Момичета моя резултат от цялата стимулация и пункция и усърдния Мемориалски труд приключи с резултат 5 замразени ембриона 3 от които са перфектно качество и 2 много добро. Успех на всички!

# 728
Момичета моя резултат от цялата стимулация и пункция и усърдния Мемориалски труд приключи с резултат 5 замразени ембриона 3 от които са перфектно качество и 2 много добро. Успех на всички!

Тонита, напълно достатъчни Grinning Grinning Grinning за бебче  ylinfant

По колко са замразени?

# 729
Незнам, предполагам по 1 , защото едно само ще слагаме.

# 730
Браво Тони   bouquet

# 731
Леле, това са 5 потенциални бебчета.  Hug Браво на вас!
 А ти видя ли ги ембрионите, някои имаха ли фрагментации, или всичките без? Моят проблем е фрагментацията, затова питам.  Peace

# 732
  • София
Няма как да ги е видяла, не са и ги върнали все още.

# 733
Момичета благодаря за милите думи... Варианта Бг е тотално изтрит от плановете ни... Турция остава като опция. Успех на всички:)

# 734
Аз днес пуснах АМН и излезе резултат 1.0 от граници 0,9 - 1,7. Ще видим другата седмица какво ще каже проф. Кахраман

Общи условия

Активация на акаунт