Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, аз с молба - ако някой е в Истанбул и има възможност да ми вземе Гонал Ф, който ми трябва за събота, моля да ми пише Praynig Бях си купила, но този път доктора ме изненада с двойна доза и няма да ми стигне  ooooh! Благодаря предварително и желая успех на всички   bouquet

Имам останал - от 600 съм ползвала веднъж 150 и още малко, да речем остават 400. Подарявам го. В София съм.
Благодаря ти от сърце, Карлита, за жеста и за труда, който положи, за да го направиш Hug Желая късмет на теб и всички момичета в темата, дано скоро се сбъднат мечтите ни!   bouquet

# 706
Менди...тежка съдба...стотици въпроси..болка..това струи от думите ти. Знам, че турските специалисти не "уважават" мнг темата с НК клетките и имунологичните издевателства на бълг.лекари. Доц. Конова не ти е вариант-за мен тя е от най-дълбоко потъналите в собствената си некомпетентност лекари. Продължи с Истанбул-не се връщай тук..продължи оттам. Кураж!!!
Цеци,спирай я тази Циклопрогинова. Дотук при 5 опитали с които си пиша-не действа. Замести с Фемостон-разпитай док. да ти го заменят.

# 707
За 12 г имам един куп изследвания... Имам и тромбофилия, контролирана е с клексан... Имам аденомиоза и тънка лигавица, но след хистеро и поставяне на спирала нещата са ок и правим трансфер... Проф. Кахраман е на мнение, че причината е ендометриален фактор/тънка лигавица/, от друга страна 2009 г първия аборт не съм имала такъв проблем...
Мила mendi,
ти знаеш, и аз съм като теб с множество аборти и биохимични. Много добре те разбирам. Що се отнася до вливките, аз съм голям привърженик на др. Шер в Щатите. Моля не го приемайте като реклама.  Той подкрепя вливките на интралипид и само на интралипид. Затова при последните два трансфера се придържах стриктно към неговите препоръки: 10-14 дни преди трансфер и при положителен тест пак вливка. И не ми помогна. Просто ти го споделям. Самата аз не зная дали помага или не. Една приятелка в Англия обаче успя само с вливки. Но не на  интралипид, а на IVIG. Момичета в Германия успяха чрез вливка на кръвен серум от партньора. Има толкова възможности, но коя ли е правилната за нас ...

# 708
Здравейте,
нова съм и съм много объркана,защото не зная от къде да започна.На 41 съм,от 1 год. имам 2 неуспешни инсеминации и едно неуспешно инвитро,нямам установен проблем,нито мъжа,с който живея 8-ма година.Тук се почувствах като част от машина за пари,не като човек,а времето напредва мноооого бързо и резултати няма,освен мн стимулации и очаквания нищо друго.Реших,че е време да отида другаде,някъде,където да ме приемат насериозно преди да е станало късно,но имам мн въпроси и не зная как да намеря пътя сама.Нямам официален брак,не говоря турски„а и не смятам,че в медицинската терминология бих се справила на английски,биха ли ме приели за инвитро в Турция и какво да направя,за да се свържа с  Bahceci Fulya IVF Center и доктор д-р Гювенч Карликая?

# 709
Намери малко време и изчети темите отначалото, ще си отговориш на тези въпроси както и на много други. Успех!

# 710
Ехо  момичета, къде се загубихте? Laughing Laughing
Голяма затишие в нашата темичка Sad
Няма ли августовски Истанбулки да споделят как са, как вървят стимулациите.
На новите момичета ще дам един съвет, който аз като започнах да чета тук спазих- Моля прочетете темите от началото. Ще получите доста ценна информация, преповтаряна няколко пъти. интересни са много, аз преживявах всяка една история и ги прочетох на един дъх. Не ме разбирайте погрешно тук всички си помагаме и затова е тази тема, но моля четете за ваше добро е.
Също искам да приканя всички, който само четат  и минават през стимулации и не пишат тук да споделят, защото  във всяка една информация и всеки споделен опит някой открива своята история, надежда или отговор.
Желая успех и здраве на всички нас Hug Hug Hug newsm51

# 711
Привет момичета, аз искам да чета за резултатите от стимулациите и се радвам скоро някой да сподели от вече миналите  Praynig. И един въпрос в описаните варианти на клиники извършват ли се обикновени гинекологични прегледи.Става въпрос за моя близка, не цели забременяване, ще съм благодарна, ако някой ме насочи  , Успех на всички bouquet

# 712
Няма ли августовски Истанбулки да споделят как са, как вървят стимулациите.
Аз съм от септемврийските Истанбулки, но ще се включа Wink
Днес ми е 3-тия Цитротайд, поставям си ги вечер в седем, както и лепенките.
Напрежението в мен започна да расте, опитвам се да се успокоявам, че всичко ще бъде наред, но нали знаете има си го страха от неизвестното. Нали обикновено на 2-ри ден след последната инджекция трябва да ми дойде, значи след вторник ще съм в очакване и после поемаме към Истанбул. Снабдила съм се с хладилна чанта за лекарствата, защото мислим да се върнем след първия преглед, за втория ще решим дали да останем. Такива са нещата при мен ... надявам се след прегледа да имаме зелена светлина и да започна стимулация. Успех на всички   bouquet

# 713
d_ivanova желая ти успех ....
Надявам се да се засечем там, аз имам още няколко дена и почвам лепенките.

# 714
на мен ми дойде цикъла днес,писах на Хюсние и ни запази час за сряда а утре потегляме,дано всичко е наред за да стартираме  Praynig

# 715
snow22 успех и на теб Hug Laughing

Май аз се очертавам последна от септемврийските newsm78

# 716
snow22, късмет  Hug
Във връзка с молбата на keisi_besi да споделя този път: Аз май отивам към прекъсване на опита - от 19.08. си поставям по 300 Е Гонал Ф на ден, следя се в Бг и пиша на д-р Карликая. Днес ми беше казал да се прегледам, но фоликулите са твърде малки. Писа ми да продължа същото количество и в сряда пак на преглед. Дано се раздвижат, но нещо не ми се вярва  ooooh! Предния път през юни с по 150 Е гонал извадихме една яйцеклетка, но имаше генетичен проблем. Между другото, по съвет на гинеколога ми тук, си пуснах ФСХ на втори ден от цикъла - 24,51, писах на Карликая, но той не коментира резултата. Ехх, ходеше ми се този месец в Истанбул, че с тези процедури не остава време за отпуск  Laughing

# 717
Еехх и аз можех да съм от септемврийските,но ....Бях си нагласила отпуската ,резервация си направих  и ново зайче изкочи.
Успех на всички и ви стискам палци.
Момичета ,знаете ли нещо за Елис?Бях и писала миналата седмица ,но отговор нямам.

# 718
hachiko, благодаря, че сподели, но недей се настройва така, според мен още е рано да отписваш опита Praynig Praynig Praynig
Ще те следя да знаеш Naughty
Стискам ти палци  Hug

# 719
Момичета, имам един въпрос, знам, че е строго индивидуално, но все пак ще се радвам, ако някой сподели. По принцип в Мемориал държат ли да са минали няколко месеца от последния ин витро опит. Аз правих юли, чудя се, ако хормоните са в ред, дали мога да започна примерно септември или и да са в ред, пак предпочитат да изчакат.

Четох някъде, че колкото повече стимулации има човек, толкова по-лоши стават яйцеклетките  newsm78 При мен факт, на първи опит перфектен ембрион, на втори нито един не беше хубав, а горе долу по същата схема и абсолютно идентични дози лекарства.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт