Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 382
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • При вещиците
Атанасова, правилното е да отидеш на еднокринолог за да ти назначи правилната доза. Може да ти е ниска. Аз пия еутирокс много рано сутрин 2 часа преди всякакво ядене и други лекарства.

# 91
  • София
Момичета, ще ходи ли някой скоро в Истанбул? Моля да ми пише на лични  Hug

# 92
  • Варна
v.atanasova4, можеш да попиташ момичетата в ето тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=834436.msg31149590#new.
Много са отзивчиви и ще ти помогнат с насоки Simple Smile

# 93
Благодаря много!

# 94
 HugИскам да попитам момичетата които са били на ЕЦ при Карликая  през колко дни се ходи на преглед и отново ли практикува замразен трансфер.

# 95
Прегледът в Мемориал е безплатен за бг двойки.За спермограмата ни казаха,че искат да направим и при тях,но не е задължително да е на първичния преглед.Ние имаме 5-6 спермограми от различни бг клиники,в деня на прегледа направихме и при тях.Прецениха,че не е необходимо да е разширена,но като ми изпратиха резултата се притесних.

# 96
Някой имал ли е успех със замразени ембриончета на втори ден на 2 и 6 клетки?
Знам, че деленето не е отлично, но все пак имам надежда.
Ще повтаряме стимулация за да събираме още и да ги чакаме до 5ти ден. Имат ли шанс да се развият до бластоцист?

Никой ли няма опит за да сподели?

# 97
При мен ТSH началото на юни беше 3,18, ендокринолога ми каза да пия ел тироксина, един ден 50, един ден 75, до тогава бях на 50, след прегледа д-р Карликая ми каза да пия по 75 и след 2 седмици ново изследване, на 1.07 TSH - 0,18, сега пък под минимума. На нас също не ни поиска СГ при тях, видя тази от преди 1,5 година от Бг.

# 98
Здравейте, момичета Hug
За всички онези от вас на които обещах да пиша, искам да кажа, че днес започнах стимулация, и се чувствам добре .

Шушку, мисията е изпълнена Peace

Поздрави от Истанбул Heart Eyes

# 99
  • При вещиците
Ел, успех и скоро да ни се похвалиш с + резултат!

# 100
  • Живее на Луната
ЕЛ, всички палци,са,стиснати за теб!  Praynig  Hug

# 101
  • Бургас
Момичета благодаря за насоките свързах се със Севда и ме насочи какво да приготвя на 04.08.2015 съм на първичен преглед .Предполагам ,че ще заминем още предния ден ,за да ми е по спокойно за мен разстоянето до Истанбул е почти колкото до София.Ще имам някой въпроси тъй като ще пътуваме с кола.Успех Ел дано в Истанбул сбъднат нашите мечти!

# 102
Ел Вел-нека целият късмет бъде с теб! Стимулациите там са леки-така че се наслади на стотиците пазари,молове и прохладни вечери в Истанбул! Късмет!
За хипотиреодизма-лекарстото се пие сутрин,на гладно,30 мин преди кафе и храна. Всяко друго действие спира ефекта. Имаше едно много хубаво предаване за щитовидната жлеза-Духът на здравето по Бтв. Там подробно обясниха-изтеглете си го! Peace

# 103
Успех,Ел! Всичко ще е като "по вода", сигурна съм!  Hug  bouquet

# 104
El_Vel   Hug Praynig Peace и на финала  preggo stork-boy stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт