Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 384
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета,не съм чела много назад темите и искам да знам дали има сестра,която да говори български в клиника Бахчеджи?Благодаря.

# 421
  • Живее на Луната
Здравейте момичета,не съм чела много назад темите и искам да знам дали има сестра,която да говори български в клиника Бахчеджи?Благодаря.

Да, има. Казва се Хюсние  Peace

# 422
Да се запиша и аз вече имам час за преглед 02.09. Започвам с подготовката на документи и изследвания.

# 423
Момичета, записания час ми е за 1.09. и по календар се очаква да съвпадне с втори ден от цикъла ми. Писах на Севда дали това няма да е проблем, а жената директно ми звънна по телефон и ми каза, че тогава е още по-добре да ме прегледат. Спомена, че обикновено тогава започват и стимулациите за Инвитро. Имате ли представа дали ако на първичния преглед всичко е наред мога на същия, или евентуално следващия ден да започна стимулация за Инвитро? Не сме правили предишни опити, а искаме първия ни да е там.Ще направя хорминални и кръвни изследвания тук, имам валидна цветна снимка. ММ ще направи спермограмата там. Питам за да си предвидя евентуално вариант за по-дълъг отпуск.

# 424
Sixth sence , можеш още веднага да започнеш опит ако лекарите там дадат зелена светлина за такъв Peace
Успех ти пожелавам!

Хайде момичета, които трябваше да сте в Турция в края на юли - чакаме включване Heart Eyes

# 425
  • София
Хайде момичета, които трябваше да сте в Турция в края на юли - чакаме включване Heart Eyes
Ами аз трябваше да започвам в края на юли месец, но уви... Въпреки, че на всички момичета им идва цикълът малко след последната инжекция, на мен все още не ми е дошло, а ми е шести ден след последната инжекция  Shocked Може да си представите колко съм изнервена  ooooh!
Както и да е... Ще пътувам с вечерния самолет, а д-р Карлъкая ме иска утре сутринта на преглед независимо от това дали ми е дошло или не. Нямам никаква представа какво ще се случи утре  Tired
Естествено всички хотели в околността, които ми бяха по джоба, са разпродадени, а в другите има по една стая на цената на моя автомобил  Crazy

# 426
viper , спокойно мила - всичко ще се нареди  Hug
Виж за хотел някъде и да не е чак толкова близо, изтегли си приложението Trafi - изключително удобно и полезно. Задаваш си локацията и адреса където трябва да отидеш и ти излиза с какво можеш да стигнеш до там, след колко минути има такова и за какви парички.Приложението включва не само метрото, автобусите,корабите и трамваите, а дори и мини бусчетата за които споменах преди няколко поста.
Успех и те чакаме с хубави новини Hug

# 427
Sixth sence , можеш още веднага да започнеш опит ако лекарите там дадат зелена светлина за такъв Peace
Успех ти пожелавам!

Офффф, и на мен трябваше към 21 юли да ми дойде, но нееее, трябва всичко да е максимално напрегнато.....

# 428
  • София
teodora79, пълна лудница значи е и при теб. Дано да се засечем там.

# 429
Успех момичета и не забравяйте да споделите..... Hug  bouquet

# 430
Благодаря ви момичета, вашите съвети и форума тук е безценен за мен   bouquet
Продължавам да ви чета и с нетърпение чакам 01.09 да замина  Heart Eyes Пожелавам много успех на всички и само с положителни резултати да се хвалим   ylinfant

# 431
Офффф, и на мен трябваше към 21 юли да ми дойде, но нееее, трябва всичко да е максимално напрегнато.....

е, няма такава гадория ooooh!
няма какво да ти кажа, освен да те  Hug

# 432
teodora79, пълна лудница значи е и при теб. Дано да се засечем там.
Да, така е, нервите са ми опънати до краен предел, всеки ден го чакам цикъла от 10 дни и всеки ден в готовност за тръгване....

# 433
Viper,мислех че дори си преполовила стимулацията и чаках с нетърпения да разкажеш,а то каkво се оказва.Силно стиснати палци за утре и късмет.
Явно трябва доста спокойствие и може би да не го мислим толкова.Поне така си мисля .Но как да стане,като чакаш и пресмяташ кога ще ти дойде цикъла.Кога ще ти се падне втори ден ?Да хукнеш за билети, кой за самолетни ,кой за автобусни,или в последният момент се качваш на  колата..Пък билети ще има ли,а зелена карта ?Пък да планираш отпуска,но колко дни да пуснеш .Къде да отседнеш,пък  и до кога ?До тук ако се разминеш с леко главоболие добре.Но винаги ще излезне нещо в последният момент ,което си забравил да свършиш,или документите изтичат или ги губиш или пък кой знае какво ще изкочи.Е то и цикъл трябва да ти дойде.
Момичета кураж и вярвайте че всичко е за добро, и че така е трябвало да стане.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 18:21 от m.e.m.27

# 434
Да, така е, нервите са ми опънати до краен предел, всеки ден го чакам цикъла от 10 дни и всеки ден в готовност за тръгване....
teodora79, теб не те ли викат въпреки, че не ти е дошло, ето viper я вика доктор Карликая?
Ти имаш ли някакви предварителни лекарства - цитротид, климара ... ?

Общи условия

Активация на акаунт