Инвитро в Истанбул - тема 13

• 91 384
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Да, така е, нервите са ми опънати до краен предел, всеки ден го чакам цикъла от 10 дни и всеки ден в готовност за тръгване....
teodora79, теб не те ли викат въпреки, че не ти е дошло, ето viper я вика доктор Карликая?
Ти имаш ли някакви предварителни лекарства - цитротид, климара ... ?

Не, нямам, трябва на 2-ри ден да съм там за преглед и хормони.

# 436
  • София
Теди, ти в коя клиника си?
мем, много точно казано, точно това изживявам.

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 19:05 от viper

# 437
В Мим Хотел до клиниката има стаи по 69 евро. Пробва ли там?  Запази един, два дни после може да искаш отстъпка.
Аз слагам последния цетротайд днес и чакам цикъл. След теб съм.

# 438
В Мемориал, да много точно казано!

# 439
Здравейте!
След като изпратих всички поискани изследвания миналата седмица, днес получих отговор. Всичко е в норма, както бях споменала в преден пост, с изключение на пролактина. Назначават ми лечение с Достинекс, след това отново изследване и ако е в норма, мога да стартирам. Доколкото разбирам, няма да се ходи на предварителен контролен преглед до Истанбул...
Успех и късмет на всички!
Поздрави Simple Smile

# 440
Привет! Връщах се в темите, рових и не мога да открия...  ooooh! , а съм сигурна, че бяхте обсъждали - куриер, с който излиза най-евтино изпращане на цветна снимка до Мемориал? Мнооого благодаря, ако някой може да помогне! newsm78

# 441
Здравейте момичета, имам един проблем. Започнах стимулация в Мемориал в четвъртък и утре съм пак на преглед. Между двата прегледа се върнах до България, защото ми се налагаше. Тоест ще пътувам довечера за Истанбул. За съжаление не си купих цетротайд, а от утре ще ми трябва сигурно, а аптеките са затворени утре. Ако има някое момиче, което също е на преглед утре в Мемориал и е в Истанбул и може днес да ми купи 2-3 ампули цетротайд и да ми ги даде утре? Аз ще си ги платя веднага. Благодаря предварително.

# 442
Привет! Връщах се в темите, рових и не мога да открия...  ooooh! , а съм сигурна, че бяхте обсъждали - куриер, с който излиза най-евтино изпращане на цветна снимка до Мемориал? Мнооого благодаря, ако някой може да помогне! newsm78

Европът

# 443
  • При вещиците
Писах и всичко изчезна.
Има една аптека в Kasimpasa
http://www.istanbulnobetcieczaneler.com/eczane/293-yesim-eczanesi
Бяхме закъсали в неделя за Цитротайд и притеснихме Севда, която след много обаждания ни насочи там. Имат всичко!

# 444
Хайде момичета, които трябваше да сте в Турция в края на юли - чакаме включване Heart Eyes
[/quote]
Здравейте, момичета. Снощи се върнахме от първичния преглед в Мемориал и да разкажа.
Значи тръгнахме в 6,30 сутринта и в 12,30 бяхме там. Талонът за пътищата си купихме от безмитната зона на влизане в Турция. Като влизаш отдясно стоят момчета на 2 бюра. На едното бюро  си даваш малкия талон  на колата и паспорта, момчето попълва една бланка и отиваш при другото момче, което ти дава стикера срещу  15 евро. Залепя се на шофьорското място отвътре горе вляво.
Настанихме се в Биг Бокс, нощувката е 140 лири по принцип, но за пациенти на мемориал правят отстъпки - платих 130 лири. Мемориал е много близо до Биг Бокс - на около 400 метра.
На следващия ден в 9,30 имах час за Фулия - http://www.fulyaacikemar.com/, за да си направя цветна снимка. Доктора беше много внимателен. Снимката трае някъде около 15 мин. и след това за 5 мин. резултатът е готов. Болката беше като при цикъл. Снимката струва 400 лири. Дават ти рецепта за антибиотик, който се пие еднократно.
В 13,30 ми беше часа за Мемориал  - при д-р Ханде и проф. Кахраман. Първо се срещнахме с д-р Ханде и разбира се Севда беше с нас за да превежда всичко. Разпитват те и докторката си записва всичко в тяхно досие, след което ме прегледа. След нея дойде и проф. Кахраман, която също ме прегледа.
Поискаха консултация с генетик, която също направихме при тях след прегледа. Проф. Кахраман ни назначи да направим кариотип- цитогенетични изследвания на двамата. Спермограмата ни струваше - 210 лири. За прегледа и за консултацията с генетик не сме плащали нищо. Това е за сега.
Дано съм била полезна.

А някои ако има информация  дали в Пловдив се прави кариотип, моля да ми пише.

И не на последно място искам да благодаря на keisi _besi, която много ми помогна  Hug
Успех на всички.

# 445

Radostta84 и аз много ти благодаря, че сподели тук и дано всички тук  стигнем края на пътя по който сме тръгнали  bouquet  bouquet Hug

# 446
Хайде момичета, които трябваше да сте в Турция в края на юли - чакаме включване Heart Eyes
Здравейте, момичета. Снощи се върнахме от първичния преглед в Мемориал и да разкажа.
Значи тръгнахме в 6,30 сутринта и в 12,30 бяхме там. Талонът за пътищата си купихме от безмитната зона на влизане в Турция. Като влизаш отдясно стоят момчета на 2 бюра. На едното бюро  си даваш малкия талон  на колата и паспорта, момчето попълва една бланка и отиваш при другото момче, което ти дава стикера срещу  15 евро. Залепя се на шофьорското място отвътре горе вляво.
Настанихме се в Биг Бокс, нощувката е 140 лири по принцип, но за пациенти на мемориал правят отстъпки - платих 130 лири. Мемориал е много близо до Биг Бокс - на около 400 метра.
На следващия ден в 9,30 имах час за Фулия - http://www.fulyaacikemar.com/, за да си направя цветна снимка. Доктора беше много внимателен. Снимката трае някъде около 15 мин. и след това за 5 мин. резултатът е готов. Болката беше като при цикъл. Снимката струва 400 лири. Дават ти рецепта за антибиотик, който се пие еднократно.
В 13,30 ми беше часа за Мемориал  - при д-р Ханде и проф. Кахраман. Първо се срещнахме с д-р Ханде и разбира се Севда беше с нас за да превежда всичко. Разпитват те и докторката си записва всичко в тяхно досие, след което ме прегледа. След нея дойде и проф. Кахраман, която също ме прегледа.
Поискаха консултация с генетик, която също направихме при тях след прегледа. Проф. Кахраман ни назначи да направим кариотип- цитогенетични изследвания на двамата. Спермограмата ни струваше - 210 лири. За прегледа и за консултацията с генетик не сме плащали нищо. Това е за сега.
Дано съм била полезна.

А някои ако има информация  дали в Пловдив се прави кариотип, моля да ми пише.

И не на последно място искам да благодаря на keisi _besi, която много ми помогна  Hug
Успех на всички.
[/quote]
Много полезна информация,  за която благодаря. Искам да те попитам мен Севда ме праща в www.echomar.com за цветна снимка, ти как си записа час за нея и тя ли те насочи на там.

# 447
zima 8271, за фулия разбрах тук от форума, а едно от момичетата ми помогна да си запиша час с нейна позната, която знае турски. Но честно да ти кажа там е много спокойно и дори и така да отидеш мисля че няма да те върнат. А echomar e по пътя зя фулия, близко са една до друга, както и до мемориал.
Дано съм ти била полезна
Успех

# 448
zima 8271, за фулия разбрах тук от форума, а едно от момичетата ми помогна да си запиша час с нейна позната, която знае турски. Но честно да ти кажа там е много спокойно и дори и така да отидеш мисля че няма да те върнат. А echomar e по пътя зя фулия, близко са една до друга, както и до мемориал.
Дано съм ти била полезна
Успех

Благодаря ти radostta84 аз сега писах емайл за час в echomar дано да ми отговорят, аз никога до сега не съм правила цветна снимка и се питам трябвали да съм гладна жадна имали някакви изисквания преди да ти я направят

# 449
не няма изисквания, закусваш си  и отиваш Simple Smile
по принцип севда ми е писала че се прави около 9-10 ден на МЦ. Аз бях 9 ден от МЦ като я правих, но има и момичета които са я правили в произволен ден

Общи условия

Активация на акаунт