Звездни компромати – 252 част

• 66 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Фики  Heart Eyes
Ким нарочно се усуква в такива тесни одежди, да я одумват хората.  Flutter

# 512
И защо да е фалшива Жана? Далеч не е единствената в този бранш, която ползва стимуланти.
Друг въпрос е, че детенцето е жертва, но поне има читав баща.

# 513
  • In The Middle Of Nowhere
Сега и на тази сестричка ще и турят един як като Кание. Нали само тя се цепеше от колектива с бял и красив мъж

newsm78 И защо да й го турват? Тя си има от доста време мъж, вярно бял, за красив не съм сигурна, но явно са стабилно семейство с три деца... За какво да й слагат друг? Нещо не схванах идеята.
пп: всъщност да не би да се е разделила с досегашния и аз да съм пропуснала.

# 514
  • Gotham City
И защо да е фалшива Жана? Далеч не е единствената в този бранш, която ползва стимуланти.
Друг въпрос е, че детенцето е жертва, но поне има читав баща.

Защото рева, че си иска детето, за това и трябвало да спечели Х Фактор, пък в крайна сметка се издъни жестоко, дано израстне в по-добра среда това дете, защото не само жана, но и този Лео приличат на хеоринови джънкис  Sick

# 515
  • София
И защо да е фалшива Жана?
Най-малкото защото не можеш да ревеш по медиите, че мъжът ти иска да ти отнеме детето, докато се въргаляш с чужди мъже, и както май стана ясно, ползваш разни забранени субстанции. Брях, ще й се не види и на тая. А как й съчувствах.  ooooh!

# 516
Възможно е тя съвсем искрено да иска да си гледа детето. Друг въпрос е какви слабости има и дали може да се справи с това предизвикателство.

# 517
Сега и на тази сестричка ще и турят един як като Кание. Нали само тя се цепеше от колектива с бял и красив мъж

newsm78 И защо да й го турват? Тя си има от доста време мъж, вярно бял, за красив не съм сигурна, но явно са стабилно семейство с три деца... За какво да й слагат друг? Нещо не схванах идеята.
пп: всъщност да не би да се е разделила с досегашния и аз да съм пропуснала.
Да, пропуснала си. Преди 1-2 страници

# 518
  • In The Middle Of Nowhere
Вярно, че е било споменато . Покрай 'драмата' с Жана Бергендорф съм го пропуснала.

Прегледах профила на Ким и погледа ми закова снимка на Клои https://instagram.com/p/414860IZvW/?taken-by=kimkardasshianwest Имам чувството, че задника й става все по-изпъкнал Shocked

# 519
# 520
  • Berlin
Каква е историята с краката на Фикиту, че не следя редовно?  Blush

# 521
Вярно, че е било споменато . Покрай 'драмата' с Жана Бергендорф съм го пропуснала.

Прегледах профила на Ким и погледа ми закова снимка на Клои https://instagram.com/p/414860IZvW/?taken-by=kimkardasshianwest Имам чувството, че задника й става все по-изпъкнал Shocked
Тези не са добре. Приличат на кренвирши в тези дрехи. Имам чувството, че ще се пръснат всеки момент. Поне да беше привлекателна гледката. Tired

# 522
# 523
  • На топло
Тази сестра е като бурсук в лице и задължително деколте до пъпа, уо нигъ  Joy
https://instagram.com/p/4135w1IZtX/?taken-by=kimkardasshianwest

# 524
Продължавам с прочутия клан и аз, че явно са много актуални, постоянно ми излиза инфо за тях.
Ето една снимка която с коментар "Близначки! Силата на грима", но си е по-скоро силата на пластичната хирургия. Тази малката може ли толкова да е обсебена от сестра си?!
Семейство Уест ако не бяха известни.

Общи условия

Активация на акаунт