Звездни компромати – 252 част

• 66 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Тонка, за закона и марихуана е наркотик и за марихуана те съдят и то не минаваш лекинко.

# 496
А може и съседите да са казали за тревата, аз лично съм имала подобен случай, когато живеех в София. Един тинейджър го бяха оставили сам за една седмица в апартамента, който се намираше под моя. Всяка вечер се събираше с компания и пафкаха трева на терасата и цялата пушилка идваше при мен. Търпях ги две вечери, предупредих ги, но на третата вечер пак навиха масурите и аз звъннах в полицията и директно казах, че пушат трева.

# 497
Ще ви замоля за последно уточнение. Под "наркотици" визирате марихуаната, така ли?
А този бившият й приятел така като го гледам, е пълна отрепка.
Според версиите до момента, в случая с Жана става въпрос точно за марихуана.
А дали е така...
Гнусното в цялата история за мен е, че тази жена има вероятност да не контактува с детето си заради изпълненията, които е правила и явно продължава да прави. Ама като гледам хич не й пука и си кара, както си знае - опиати, разни типове, скандали.
И къде остава детето й в тази картинка ?!

# 498
Жана уж много искаше да си вземе детето, все повтаряше в "Х Фактор" хората да гласуват за нея, за да спечели и да докаже, че е добра майка. А сега какво? Оказа се, че семейството на мъжа й с право не й дава детето. Устатата Армутлиева и тя мълчи.  Thinking

# 499
  • Пловдив
Фалшива отвсякъде... ooooh!

# 500
  • София
Тази Жана съм я запомнила само със сълзливата й история около детето. Даже много й съчувствах. Явно за всичко си има причина.

# 501
# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джеймс Франко- в рокля и без

# 503
# 504

Още малко да порасте корема и тъкмо ще балансира с дупето й.  Laughing

# 505
  • bad@ss
хахах ха  hahaha

Някой да дръпне опашката над главата, да го завърже и да го потопи, моля  Mr. Green

# 506

Ужас! В неделя имах "удоволствието" да го гледам в предаването на Диков. Говореше точно като слабообразовано цигане.  Whistling

# 507
Как изглеждат днес героите от "Сам вкъщи":

http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/07/07/kak-izglejdat-dnes-geroi … 184,image12#photo

# 508
  • в Кошера

Ужас! В неделя имах "удоволствието" да го гледам в предаването на Диков. Говореше точно като слабообразовано цигане.  Whistling

Що като?!  Mr. Green Laughing

# 509
  • На топло
Сега и на тази сестричка ще и турят един як като Кание. Нали само тя се цепеше от колектива с бял и красив мъж

Общи условия

Активация на акаунт