Звездни компромати – 252 част

• 66 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

Не знам коя коя е Blush, ама тъмнокосата е с жестока рокля  Heart Eyes

И Мат Деймън (от предните страници) много ми хареса и на мен  Simple Smile
Роклята е изключително интересна. Гаджето на Робърт Патинсън беше с подобна на Мет Гала.
Мат Деймън и на мен учудващо да ми допадне по някакъв начин.

# 91
  • Пазарджик/Лондон

Непременно ще го гледам - заради нея и заради Арни Crazy.

# 92
  • Пловдив
Скрита камера за Парис Хилтън,която обявила,че ще ги съди, страшничко си е  Crazy

https://www.facebook.com/CNNconnect/videos/10154025648456562/

Ама с кой акъл ще направят такава скрита камера  Shocked сега бива добре да ги осъди!

# 93
Скритата камера на Парис е доста кофти шега. Може да получи инфаркт от стреса или да се разболее от диабет, например.

# 94
  • На ръба..
Малко по - детайлно за новия цвят на черната/русата/просто Златка...

Скрит текст:
Бургазлийката промени цвета на косата си в изискан варненски салон.
Това разкриха в аванс от хитовото светско предаване „Папараци” по Би Ти Ви. Екип на шоуто успя да заснеме трансформацията на прочутата моделка преди няколко дни.
Кадрите ще бъдат излъчени тази неделя в актуалния брой на предаването, което върви по традиция в 22 часа.
Черната Златка официално стана руса в салона на известния варненски стилист Конда Кондов. Според запознати причината за трансформацията е мащабен моден проект, за който бургазлийката е била поканена.
За да премине в отбора на блондинките, Златка Димитрова е получила доста солиден хонорар.
Трансформацията на видната брюнетка е продължила няколко часа. Върху косите й работил екип от трима коафьори. Освен че е изсветлена, прическата е и доста подкъсена.
За да няма издънки, Златка преди това е настояла да й бъде показано компютърна изображение как ще изглежда с новата си прическа.
Резултатът я окуражил и тя се съгласила да се боядиса. Факт е, че русият цвят доста й отива и в момента красавицата прилича поразително на Ким Кардашиян.

# 95
Малко по - детайлно за новия цвят на черната/русата/просто Златка...

1. За да премине в отбора на блондинките, Златка Димитрова е получила доста солиден хонорар.
2. Върху косите й работил екип от трима коафьори.
3.Факт е, че русият цвят доста й отива и в момента красавицата прилича поразително на Ким Кардашиян
1. Не се съмняваме в това за миг!
2. "Косите и", " работи екип от трима"... Ще рече човек, че е някоя самодива с буйни, коси, с които един не може да се справи и да опитоми. Laughing
3. Факт е, че не е вярно това и е минАла покрай КимК. Само, ако си закачи И задник, ще заприлича на нея, честно! Mr. Green

# 96
Роклята е изключително интересна. Гаджето на Робърт Патинсън беше с подобна на Мет Гала.
Попи е сестрата на Кара, Алекса е британска манекенка, тв водеща, пише от време на време за тамошния Воуг

# 97
  • DE
Риана, снимка от новия клип  Rolling Eyes

# 98
# 99
Нашите ,,велики,,жулналистчета и грандиозните им статии!!!!!!Толкова смях на едно място-
Найлона е толкова велик найлон,че чак фешън дамата на нашето общество я имитира.
Просто да им...

http://pik.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BE% … 0-news358406.html

Ето го ОРИГИНАЛЪТ , двайсетина години преди днес

https://www.google.bg/search?q=madonna+human+nature&espv=2&a … AYQ_AUoAQ#imgrc=_

# 100
Съпругата на Борис Солтарийски - Аделина
Скрит текст:
Много сладка.

# 101
Нашите ,,велики,,жулналистчета и грандиозните им статии!!!!!!Толкова смях на едно място-
Найлона е толкова велик найлон,че чак фешън дамата на нашето общество я имитира.
Просто да им...
Скрит текст:
+Кукувицата Бьорк беше емблематична с тази прическа

# 102
Андреа била включена в някаква международна класация,ако има фенове тук могат да гласуват за нея- http://www.bigapplemusicawards.org/#!vote/c1obt.Не я харесвам,нито знам и една нейна песен,но нали е българка гласувах Simple Smile Ако трябва да пее на живо не знам  Mr. Green

# 103
  • Добрич
 А дали за нашата Андреа става въпрос? Като гледам другите имена  newsm78 от каква величина са...

# 104
  • София
Милата, чудя й се как смогва с толкова много ангажименти и грижи по себе си.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт