Звездни компромати – 252 част

• 66 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Тя си мисли, че говорите така за Кенджито, понеже не харесвате нея, а не него.

# 181
Въобще не ми мина през ума, т.е. не е така.  Grinning

# 182
На тези сравнителни снимки очевидно няма черно и бяло, а само черно. Или само бяло. Изберете си цвят.

# 183
Е, нищо, всеки от своята камбанария. Laughing
И не обръщай внимание на това, което МГМ си мисли, че аз мисля. Тя е зло и самотно човече, и обича да ме плюе, защото е психо, но не се лекува. Двечки са в тоя форум дето все едно ядат горчица като ме срещнат някъде, тя е едната. Laughing

# 184
  • UK
Кенджи е красив, Фики прилича на актьор с грим от филма "Планетата на маймуните" но без грим. В стремежа си да уязвите някого, когото не харесвате, сте готови на бялото да кажете черно. Не че ми дреме какво мислите, защото такова отношение не е само към моите мнения. Grinning
Прочети пак ето това мнение й ще видиш, че е така. Иначе защо споменава за отношението към нейните мнения?

# 185
Мдам, направо е копие на Фики  Mr. Green

# 186
Е, нищо, всеки от своята камбанария. Laughing
И не обръщай внимание на това, което МГМ си мисли, че аз мисля. Тя е зло и самотно човече, и обича да ме плюе, защото е психо, но не се лекува. Двечки са в тоя форум дето все едно ядат горчица като ме срещнат някъде, тя е едната. Laughing

Бижу, ти лекар ли си, че поставяш диагнози така за добър ден?
То и аз бих те нарекла психо, при този вкус, при условие, че не си спомням някой да си харесала в тази тема, но както каза някой красотата е относително понятие.
Скрит текст:
Освен въпросният хубавец да прилича на неотразимите ти синове друго обяснение не виждам за припадането ти по него

# 187
Както каза веднъж Ицо Хазарта: "Мене ме нема... като краката на Фики "    Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 188
  • На топло
Кенджи не е грозен, абсурд! не мога да го нарека и красив, защото харесвам друг тип мъже - шведски богове  Mr. Green
Сравнявам го с Фики, заради чалгата, а не външността!
Ко пак се карате за глупости  Shocked

# 189
Както каза веднъж Ицо Хазарта: "Мене ме нема... като краката на Фики "    Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Фики вече има крака, показваха ми май последния му клип, който явно си го е режисирал сам, защото само на пустите крака се наблягаше Laughing

# 190
Аз пък за последно гледах видеото от дуета му с Андреа и наистина, както казаха си беше садо-мазо -> секс без крака  tooth

# 191
Кенджи не е грозен, абсурд! не мога да го нарека и красив, защото харесвам друг тип мъже - шведски богове  Mr. Green
Сравнявам го с Фики, заради чалгата, а не външността!
Ко пак се карате за глупости  Shocked

като каза шведски, този е последния ми любимец  Heart Eyes
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=-msutN_OkU4

# 192
На мен пък на единия колаж за сравнение Фики даже по ми харесва  Embarassed

# 193
няма надежда вече за теб Laughing

# 194
  • Mediterraneo
няма надежда вече за теб Laughing

Предавам се! Едва ги различих точно на сравнителните колажи!

Общи условия

Активация на акаунт