Звездни компромати – 252 част

• 66 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Shocked Помислих я за Есмер на тази снимка.

# 302
  • Варна
Филип Плейн за съжаление не го придружава неговата ходеща реклама в БГ  Mr. Green а някаква си друга (не го е срам  Grinning )
За първи път го виждам какво представлява Филипчито и той бил симпатяга  Mr. Green

# 303
  • срещу двата комина :)))
Иън Сомърхолдър

# 304
  • In The Middle Of Nowhere
Taя Христина Благовата хич не си поплюва, имам чувството, че ли все платежоспособни търси. Преди не беше ли спрягана пак с някакъв друг бизнесмен newsm78ако не греша.

# 305
Да, с друг беше. Ами млада и хубава е. Монахиня ли да стане заради Джизъса Mr. Green

# 306
Е не разбира се, няма нужда да става монахиня чак  tooth нормално е да бъде с други мъже, само дето все според портфейла ги подбира / в което не, че има нещо много лошо, просто ми правят впечатление някои неща/.

# 307
Стига де- къде да ги намери обикновени? Средата  й е такава.

# 308
Е не разбира се, няма нужда да става монахиня чак  tooth нормално е да бъде с други мъже, само дето все според портфейла ги подбира / в което не, че има нещо много лошо, просто ми правят впечатление някои неща/.

При такъв тип жени няма как иначе. Едва ли сяда в кварталното кафе или почива в Бургас, примерно. Пак като са млади и горе-долу симпатични...

# 309
Е аз нямам нищо против, щом такава й е средата и контингента... докато може да ги намира.

# 310
  • София
А тя каква е, какво работи? Че средата ѝ била такава все с богаташи?

# 311
Нали се уточни ,че тя никога не е работила  Mr. Green

# 312
Според мен има и друго, обикновените момчета няма да се пробват с Христина. Едва ли ще понижи стандарта, който е свикнала да й осигуряват заради едната любов.

Май и тя моделка го раздава. Имаше някаква статия, че ставала рекламно лице ли какво беше.

# 313
  • Sofia
Мара видяхте ли я без грим?
Скрит текст:
помислих я за Теди Велинова

# 314
  • София
Ми каква да е средата. Когато приятелският ти кръг е от заможни хора, нормално е и познатите на приятелите ти да са подобни. И съответно с такива се запознаваш.

Забравих да кажа, че паднах от смях с новите зъби на Иван на Андрей.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт