Звездни компромати – 252 част

• 66 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
На Благовата Христина ръцете й са си такива- огромни и несъразмерни. Още навремето като я заряза Благой бременна беше дала голямо интервю за Ева, май и там ги забелязах.

А на Мара пък са много къси. Като на джудже.

Аз се чудя как този Благой Георгиев има пари да осигури на Христина с двете деца подобен луксозен начин на живот и очевидно да му остават още пари за лукс и занимавки със златотърсачки. Щото вие си пейте, че такава ѝ била средата на Христина, но много бързо щеше да се завърне обратно в средата, откъдето е дошла, ако не ѝ се осигуряваха пари да стои в тази среда. Никой съд няма да разпореди да ѝ дават достатъчно пари, за да живее в лукс. В най-добрия случай няколкостотин - хиляда лева, за покриване на основните нужди на децата.
А тоя Благой никога не е бил кой знае какъв футболист, примерно от ранга на Бербатов и Божинов в началото. И сега не играе за някой английски или италиански отбор, ами за Казан. И е вече в пенсионна възраст за футболист. Не ми се вярва да изкарва кой знае какви пари и да е спестил кой знае какво от най-добрите си години, има много разходи с Христина, живее луксозно, а чудно защо - още му се лепят златотърсачки.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 18:10 от кукумицинка

# 331
Днес прочетох,че Камила Алвес се развежда с Матю Маконъхи. Никъде не съм срещнала потвърждение. Дали е вярно? Много хубава двойка бяха. Въобще не изглеждаха да имат проблеми.

# 332
Благой има заведение в Москва доколкото знам, а Казан може да не е кой знае какъв отбор, но пари в него има. Затова и не ме изненадва изобщо стандарта на Благой. По-скоро ме изненадва все още стандарта на Божинов, дето е имал не една, а две прахосници на банкови сметки.

# 333
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благой излиза в нета, че взема годишна заплата 1,5 милиона $, което хич не ми се вижда малко.Точно в някакво интервю се хвалеше, че в Русия дават високи заплати на футболистите.
Клюките за издръжката на Христина са около 7 бона, но те си знаят...

# 334
Поне това може да му се признае на Благой, че не е стиснат нито за децата, нито за нея. Няма панаири като при Божинов.

# 335
  • Berlin
Не беше ли в някаква бивша руска република тоя Казан? Не е точно Русия, сега ме мързи да търся от тел-а. 😊

# 336
# 337
  • София
Не беше ли в някаква бивша руска република тоя Казан? Не е точно Русия, сега ме мързи да търся от тел-а. 😊

В Татарстан е.

# 338
Благой даже е любимец на собственика на отбора - руски милиардер. Mr. Green

# 339
  • някъде
Иван с новите зъби прилича на Филип Кирков според мен / и това не е комплимент/

# 340
Бебе София е пълен антипод на бебе Северозапад - колкото едното е нахилено постоянно, толкова другото е наборсучено...

# 341
На мен набурсичените бебета са ми супер сладки  Laughing голямото ми дете беше такова бебе - свръх сериозно  Mr. Green имаше много фенки. Малкият ми син е постоянно нахилен пък, ама не е толкова интересен за околните като че ли. Нацупените са извън стандарта  Laughing

На Иван фасетите го подмладяват, според мен  Peace

# 342
  • Sofia
Още много снимки на бебе София с мама и цялото семейство на кръщенето на близнаците на сестра й

# 343
Сантра с Михаела Филева:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11703 … 1&oe=562CEC10
На Сантра сигурно са й мокри краката в тия чорапи и найкове... ooooh!

# 344
Не знаех ,че Петра има близнаци Embarassed
Сестрите са с еднакви обувки-явно много актуален модел.

Общи условия

Активация на акаунт