Звездни компромати – 252 част

• 66 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Сигурно всичко е измислица и сватбата на Благой, и раздялата им...

# 406
Лявото или дясното?  Mr. Green

# 407
В тази статия е обяснено подробно за децата на Арабаджиеви.
Не знаех, че Александра не е дете на Ветко А.
А ето и статия за снахата.  Mr. Green

# 408
На Владо Ники Михайлов му е хем баджанак, хем екс кандидат зет:)
За Александра и аз не знаех.

# 409
# 410
Ралица беше много яка мацка преди няколко години, сега ми се вижда остаряла.

# 411
Тази госпожа и Рут Колева са ми страшно противни. Последната вчера пропищя, че ѝ свалили ганджата от фейсбук, добре че е профил, а не страница и може да се блокира напълно.

# 412
Тази госпожа и Рут Колева са ми страшно противни. Последната вчера пропищя, че ѝ свалили ганджата от фейсбук, добре че е профил, а не страница и може да се блокира напълно.
И на мен. Peace А и Поли Генова.

# 413
За Жана пишеше по медиите ,че е имала семеен скандал със съпруга си и се е намесила полиция и че са намерили марихуана у тях! Не е арестувана на разпит била! Rolling Eyes

# 414
Това тази, която апелираше да се гласува за нея, за да спечели Х фактор и да може да си гледа детето, ли беше?
Много евтин трик  Rolling Eyes и сега как си го гледа, сигурно си въртят козове семейно  Rolling Eyes

# 415
За Жана пишеше по медиите ,че е имала семеен скандал със съпруга си и се е намесила полиция и че са намерили марихуана у тях! Не е арестувана на разпит била! Rolling Eyes
Е, така де, ама за да е апетитно за медиите и затова "... доведена в първо районно с белезници"... За разпит? И що с белезници? Буйствала е? Rolling Eyes

# 416
  • София
Нямала е белезници. Поне така пише.

# 417
Ъ... да! Embarassed Mr. Green Аз я вкарах във филм, защото прочетох диагонално!

# 418
  • където ми харесва
Ъ... да! Embarassed Mr. Green Аз я вкарах във филм, защото прочетох диагонално!
Ма не си я вкарала само ти. Цялата ситуация е филм. А ченгетата не могат да влязат в дома й, освен ако не ги покани, или нямат заповед за обиск. Та, според мен, не са намирали никаква трева, това са жълти фантазии. По-скоро е на разпит, заради въпросния скандал.

# 419
В тази статия е обяснено подробно за децата на Арабаджиеви.
Не знаех, че Александра не е дете на Ветко А.
Винаги съм си мислела,че всичките им деца са от общия им брак ,а те били от предишните. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт