Звездни компромати – 252 част

• 66 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Изгледах тази галерия с извеждането на Жана Бегендорф от районното и качването й в линейка:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4859667

Колко градуса беше днес в БГ? Защото Жана е с яке и шал, освен това съвсем има вид на хероинова наркоманка.  ooooh! И не разбирам още - тя е кръстила сина си на бившето си гадже, което всъщност е задържания след скандала у дома й днес?
Рано или късно, бомбата гръмва. Особено в нейния случай, дето съвсем не е готова да носи бремето на публична личност и модел на поведение за младите хора... Жалко.
да не се окаже,че е снимала клип Mr. Green

# 451
Има и видео от БНТ новините
http://bnt.bg/news/politsiya/arestuvaha-pevitsata-zhana-bergendorf
Сега четох някъде, че тя е била бита и е с комоцио, а мъжа с който е била е бившето и гадже, който пък е с порязан крак. ooooh!

# 452
  • Бургас
Тази Есмер как ни паникьоса Simple Smile

Joy Joy Joy
Сън нямаше да спя,така се одертих и аз! hahaha
Ох,няма такъв филм! Laughing

# 453
ПРЕСЕН, ПРЕСЕН и ШОКИРАЩ ЗВЕЗДЕН КОМППРОМАТ ЗА АНДРЕА. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Самият Иван Вазов бил впечатлен от нея! Shocked Shocked Shocked
Колко ли е IQ - то  на андреевските фенчета? newsm78 newsm78 newsm78

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11403120_674893702655571_7375110452780331528_n.jpg?oh=b8110f2132fecb3d42432bf6702fa261&oe=5659DB0B

# 454
  • в 1001-та нощ
За мен в текста е посочено, че е бил впечатлен от прабабата  Peace

# 455
Четене с разбиране показва, че се говори за една от прабабите ѝ.

# 456
А фенчетата и пишат много смотано, но не се учудвам, предвид каква е любимката им и каква е възрастовата и аудитория.  Преди години имаше едно смешно интервю с Андреа как била възпитан и интелигентен човек, как слушала класическа музика..........гледаш и биорафията, ще речеш че е гений някой, а просто мама и тате са пратили щерката в престижно училище просто ей така. Нито е интелигентна, нито може да пее, нито има морал, та нищо чудно, че и феновете и така. Не знаят да пишат статия с разбиране, то едно хвалене къде учила, какво постигнала - ами чудо голямо, че 15 годишно глуповато момиче е станало Мис София.  Че е и ужас, че е роднина на Борис Карадимчев.  Confused Confused Confused
Нейните фенове само обиждат другите и превъзнасят до несвяст любимката си.
Naughty Naughty Naughty

# 457
Това може да се копира като на мястото на Андрея се сложи всяка една певица от жанра и пак ще е на 90% вярно.

# 458
  • София
Колко градуса беше днес в БГ? Защото Жана е с яке и шал, освен това съвсем има вид на хероинова наркоманка.  ooooh! И не разбирам още - тя е кръстила сина си на бившето си гадже, което всъщност е задържания след скандала у дома й днес?
Рано или късно, бомбата гръмва. Особено в нейния случай, дето съвсем не е готова да носи бремето на публична личност и модел на поведение за младите хора... Жалко.

От горещо към още по-горещо. Към 32 беше следобед вчера. Този шал сигурно е да прикрива онази безумна прическа, която си е направила с този килим на главата. Иначе за наркоманите си права, на тях винаги им е студено.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 06:39 от Аглея

# 459
То кой нормален човек ще си причини този цвят

# 460
Жана ми е безкрайно антипатична... Време беше балона да се спука и да се разбере коя е и каква е.

Отделно си мисля, че наистина може да е PR...

# 461
E, целия филм за някаква трева ли е?!  newsm78 Аз малко не схванах целия скандал с Жана

# 462
  • Sofia
имало е скандал и прободна рана на мъжа

# 463
Едва ли е ПР, след като снощи е трябвало да има участие. Би го направила в друг ден, предвид колко е меркантилна, би предпочела да иде на участие за да вземе парите.
А и адвоката й не звучеше много убедително. Сега ще се мъчи да го изкара ПР или репетиция за клип, завършил с нелеп инцидент. Sick

# 464
Aз пък мисля, че си е точно PR. Много камери, много нещо. От кога полицията арестува някого с камера и фоторепортери (със стативи)? И не ми казвайте, че са папараци!  Naughty Кой пък е толкова заинтересован от това момиче?
Или нескопосан ПиАр или нов клип.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт