Звездни компромати – 252 част

• 66 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз я четох тази статия. Наистина интересно дали е така?

# 556
 Сигурно всяко британско момиченце си мечтае един ден да се озове в двореца. Представям си какво е пък за тези които имат реален шанс да се случи.

# 557
Да де, аз за това казах,че изглежда Simple Smile Защото всички навън сме миловидни, пък у дома само ние си знаем какви сме Wink

# 558
  • До морето
Нали прякорът на Кейт бил Waity Katie -защото сума ти време чака годежен пръстен, даже май имаха и една раздяла.

А съм чела и, че нарочно е пропуснала една година и се е записала в колежа по- късно, за да е един випуск с Уилям- ама това вече ми се струва много шантаво.

# 559

А съм чела и, че нарочно е пропуснала една година и се е записала в колежа по- късно, за да е един випуск с Уилям- ама това вече ми се струва много шантаво.
Точно така е. Но не колежа, а университета "Сейнт Андрюс".

# 560
  • До морето
Е, то сигурно е вярно, че е започнала една година по- късно, но може да има много причини за това.

Струва ми се направо невероятно да си правиш такива далечни планове , при положение, че в тоя випуск сигурно има стотици момичета.

Виж, ако вече си се завъртяла около кралската му сянка, ясно, да си правиш сметките, да си търпелива, пресметлива и т.н., ама иначе ми се струва несериозно.

Представям си след 15-ина години набора на Джорджи, как ще дебнат в кой университет ще влезе  Laughing

# 561
В Бг варианта нашите златотърсачки ходят на плаж на Елените белким докопат Вълчо Арабаджиев.

# 562
Точно така. Родните златотърсачки се мъкнат там, където са богатите мъже - ходят на голф, на тенис...

# 563
  • Бургас
Кейт си е точно на мястото.Харесвам го това момиче.
Има любов между нея и Уйлям,нищо общо с Чарлз и Даяна.Не е лесно да си съпруга в двореца. Grinning

# 564
  • някъде
Аз бях чела някъде,че майката е тази,която е съставила плана за кралския улов.За майката на Кейт става дума.

# 565
Не бъркайте Любов с добро партньорство  Wink Не я намирам за миловидна, но пък е страшна стабиларка според мен  . Не ми се струва податлива на емоционалните си състояния  ,така че  да си позволи да направи някаква изцепка. Винаги е много премерена и премислена. Не е някоя дива,импулсивна и глуповата,като Челси (бивша приятелка на Хари ) .

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 01:24 от Вихрушка

# 566
  • Mediterraneo
Преди време господарите имаха едно клипче колко мили били полицаите в спец акциите, та от каненето на въпросната с белезници се присетих.
Господарите само поръчки изпълняват и въртят нещата така както им е удобно
Не споря Peace Просто се присетих за общия елемент на мило отношение.

От няколко месеца насам съм отвратена от бездействието на Господарите, честно! През 2 дни писах и пращах снимки, пращах материали от местни медии, пак снимки, молби и пр. Не са последната инстанция, за която ги смятат всички, просто не са!

# 567
Последната приятелка на принц Хари била хваната да вечеря с друг
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3153376/Look-away-Prin … -mystery-man.html

Сега "Господарите" дали ще дадат златен скункс на Жанчето  Rolling Eyes

# 568

Сега "Господарите" дали ще дадат златен скункс на Жанчето  Rolling Eyes

Цитат
Ahavni Halvadjian
преди 8 часа ·
Целият /нормален/ свят декриминализира тревата. ОБаче у нас едни депутати, известни потребители на кока, я направиха опасен наркотик. С това и остана в историята тяхното депутатсване..Миро какъв беше? Севлиески..? В резулат сега младежи отиват в затвора! за притежание на малко повече марихуана. Години затвор за тях. И 4 години за убиец на дете на пътя! А! И новината на деня - рок-певица, имала в дома си марихуана. В заглавията "големи количества наркотик". Не думай! И реакциите.. Майко мила. Ужас и скандал, как може? През "Това е ПР щото никой не я знае". Като не я знаете, кво й дъвчете кокалите?! Наистина "марихуаната ли ви е крастата". Преди да ме наречете "наркоман" и "педрас" и да си ходя в Армения - не пуша, не ми харесва просто, Жена съм и няма да си ходя в Армения, щото /за добро и зло/ тук съм родена.

# 569
 Whistling  Naughty  Sick
И още от фамилията
Кремена Х.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 22:40 от Алиска

Общи условия

Активация на акаунт