Сладкарничка за книги - тема 47

• 24 610
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ули, страхотна лятна тема   bouquet

Добро утро от мен, минавам да взема от на Рейн страхотното кафе и слизам да се трудя  Crazy

Вени, ти се оплакваш, аз с глас се хилих като стигнах пак до цепнат панталон  Hug
И според мен е от изгнили конци, то вече и кое ли е качествено де...

За лъвчета говорите...познавам един екземпляр, който никога няма да забравя  Embarassed

Надвечер пак ще мина  Hug

# 46
Е, Вени, те предуикендно да ви зарадват Simple Smile Тъй де, ако имаш нужда от панталон само кажи номер и ще ти донеса някой Simple Smile ама няма да го купувам от Бершка Simple Smile

# 47
  • София
Това за дупчиците по памучните тъкани и при мен се случва често. Не мисля, че е от пералнята , ами пак опира до качеството на тъканите  Rolling Eyes
Но пък, Венка, виж в какъв удобен момент ти се скъсаха панталоните - точно почнаха намаленията по моловете   hahaha

# 48
  • София
Мижи, абсолютно! Аз забравих да се похваля, че миналата неделя си купих дънки. Обаче с темповете, с които си късам дрехите, този уикенд пак ще ходя по магазините  hahaha.
Ули, мерси за предложението, обаче мисля да извлека максимум от ситуацията и да се изнижа по-рано от офиса днес - и без това имам оправдание с тоя лъснал гол задник  hahaha.

# 49
Малките дупчици и аз на пералнята ги отдавам. Сега съм с друга и не ми се е случвало.
Виж вече ако е от нокът на котарак...

Ами, Вени, викам на обед да тръгваш, щото все пак не може само седнала....

# 50
  • София
Кой каза мол Laughing

Вени, знам,че си за жалене,ама и аз доста се посмях с твоите премеждия.
Варианти за подобряване на настроението бол,ама със скъсан панталон точно отзад не виждам,какво може да се направи.
Опитай с детето или ТМ да мръднат до вас за някаква долна дреха  Hug

Дес, много добре те разбрах за екземпляра Confused

# 51
Вени,с какъв препарат переш,да няма сода каустик вътре Simple Smile

# 52
Венко!
Извинявай, ама със сълзи се разсмях Embarassed Милата  Hug Hug Hug Няма ли кой да ти донесе гащи  Thinking
На каква програма переш, че чак дрехи късаш  Crazy Crazy Mr. Green Peace Hug Hug
Палавница! Че и мръсница Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сетих се, че веднъж изкарах на работа 12 часа с цепната пола  Mr. Green Аз една слабичка, с едни черни дантели под една тясна къса пола  Crazy Въртя тая ми ти тава, влизам на работа (след като съм минала пред поне 500 човека Joy) и едната колежка ме прегръща отзад  Joy Викам какво стана!? А тя - имаш огромна дупка от ципа почти до цепката на полата  Joy Joy Joy И същият ден какво? ОДИТ, на европейско ниво  Joy Joy Joy И аз - по дантели  Joy Joy Joy Цял ден не станах от стола hahaha Но иначе се опитах с подръчни материали да си помогна - защипах дупката с телбод  bowuu bowuu Много телчета отидоха за моята хеви-метъл пола  Joy

Та, Вени, представи си да беше посрещнала одитора с гол г*з Mr. Green

Вени,с какъв препарат переш,да няма сода каустик вътре Simple Smile
Прехвалените препарати против котлен камък, които се слагат на всяко пране също "помагат" на дрехите Sick

# 53
  • София
Точи, сестро  Joy Joy Joy! Отивам за телбод, щот се сетих, че дори и да си тръгна по-рано от офиса, улицата пред нас е затворена и най-вероятно ще обиколя половината квартал + един строеж  Mr. Green!

Пера с течен Ариел, не ползвам препарати против котлен камък. Обаче пералнята е старичка. Сигурно ще се подменя.

# 54
Венката пере,та се къса Joy hahaha

# 55
Венката пере,та се къса Joy hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

.....пералнята е старичка. Сигурно ще се подменя.
Колко да е стара? На 22?  Whistling Mr. Green

# 56
  • Benelux / Varna
И аз да се запиша в новата тема днес  Blush
Ули, благодаря че се погрижи   bouquet

Рейнче, харесва ми чувството ти за хумор, усмихна ме  Hug

Вени, ама ти си за оплакване бре  Shocked Много секси го раздаваш днеска!  hahaha Joy

Миме, като се върнеш от разходката и изгледаш мача, пиши моля те при кой зъбар ходи? Че незнам дали ти казах , ама оня ортопед дето ме прати, много бързо ме оправи  Embarassed, че и пари не ми взе, само няколко дребни подаръчета  Blush ( щото се оказаха колеги с майка и с на Точката майката също  hahaha Joy)
И аз трябва да правя имплант, че от ученичка нямам един зъб, а другите са ми чисто здрави! И аз като Галето се притеснявам от приказките за отхвърлянето им.

Нели се губи два дена, дано да е а добро!

Пете, не се давай на туй ДДС! Колко омразно до дънато на душата ми звучи! Съчувствам ти!

Маришка, честита ти печка! Много, много хубави и апетитни гозби да сготвиш на нея! За облака и аз съм много страхлива в това отношение, ако си бях у дома, със сигурност щях да се свра и да не излизам  Confused Ама то щото изповядвам : страх лозе пази! Затуй някой ден ще умра не от друго , ами от стрес!

Дупките по блузките ми, основно тениските ги забелязвам и аз от скоро и набедих пералнята си!, ама сега ме успокоихте малко, явно е от материата нещо.

За лъвовете какво да кажа  ooooh!, живея с един вече 17 години, мама мия! В комбинация с моята зодия е ужас направо! Аз не вярвам много на тези неща и преди години бях прочела, че комбинацията между зодиите ни е несъвместима, ама не повярвах, казах си да бе, сега вече е твърде късно да мисля затова! С мъж лъв трудно се живее - много са амбициони, искат да са винаги лидери и да се слуша тяхната воля, винаги има борба за надмощие, а същевременно искат и да ги боготвориш ( ми котки са все пак!)и са егоисти. В съвместния ни живот - трябваше компромиси, така загубих част от себе си в името на любовта и на моменти се питам струваше ли си? Така де,,, сестра ми и тя има връзка с мъж лъв, ужас , направо я съжалявам и нея и в него виждам същите черти на характера като в моя мъж. Толкова с ненужните никуму мои откровения  Embarassed

# 57
  • Benelux / Varna
Точии, разби ме  hahaha Joy

# 58
  • София
Венка,  Hug Възхищавам се на чувството ти за хумор и още повече да се самоироницираш.  Hug Малко хора го могат. Бих искала и аз да мога, ама нъц.

Точи, образ си ти. Нямам търпение да те видя  Hug

Зори, обичам си работата и клиентите са ни готини. Понякога, обаче, ми идва в повече, като на всеки човек. В налазващите периоди не ми остава, много, време за вас  Mr. Green

# 59
  • В Балкана
Момичета, "кафето" не е мое. От интернет го взех.  Laughing

Аз не съм пила кафе с морска гледка от януари 2014 г.  Confused

Лотхен, почна ли вече нещо на четеца?  Wink

И у нас има прозорци за миене, ако някой друг си търси занимание.  Whistling  Laughing

Вениии  Joy  Hug  Hug

Зори  dancing

И от няколко дни си мисля за Авлига.  Thinking  Някой чува ли я някъде?

Имплант и коронка, едно и също ли са?  newsm78  Имам една коронка.
Сега през "отпуската си", ходих 3 дена на зъболекар. Сложи ми щифт на един разрушен и умъртвен зъб. След 2 до 6 мес., трябва и на него да слагам коронка.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт