Лидл ::67::

• 116 747
  • 783
  •   1
Отговори
# 30
Звънче, благодаря за темата.   bouquet

wilian, как се установи концентрацията на нитрати в лука?
Прословутите боксерки вчера сутринта бяха буквално разграбени за минути от дансаджийките в Лидл Черни връх. Такава борба се водеше сякаш мъжете им са без гащи у дома.

# 31
Звънче, благодаря за темата.   bouquet

wilian, как се установи концентрацията на нитрати в лука?
Прословутите боксерки вчера сутринта бяха буквално разграбени за минути от дансаджийките в Лидл Черни връх. Такава борба се водеше сякаш мъжете им са без гащи у дома.

Joy Joy Joy

# 32
  • София
Зарибихте ме със съдовете за готвене. И без това щях да купувам нов тиган, че нашия Тефал няма живи съученици, но пък новите Тефал не са същите, струват ми се по-тънки някак.

# 33
Запис засега.
Не съм ходила в Лидл от над 2 седмици.

И аз така , но другата седмица смятам да съм първа за детските дрешки.

# 34
  • София
И аз се замислих за тези съдове за готвене, защото ми трябват за готвене на малката, обаче видях, че са от алуминий, а доколкото знам той не е особено полезен за здравето.

# 35
Може ли снимка на чайовете?  bouquet

# 36
Между другото лукът на глави в Лидъл е с наднормена концентрация на нитрати. Холандските моркови са ОК.
От къде знаеш?
Знаеш ли нещо за другите плодове и зеленчуци?

Скрит текст:
Концентрацята на нитрати е мерена с този уред:
http://www.amazon.co.uk/Soeks-Ecotester-Geiger-Counter-Nitrate/dp/B0053GBIAM]

Не знам за други плодове и зеленчуци от Лидъл. Ако имам нова информация, ще пиша тук.

# 37
  • София
Сутринта, купувам аз паста за зъби Сенсодин на цена 4,99 на червен етикет,  а на касата ми излиза 6,19лв. Видях го след като го платих. Върнаха ми парите и върнах пастата. Не можело да ми възстановят само разликата. Така ли е в Лидл? Пазарувам отдавна, но не ми се е случвало, и темата чета редовно, но не си спомням как е при вас. Същото беше и за сметаната в кофички (етикет 1,49лв - касова 2,09лв.), но нея не я върнах. Вече закъснявах за работа.

# 38
  • софия
Между другото лукът на глави в Лидъл е с наднормена концентрация на нитрати. Холандските моркови са ОК.
От къде знаеш?

Скрит текст:

Не знам за други плодове и зеленчуци от Лидъл. Ако имам нова информация, ще пиша тук.
Hug
Скрит текст:
Почти се залетях да си купя такъв уред, но цената нещо ме възспря. Ти имаш ли?

# 39
От къде знаеш?

Скрит текст:

Hug
Скрит текст:
Почти се залетях да си купя такъв уред, но цената нещо ме възспря. Ти имаш ли?

Скрит текст:
Не. Един приятел на мъжа ми го донесе в къщи. Мериха и коментираха. Аз, като се замисля, май е добра инвестиция занапред. Вярно че парите са доста. Като се огледам, обаче, колко пари съм пръснала за разни кухненски уреди, които ползвам от време на време, като че ли намирам тези пари за разумно вложени за здраве.  newsm78

# 40
И аз се замислих за тези съдове за готвене, защото ми трябват за готвене на малката, обаче видях, че са от алуминий, а доколкото знам той не е особено полезен за здравето.
Аз доколкото знам алуминият е един от най-препоръчваните материали за съдове за готвене... newsm78 Ако обаче ти трябва за готвене на малко дете, по-добре си купи хубави съдове с керамично покритие, защото тези са с незалепващо покритие, но не е керамично. Wink Иначе са много добри. Peace
Обадих се на нац. телефон- почти веднага ми върнаха обаждане, че ел. четката ми е пристигнала и ме чака в магазина. Grinning Добре, че им звъннах, че иначе сигурно другата седмица щеше да стане работата. Twisted Evil
Да попитам имащите машината за сладолед- забелязали ли сте дали бъркалката се върти в различни посоки? newsm78 Днес правих сладолед и по едно време (15-20 мин.) след пускането на машината се чу звук- нещо като пукане, но не съвсем. Изключих за секунда машината и после като я включих ми се стори, че бъркалката започна да се върти в обратната посока.... newsm78 Знам, че някои машини за сладолед имат "защита" и когато сладоледът започне да става по-гъст бъркалката започва да се върти наобратно- но не знам конкретно лидълската машина такава ли е? Rolling Eyes И да споделя, че направих сладолед без да добавям сметана- използвах прясно 3,5% и кисело мляко 4,5%, фикс за сметана, пудра захат, ванилия и замразени плодове (ягоди и банан). Добре стана. Peace
Скрит текст:
Момичета, на този уред пише "радиоактивност" някъде по дисплея, мери и нитрати, така ли? newsm78
Милена, на мен също са ми акзвали, че не могат да ми върнат само разликата...или поне така мисля. newsm78 Сторнираха ми намалената стока и после ми я маркираха на намалената цена. Peace

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 15:27 от dolce miele

# 41
  • София
Една приятелка доста се учуди, че държа готвеното на детето в тенджерата, вместо да си го пресипвам в стъклени бурканчета, та се позачетох из нета за алуминия. Иначе са много симпатични, трябва ми нещо подобно, но ще се въздържа и ще потърся керамични.

# 42
Dolce, върти се да, аз я блокирах снощи с шпатула и завъртя в другата посока.

# 43
На ме са ми връщали само разликата без да премаркирват стоката. Но беше по нареждане на управител. Иначе сторнират и после маркират на ново с намалената цена.

# 44
Дали са подходящи за варене на мляко в такъв случай? Точно за това мислех да си взема тенджера от тях.

Общи условия

Активация на акаунт