Лидл ::67::

• 116 743
  • 783
  •   1
Отговори
# 15
Аз преди около два месеца си харесах едни формички за яйца на очи и пратих приятеля ми да вземе ама бяха свършили. Ако често някой от вас ходи ще ми каже ли дали пак има, много искам Simple Smile

# 16
  • София
Вчера взех тениска за ММ - имаше в изобилие. Странно защо боксерките са изчезнали толкова рано. Явно малко са пуснали. Confused

# 17
Днес мисля да си купя чай, много ми харесва - опитах два вида, дано не забравя де  Laughing

# 18
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, за новата тема   bouquet и да попитам за дамските кецове от другата седмица преди пускали ли са. Дали си заслужават и дали няма да се разлепят много бързо?

# 19
Зарадвах се на бояджийските работи в брошурата от 6.7, ще ми трябват скоро. И дългата рокля загледах, и късата синята.....като ги видя на живо, ще решавам.

# 20
Днес мисля да си купя чай, много ми харесва - опитах два вида, дано не забравя де  Laughing

Какви са видовете? Аз си взех този път шипка и е доста силен, което ме радва. Преди съм взимала от почти всички билкови, после намерих едни български Мулти Фрути, та позабравих за лидълските чайове.

# 21
Виждали ли сте дали има останало фъстъчено масло?Забравих да купя предната седмица.
Да, но в София, в Западен парк Peace
Благодаря за темата  bouquet

# 22
Някой с мнение за робота от следващата седмица? Точно този не си спомням да е пускан, пускаха по-големи и с повече мощност. Точно мощността ме притеснява да не е малка newsm78. Чудя се дали ще може да меси лепкави смеси - ядки, фурми...Изкушава ме цената

# 23
  • Варна
Аз преди около два месеца си харесах едни формички за яйца на очи и пратих приятеля ми да вземе ама бяха свършили. Ако често някой от вас ходи ще ми каже ли дали пак има, много искам Simple Smile

Не ти трябват, има по-евтин и лесен начин да правиш яйцата на очи красиви.  Wink
Скрит текст:

# 24
  • Русе
Meggysan, снощи в Лидл до НАП нямаше и помен от боксерки, даже и етикет нямаше. Затова твоя мъж се е прибрал без тях. Вече на няколко промоции се опитвам да взема и все няма. Аз съм купувала от тях в опаковка по три преди доста време и ММ само тях носи, казва че са  много удобни.
pticasprujina, сутринта ли ходи? Как беше като бройки зареждането?

Точно до него му е офиса и ходи рано на работа, но като го знам едва ли е отишъл сутринта Simple Smile. Сигурно към обяд се е сетил евентуално и както е ясно, няма вече такива.

# 25
Днес мисля да си купя чай, много ми харесва - опитах два вида, дано не забравя де  Laughing

Какви са видовете? Аз си взех този път шипка и е доста силен, което ме радва. Преди съм взимала от почти всички билкови, после намерих едни български Мулти Фрути, та позабравих за лидълските чайове.
Тези, които са на промоция днес. Пробвах този с джинджифил +.... и един с грейпрут.

# 26
  • София
Виждали ли сте дали има останало фъстъчено масло?Забравих да купя предната седмица.
Нищо не си пропуснала. Не става за ядене - някакък безвкусно солено. Отиде в кофата.

# 27
  • на последния етаж
Да похваля и аз Водата на Лидл, от години е предпочитана в нашето семейство и в офиса. С много ниска минерализация е и е вкусна.

# 28

Не ти трябват, има по-евтин и лесен начин да правиш яйцата на очи красиви.  Wink
Скрит текст:

Благодаря за идеята.

Между другото лукът на глави в Лидъл е с наднормена концентрация на нитрати. Холандските моркови са ОК.

# 29
  • софия
Между другото лукът на глави в Лидъл е с наднормена концентрация на нитрати. Холандските моркови са ОК.
От къде знаеш?
Знаеш ли нещо за другите плодове и зеленчуци?

Общи условия

Активация на акаунт