Момче с баща чужденец

• 3 813
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Ноа и Александър са страхотни имена.😀

# 16
С имената и фамилията ми се връзва Никола/с/.

# 17
  • София
Твоите родители, неговите родители... те нямат значение.
Ти и той какво искате има значение и вие по между си трябва да се разберете дали да е или да не е кръстено детето на някого.
Мъжът ти не говори с родителите си, но и на теб ти се сърди...той всъщност какво иска?
Кой е Даниел, кой Александър? Нали бащата имал 2 внучета вече кръстени на него, още 10 ли? А на твоите родители кога ще кръстите? Това по логиката да се кръщава на някого.

От споменатите имена в поста ти само Мартин и Даниел са ми средновато симпатични.

# 18
Според мен заедно с мъжа ти трябва да избереш име, детето не е само твое. Той какво име предлага?

# 19
И аз това се питам. Какво искат?! Имат си и Далия и Даниела...
Те май като разбраха, че няма да има сватба в баптистка църква и съвсем не ме дишат хаха
Някой мами казват, че когато бебчо се роди и го видят името само си идва.  
Само, че при тях всичко е предварително.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 10:37 от jane.wng

# 20
Днес ни хрумна Октавиан.
Мисля, че съвсем превъртях. Така добре си бяхме с бебчо тези 6 месеца. И сега..

# 21
Всички споменати имена ми харесват, Александър и Даниел включително. Изборът е твой и на мъжа ти, родителите ще кандисат на всичко.
Само да вметна, че тоз "проблем" го има и в западна Европа. Имам близка омъжена за ирландец, там първородното дете, ако е момче се кръщава на дядото по бащина линия. Та при нас си е направо демокрация, в това отношение.  Joy

# 22
А мъжът ти кое име харесва?

# 23
Май наистина ти е нужна почивка от мисленето на име. Не се връзвай на приказката, че като видиш бебето и ще ти дойде името. Просто отложи малко, да се поуспокоят страстите, време имаш достатъчно, ако правилно разбирам в кой месец си.

# 24
А мъжът ти кое име харесва?

Едуард
И след като го каза и на родата... Добре, че не разбирам бъкел румънски. Каза ми, че аз ще го износя и родя и моята дума е последна. Иска живо и здраво дете, а името е почти без значение.

# 25
Благодаря за съветите момичета
Блу, много си права. Ще оставя нещата да се уталожат.

# 26
Щом и двамата харесвате Едуард , нека бъде така.

# 27
  • Най-красивата страна
Харесват ми Едуард и Даниел.
Антоан
Емил
Давид

# 28
Едуард

# 29
Адриан предлагам Peace
Преди години работих с румънец с това име, много хубав беше  Mr. Green

Общи условия