Пазаруване от френски сайтове - 8

• 59 902
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
Франсетата са си франсета... Те ако не се направят на луди и не си променят условията в движение - кой друг?! Офертата Share&Win  си стои анонсирана, ама да си ползваш обявените преференции - тц Outta Joint Crossing Arms
Някой дали успя да пусне поръчка, след като изтриха кодовете от акаунтите? Защо не премахнат от началната страница офертата, като не е вярна? #2gunfire  Писах им, ама не се знае  кога и дали  ще отговорят!

# 76
  • Sofia
Не мога да намеря къде пишеше, но някъде наистина видях този текст, че кодовете важат само за сезона. Като се смени колекцията кампанията започва наново. Т.е аз така го разбрах, че трябва да поканиш приятели в рамките на тази колекция и всички поръчки да станат в нея.
Със следващата колекция започва нова кампания.
Като ти отговорят пиши да видим какво са казали.

# 77
Може ли покана за vertbaudet.com

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 15:48 от pepi05

# 78
Рepi05, изпратих ти покана. Изтрий си имейла и името от тук. Регистрирай се от линка в получения имейл.

# 79
Минават ли поръчките с код при vertbaudet? Моля,някой да ми пише на лични,за да му дам данни за покана.  bouquet

# 80
  • Sofia
Последно поръчах на 13 юли с код от поканен приятел, който е пуснал поръчка. Пише, че е на етап изпратен колет.

# 81
Благодаря!  Hug Ще пробвам,дано да мине.

# 82
Благодаря!  Hug Ще пробвам,дано да мине.
Пиши, ако мине поръчката,  защото след 13 юли изтриха кодовете от акаунтите и ако поканиш приятел,  в имейла му  има код, но кодът не дава намаление, защото в акаунта липсва.

# 83
Мда.... кодът не съществува Simple Smile Здраве да е!  Simple Smile

# 84
  Писах им, ама не се знае  кога и дали  ще отговорят!
Получих отговор, макар че не очаквах да ми пишат. Пишат ми, че кода от спонсорство не може да се ползва по време на намалението до 21 юли. След тази дата мога да използвам кода.

# 85
  • Русе, България
При мен си приема кодовете. Имам един основен акаунт, самопоканих се 3 пъти с различни имейли и различни адреси, но платих със същия пейпал. Имам общо 6 поръчки. До сега не мие отказвана поръчка. Всички ми пристигат в рамките на 5 дни от поръчката. Явно при всеки е различно....

# 86
При мен си приема кодовете. Имам един основен акаунт, самопоканих се 3 пъти с различни имейли и различни адреси, но платих със същия пейпал. Имам общо 6 поръчки. До сега не мие отказвана поръчка. Всички ми пристигат в рамките на 5 дни от поръчката. Явно при всеки е различно....
Тези дни, след 13 юли, правила ли си поръчка с кода?

# 87
  • Русе, България
На 14 ми е последната поръчка.

# 88
На 14 ми е последната поръчка.
А в акаунта имаш ли генериран код, който не си използвала и предстои да използваш, защото те ги изтриха неизползваните? newsm78

# 89
  • Русе, България
Не, нямам... newsm78 но преди малко се самопоканих отново и ми даде код /за новия акаунт/, който действа на намалението. Жалко, че няма вече номера ... щях да поръчам още нещо... Sad

Общи условия

Активация на акаунт