Пазаруване от френски сайтове - 8

• 59 938
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Не, нямам... newsm78 но преди малко се самопоканих отново и ми даде код /за новия акаунт/, който действа на намалението. Жалко, че няма вече номера ... щях да поръчам още нещо... Sad

Това не е гаранция, подобни кодове масово отказаха след правенето на поръчка. Получаваш мейл, че е анулирана, ако се усъмнят в нещо.

# 91
Не, нямам... newsm78 но преди малко се самопоканих отново и ми даде код /за новия акаунт/, който действа на намалението. Жалко, че няма вече номера ... щях да поръчам още нещо... Sad
Кода го имаш в акаунта или на имейла, след като се покани?  newsm78 
Като се самопоканих дава код на имейла, но в акаунта не се генерира , т.е. няма код и не може да намали - при мен е така.

# 92
  • Sofia
През линка в мейла ли влизаш да направиш новата регистрация (новия акаунт, от който искаш да поръчаш с кода)?

# 93
През линка в мейла ли влизаш да направиш новата регистрация (новия акаунт, от който искаш да поръчаш с кода)?
Аз влизам през линка в  имейла . Там има код, но като вляза и се регистрирам , код няма в My order code .
NBM , на теб в  My order генерира ли ти се кода, след като влезеш през линка?

# 94
  • Sofia
По спомени като влеза през линка в мейла се регистрирам като нов клиент, пълня кошницата и кодът е автоматично въведен в нея. Пускам поръчка, при което си въвеждам и адреса на стъпка доставка.

# 95
По спомени като влеза през линка в мейла се регистрирам като нов клиент, пълня кошницата и кодът е автоматично въведен в нея. Пускам поръчка, при което си въвеждам и адреса на стъпка доставка.
Така беше и при мен, преди промените и анулиране на кодовете от акаунтите. Сега се поканих, на имейла имам кода,  влизам  през линка и се регистрирам, пълня коша, но нищо не намаля, защото кода в My order code липсва, а като го въведа ръчно, излиза съобщение, че кода е невалиден. newsm78
Променили  условията на кода /усетиха се/, както ми отговориха,че кода не може да се използва по време на намаленията до 21.07., а само след тях.

# 96
  • Sofia
Явно са променили нещата, аз поръчвам главно с кодове, които получих благодарение на поканените, които са направили поръчка.
Последно на 13 юли получих мейл, че мой приятел, който бях поканила преди това е направил поръчка и мога да ползвам кода в моя акаунт. Наистина се беше появил един код, пуснах поръчка и пратката ще ми я доставят в понеделник. Поръчах само намалени неща:
http://www.vertbaudet.com/En/boy-s-3-in-1-parka-green-light-soli … leur=6710&t=1 (Размер 10г се появи по страшен късмет точно в този ден)
http://www.vertbaudet.com/En/boy-s-slim-cut-stretch-twill-trouse … leur=6729&t=1
http://www.vertbaudet.com/En/boy-s-plain-short-sleeved-t-shirt-g … leur=6729&t=1

Всичко за 17 евро.

На мен ми е интересно - на някой отказвали ли са му поръчка, платена с Пейпал?

# 97
Дa, нa мен - откaзaхa ми две поръчки плaтени с пейпaл... зa мен товa е един достa некоректен сaйт - трият се поръчки без някой дa ти дaде обяснение зaщо и едвa ли не трябвa дa нaдхитриш системaтa, зa дa си пуснеш поръчкa... мое мнение.
Мисля, че е време дa нaпрaвите отделнa темa зa сaйтa обaче, зaщото сaйтa е междунaроден и зaщото тук се коментирa сaмо той, a темaтa е зa френски сaйтове  Peace

# 98
Моля някой да ме покани в  vertbaudet.com. Ще направя опит да пусна поръчка с намалени артикули Simple Smile))  
pipi7@mail.bg    Polina Petkova

# 99
Моля някой да ме покани в  vertbaudet.com. Ще направя опит да пусна поръчка с намалени артикули Simple Smile)) 
pipi7@mail.bg    Polina Petkova
Изпратих ти покана.  Hug

# 100
Аз да докладвам: Покана получих, код също. Не ми хваща нито на новата нито на старата колекция  #2gunfire #2gunfire

# 101
  • Бургас
Аз да докладвам: Покана получих, код също. Не ми хваща нито на новата нито на старата колекция  #2gunfire #2gunfire
Пуууу съвсем се оляха с тези кодове. Бях напълнила пак кошницата  #Cussing out

# 102
А какво ще се случи утре ? Ще изчезне sale секцията ли ?

# 103
  • Бургас
На мен най-накрая ми отговориха след повтаряне на едни и същи глупости няколко пъти и накрая "повиших" леко тон и получих адекватна информация относно отказаните поръчки с кодове. По времена намаления никога тези кодове не били валидни, но сега поради технически проблеми не успели да ги деактивират преди началото на разпродажбите и затова имало и поръчки, които са успели да "минат метър". След 21-ви кодовете отново щели да ни се появят в профилите и ще можем да ги ползваме според условията им т.е. на стоки с нормални цени. Та кой уцелил далаверата - нацелил Peace Mr. Green

# 104
Дано да ги активират че аз бях харесала неща и от новата колекция и искам да си ги поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт