Пазаруване от френски сайтове - 8

• 59 946
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, открих го!

# 181
  • Варна
Здравейте! Да питам има ли мама, пазаруваща от vertbaudet.FR? Преди 20-ина дни си направих регистрация в сайта /без да пазарувам/, но днес като опитах да вляза, ми изписа, че няма такава. Същото нещо ми се случи и с английската версия преди няколко месеца. Там обаче бях пазарувала, но така и нищо не получих. Явно единствената алтернатива остава .com, където цените са доста по-високи

# 182
  • София
Поръчах от www.vertbaudet.co.uk преди 3 седмици. С асестирано пазаруване съм направила поръчката чрез превозвач и нямам никаква информация какво се случва с нея.
Може ли някой да ми каже какъв е срокът за доставка до момента на английски адрес? Три седмици ми се струва страшно много време...

# 183
Поръчах от www.vertbaudet.co.uk преди 3 седмици. С асестирано пазаруване съм направила поръчката чрез превозвач и нямам никаква информация какво се случва с нея.
Може ли някой да ми каже какъв е срокът за доставка до момента на английски адрес? Три седмици ми се струва страшно много време...

Провери да не ти е отказана, на мен 2 пъти ми отказват до адрес на Габиели.

# 184
  • Варна
Един път съм пазарувала от vertbaudet.co.uk. Никакъв отговор не получих от тях, но не съм ги и питала какво се случва с поръчката ми. Проверих, че парите не са изтеглени, а стоят блокирани. Изчаках 45-дневния срок и автоматично ми ги разблокираха от банката.

# 185
  • София
Ясно! Благодаря ви за информацията, момичета! Един месец стана и все още нямам отговор от vertbaudet.co.uk и аз повече от този сайт няма да пазарувам.

# 186
Момичета,
Имам въпрос относно vertbaudet.com.
Имам две поръчки досега, но понеже незнаех първия път, че мога да ползвам покана от приятел и съответно намалени ............. дали има вероятност да го ползвам при следващи поръчки, ако ми бъде пратена така покана на тази регистрация, която вече имам?
И другия ми въпрос е ..........аз пратих покана на приятел. Когато той направи съответно поръчка, аз ще получа ли също код за отстъпка и безплатна доставка, и при тези случаи изпращат ли поръчките, или правят проблем, като видят един и същи адрес?
Благодаря!

# 187
  • Sofia
Не може да ти пратят покана на регистриран вече мейл, те са за нови клиенти.

Ако поканиш приятел през съответната секция в акаунта ти и той поръча, СЛЕД като му изпратят поръчката ти ще получиш мейл с код за -15евро отстъпка и безплатна доставка. Адресът му трябва да е различен от твоя, иначе ще ти анулират поръчката. На сезон имаш право да каниш по 6 приятели и съответно можеш да получиш по един код за всеки поръчал.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 21:01 от NBM

# 188
Не може да ти пратят покана на регистриран вече мейл, те са за нови клиенти.

Ако поканиш приятел през съответната секция в акаунта ти и той поръча, СЛЕД като му изпратят поръчката ти ще получиш мейл с код за -15евро отстъпка и безплатна доставка. Адресът му трябва да е различен от твоя, иначе ще ти анулират поръчката. На сезон имаш право да каниш по 6 приятели и съответно можеш да получиш по един код за всеки поръчал.

Благодаря ти!

# 189
Здравейте,
Някоя от вас поръчвала ли е тази рокличка от vertbaudet?
http://www.vertbaudet.com/En/girl-s-knitted-dress-blue-medium-st … leur=6408&t=1
Дъщеря ми е 117 см. Поръчах й няколко блузки и рокличка, размер 8 годинки, но предвид това, че 8 г. е 128 см. и идват леко големички. Според вас, ако поръчам размер 6 г., което го дават 116 см. по-добре ли ще е, или пък ще идват малки. Незнам защо след 6 г. са през две години ......... в този промеждутък дрехите ще ни висят Simple Smile
Ако някой има размер 6 г. от тази рокличка, ако е възможно да ми измери дължината на ръкавките, ще съм благодарна, или ако на някой дъщеричката е с нашата височина да сподели какъв размер поръчвате и носите в момента....
Благодаря Ви!

# 190
Този сайт има ли доставка до България или ползвате превозвач?

# 191
  • Sofia
Доставката е директно до адрес в България, пристигат с куриер за 3-4 дни.

# 192

Някой има ли опит с този превозвач? За първи път ги ползвах преди 3 седмици за две поръчки, едната дойде, но другата казват, че не са я получили. Миналата седмица им пращах Proof for delivery от UPS, но пратката трябваше да е там на 08.10, а ми е за подарък и така като гледам направо я загубих.
какво мога да направя в такъв случай? Какви са ни правата при пазаруване с посредник? Направо не вярвам, че това ми се случва, от 10 години ползвам английски превозвачи и не съм имала проблеми досега.

# 193
  • София
Друг превозвач от Франция няма! За отзиви прегледай темата за превоз от Франция.

# 194
Да, извинявайте, че писах тук, впоследствие потърсих и видях, че има тема за френски превозвачи.

Общи условия

Активация на акаунт