"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Диди, всички се съмняваме че си Алакурт и разбираш български език.
Ако е така, веднага тръгвам с теб в Кападокия.  car003

# 106
Акифа гурме го раздава
за нас пет пари не дава.
Там с някакви си мамзела
дет акъла му взела
новата рода покорява
но май само брадата му се откроява.....

Лека

# 107
Prinx
Скрит текст:
, извинявай, пропуснала съм въпроса ти за храната!
та храната там е типично северняшка. месо: дивеч и риба, картофи, кореноплодни, сметана, елда, овесени ядки. но най вкусното е пушените им риби! за човек, който обича рибата,просто са върхат! с бяло студено вино на плажа в Юрмола! охаааа страхотно! newsm10[/color][/color][/color]

# 108
  • София
Момичета, те в този ресторант готвят като за преживящи животни. Всичко на едни едри парцамаци - месо, зеленчуци. Вътре с едни дървени столове, отвън с нещо  като ратанови. Малеее! doh

# 109
Диди, всички се съмняваме че си Алакурт и разбираш български език.
Ако е така, веднага тръгвам с теб в Кападокия.  car003

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
не не съм! и не бих искала! харесвам се така! Жена newsm03
И да, била съм в Латвия и Истанбул!! какво да правим, Светът е малък!!

# 110
Момичета, те в този ресторант готвят като за преживящи животни. Всичко на едни едри парцамаци - месо, зеленчуци. Вътре с едни дървени столове, отвън с нещо  като ратанови. Малеее! doh

И...доматите с дръжките.... Shocked Shocked Shocked

# 111

Лято е -  Махайте излишните косми!

Скрит текст:
Сезони, това призив към МА ли е или Каролина Mr. Green

Ама наистина сте се  напрегнали. Има ли значение как изглежда Алакурт, ами така си се харесва човека, така си живее. Важното е да е в хармония със себе си, и не само той, а всеки човек, тогава ще бъде щастлив, явно той е намерил своя духовен център.
Относно нов проект, едва ли след двата поредни неуспеха с лека ръка ще се впусне в първия му подаден сценарий, пък може и да няма предложения...
Лично аз не, просто отбелязвам това, което забелязвам, разбира се според моите критерии и разбирания за добре изглеждащ човек независимо от полът му, а и нали трябва да си бърборкаме за нещо. Laughing
Нито ми е любим, нито ми е роднина, нито пък съм му фенка, че да се напрягам, само ми докривява на моменти(логично е при положение, че го следя в известна степен като личност) като знам, че е хубав мъж, а как изглежда в момента(пак казвам, според моите виждания) да си ходи и изглежда както си ще, както писах вече имам подозрения, че такъв си се харесва, а изглежда, че и Каролинка си го люби такъв, Mr. Green това е най-важно за тях да си се харесват взаимно, но за мен е без значение.
Марги, да не ти се обади Мееметчо и да ти пошушна на ушенце, Laughing че вече са в Стамбула града, а?
Свет Hug и на все. Hug.........Hug

# 112

така е модерно, натурално Confused
а те двамката, много натурално го карат smile3534 

# 113

така е модерно, натурално Confused
а те двамката, много натурално го карат smile3534 

Натурално, като не е с колите пак добре

Наде, Peace

# 114
  • София
Момичета, те в този ресторант готвят като за преживящи животни. Всичко на едни едри парцамаци - месо, зеленчуци. Вътре с едни дървени столове, отвън с нещо  като ратанови. Малеее! doh

Ужас!  Shocked Как може да са ги приели преди нас в ЕС?! Има нещо сбъркано newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:

Лято е -  Махайте излишните косми!

Скрит текст:
Сезони, това призив към МА ли е или Каролина Mr. Green

Ама наистина сте се  напрегнали. Има ли значение как изглежда Алакурт, ами така си се харесва човека, така си живее. Важното е да е в хармония със себе си, и не само той, а всеки човек, тогава ще бъде щастлив, явно той е намерил своя духовен център.
Относно нов проект, едва ли след двата поредни неуспеха с лека ръка ще се впусне в първия му подаден сценарий, пък може и да няма предложения...
Лично аз не, просто отбелязвам това, което забелязвам, разбира се според моите критерии и разбирания за добре изглеждащ човек независимо от полът му, а и нали трябва да си бърборкаме за нещо. Laughing
Нито ми е любим, нито ми е роднина, нито пък съм му фенка, че да се напрягам, само ми докривява на моменти(логично е при положение, че го следя в известна степен като личност) като знам, че е хубав мъж, а как изглежда в момента(пак казвам, според моите виждания) да си ходи и изглежда както си ще, както писах вече имам подозрения, че такъв си се харесва, а изглежда, че и Каролинка си го люби такъв, Mr. Green това е най-важно за тях да си се харесват взаимно, но за мен е без значение.
Марги, да не ти се обади Мееметчо и да ти пошушна на ушенце, Laughing че вече са в Стамбула града, а?

Тц... smile3518 Наде, тц. Нещя да врътне една шайба, ама украйнагенция рече и отсече  smile3521

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 22:51 от Margarita Червенокоса вещица

# 115
Абе нищо интересно в чиниите им не видях... Както казвате - Просто северняци!
Накъсани зеленчуци и На, Яжте!
Ама че култура, ама че Чудо... Shocked

# 116
Поразходих се тук-там и прочетох коментари сходни с моите, след което се успокоих, че не само моите очи го виждат по този начин. Даже имаше коментари от сорта......защо Мехмеееет, защо е тази брада Laughing и са сложили емотикончета закриващи очите си. Joy
Ясно Маргиииии, smile3521 ти си другаруваш с подругите, дано пишат когато не са по на чашка с водка. Joy
Лека вечер дружки-веселушки Grinning и да не изпишета света.

# 117
Марго,
аз продължавам да се съмнявам, че тази  "украйнагенция" е самата Каролина!!

# 118
А той би ли и позволил тя да клюкари?!
Или тя е инкогнито..

# 119

Общи условия

Активация на акаунт