"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Агата се е отчел, но какво ли пише!? newsm78

Скрит текст:

Струва ми се, че снимката е нова.

Мдааааа, наистина е нова снимката, ето го ресторанта, в който се е хранил.
Latvia Riga Dom Cathedral in Riga, Latvia

хаааааааааа!
аз съм била тамnewsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 91
Благодаря, Марги. Много е тежко. Моят котарак е с очна инфекция, която лекуваме от 2 седмици и ме боли да гледам затвореното му оче, пък да умре, ужас! Но вече се оправя.

Много вкусно похапва Фатих на снимката. Само дето е с бейзболна шапка, не чалма.

Диди, ходи по стъпките ти агата. Кажи къде още си била, да го очакваме и него там.

# 92

- Бооран, знаеш ли, установих, че светлината е по-бърза от звука, защото изглеждаш интелигентен преди да започнеш да говориш!

Боран към Съла след бурна нощ
- Кажи ми честно, пак ли се правеше?
- Не. Този път наистина спях

Съла вижда червило на гърба на Боран
- Какво е това! - викнала грозно
- Е, не се карай бе, джанъм... Нали виждаш, че е на гърба - опитвах се да й избягам.

- Съла, ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се, Боран. Без теб мога да се покажа където си искам, но без рокля - не!
- ?!?!?!

# 93
Ама много зеления ядат тези двамата.....
Много желязо, много либидо си получават... hahaha
Хич не ми харесва този ресторант. Нищо романтично няма.
И на Акиф брадата основно в кадъра.... Close

# 94
Скрит текст:
Агата се е отчел, но какво ли пише!? newsm78

Скрит текст:

Снимката е нова. Вчера са били в Рига. Днес летят за Истанбул  Grinning

Скрит текст:
Харесвам също много да мечтая като вас, но вие живеете истински повече от мен.  Simple Smile Нещо такова Simple Smile

[/spoiler]а

Да се прибират! стига им толкова романтика!
само да не вземат да решат, че им се ходи на море!

# 95
Сега прочетох че глезлата- дъщерята на Явуз от Аданалъ,  е била Мис Вселена Турция 2010 година. Тя нали и по време на сериала искаше да ходи на конкурс, но нито Енгин, нито баща и и разрешаваха. А тя взела, че наистина спечелила такъв конкурс.
На мен ми харесва като Жена и стои добре в новия сериал по Битиви с Чаатай.

Славена, отново разнообрази болната ми вечер.

# 96
Ама много зеления ядат тези двамата.....
Много желязо, много либидо си получават... hahaha
Хич не ми харесва този ресторант. Нищо романтично няма.
И на Акиф брадата основно в кадъра.... Close
Ми тя му е заела почти цялата глава, Sick как няма да е в кадър. Sick doh
Никакъв чар и харизма не виждам в него, Rolling Eyes от толкова косми по лицето му, и такава къса коса, които хич не му ходят, и го състаряват като чичка(имам предвид предимно брадата, тази му дължина на косата по мога да я преглътна, но само донякъде Peace) не мога да стигна да видя очите му както някои от Вас казват, че са си все чаровни.
Просто само като го видя в такъв неугледен вид и ми се отщява да го коментирам, но понякога както сега се отприщвам, че ми докривява като го видя, че се загрозява при все, че не е грозен.
Сори, ще ме изтърпите в такива моменти, но съм си директна и отвреме-навреме като ми докривее като виждам, че не се привежда в приличен вид, и си го казвам.
Разбирам да му ходи брада, но самия той не се ли вижда на какво мяза с нея, Sick а може би се харесва да изглежда не като левент, а като пенсионер, до този извод стигам, Peace защото не вярвам, че човек независимо от пола не може да прецени кое му ходи и кое не!?!
И да Ви кажа честно, прописах заради сериала и екранната двойка Съла, и Боран но останах в темата заради атмосферата тук, т.е, заради самите Вас. Дано и занапред се чувствам комфортно в компанията Ви, че не се знае знае ли се са казали хората както обичам да казвам. Peace Държа на свободата на словото, не ми допада да бъда насочвана или ограничавана в мислите и изказа си, никога не проявявам претенции към събеседниците си но изисквам същото от тях, обратното за мен значи гуд-бай.
Такааааа, изказах се и ми олекна.
Сезонче, а аз въпреки Чачко не устоях на гледките и още някои подробности от пейзажа извън сериала, и го отсвирих.

# 97
[
Скрит текст:
img]http://v018o.popscreen.com/eHNteHVuMTI=_o_boran-and-sila.jpg[/img]

- Бооран, знаеш ли, установих, че светлината е по-бърза от звука, защото изглеждаш интелигентен преди да започнеш да говориш!

Боран към Съла след бурна нощ
- Кажи ми честно, пак ли се правеше?
- Не. Този път наистина спях

Съла вижда червило на гърба на Боран
- Какво е това! - викнала грозно
- Е, не се карай бе, джанъм... Нали виждаш, че е на гърба - опитвах се да й избягам.

- Съла, ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се, Боран. Без теб мога да се покажа където си искам, но без рокля - не!
- ?!?!?!

[/spoiler]

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
малко семе заспали, истина е!
не знам, от жегата ли, или от приемането на реалността, че наш Мехмет е щастлив,  влюбен и няма никакво намерение да се снима в нещо нова! а ние тук  ще продължаваме да  Weary smile3518въздишаме по Буран Ага

# 98
Диди, и на море ще отидат. Сигурна съм.
И пак сладоледи ще ни покажат.

Наде, аз му виждам очите и бръчките, но не ми навяват на онзи, който харесвам.
Просто усмихнати Очи!
Докога така....Докога?!!
Лято е -  Махайте излишните косми!

# 99

Лято е -  Махайте излишните косми!

Сезони, това призив към МА ли е или Каролина Mr. Green

Ама наистина сте се  напрегнали. Има ли значение как изглежда Алакурт, ами така си се харесва човека, така си живее. Важното е да е в хармония със себе си, и не само той, а всеки човек, тогава ще бъде щастлив, явно той е намерил своя духовен център.
Относно нов проект, едва ли след двата поредни неуспеха с лека ръка ще се впусне в първия му подаден сценарий, пък може и да няма предложения...

# 100
Не, Дани,  Агата ходи по стъпките на Диди!  Бре, голямо попадение да имаме Диди в тоя форум.  А аз, пък, моля ви се, точно снощи питах в тая тема, как е там храната и то взеха, че нагледно ми обясниха.  То вярно, че аз се интересувах от  Юрмала, че той в съседната д-ва, но все пак, явно здравословно ядат.

Марго, Наде, bouquet, големи сте детективи, наистина - че то менюто му, че каката му, направо тоя човек да не сте му поръчали някой от близо да го следи - както Съла поръча на Боран, и, обратното.

Ама те много бързо се прибраха в Истанбул.  Нали имаше някакви загадки от рускинята, която цитирате чат-пат, че десертът на изненадите тепърва предстоял.  Нещо ключово да не изтървахме, ей?

Благодаря, Марги. Много е тежко. Моят котарак е с очна инфекция, която лекуваме от 2 седмици и ме боли да гледам затвореното му оче, пък да умре, ужас! Но вече се оправя.

Много вкусно похапва Фатих на снимката. Само дето е с бейзболна шапка, не чалма.

Диди, ходи по стъпките ти агата. Кажи къде още си била, да го очакваме и него там.

# 101

в Истанбул smile3503

# 102
Диди, ти да не си МАА под прикритие в бг мама hahaha, нещо съмнително взе да ми става

# 103
  • София

в Истанбул smile3503
smile3503 Вече са в Истанбул  smile3521 Ще се аклиматизират и на море, дупето да пълним с пясък и водорасли  smile3534

# 104

Ехаа...имаме си ново фото... Rolling Eyes...ама...не ми се нрави много...само усмиФчицата...
Оня ден писах...сега няма да се повтарям...Надето е казала всичко Peace Hug...относно Мехметя...а,като се сетя и за "животинките"в тоя храсталак...ми призлява...Честно казано какво толкова се харесва с тая четина ,не мога ,ей,богу да разбера...Одеве гледах в моята  Grinning...опс...другата ми темичка...две прекрасни създания и  #Shocked...с двама обрасли млади мъже...тия турци защо толкова се загрузяват с тези космалаци...нещо традиция ли е,модерно ли е...не мога да разбера...
Навремето Еркан като снимаше Ойлето беше с мустак и брада...и беше казал ,че няма търпение да се обръсне...че трябва много да внимава като яде супа,например...а и други неща...че доста от манджите ,образно казано, остава и по брадата... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

Относно салата пред него...ми Thinking...тя на големи парчоци ,бре... и цели доматки ми се виждат...цъ цъ цъ... Laughing Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт