Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 492
  • 437
  •   1
Отговори
# 405
Още в началото казах, че използвам опцията, защото ми харесва и искам да я използвам, щом е достъпна. Въпросът ми е насочен към тези, които обясняваха за какво да се ползва, след което си противоречаха. Мисля, че достатъчно ясно съм го задала.

# 406
Който има нещо лично към мен да има смелостта да ми го каже в очите.
  Ще ми е интересно да видя другите си профили  .

# 407
Ако визираш постовете ми, не са насочени към теб конкретно? Ако е за други, извинявай.

# 408
  • Другата България
Още в началото казах, че използвам опцията, защото ми харесва и искам да я използвам, щом е достъпна. Въпросът ми е насочен към тези, които обясняваха за какво да се ползва, след което си противоречаха. Мисля, че достатъчно ясно съм го задала.
А, сега те разбрах.
Въпреки че не мисля, че някой може да каже на друг за какво да използва опцията. Може да вряка, да кряка, да обяснява как той някога или никога ще направи/не направи нещоси, но няма как да диктува на другите как да публикуват.
Не знам кой визираш с противоречие, всеки изрази ясно собствена позиция, или поне аз останах с такова впечатление.

# 409
Имам предложение да има правило, че всички постове, съдържащи лични нападки се правят публично видими.

Брутална си!  Laughing
Но аз съм "за". И то без предупреждение.  Mr. Green

# 410
  • София
А може ли и лИбовните обяснения да станат публични? Хората не се плюят само, сигурно има и обяснения в лИбов...

# 411
Имам предложение да има правило, че всички постове, съдържащи лични нападки се правят публично видими.

Брутална си!  Laughing
Но аз съм "за". И то без предупреждение.  Mr. Green
Чудесно ще е .
 Къде остана моята будна съвест да се произнесе по въпроса.

# 412

Брутална си!  Laughing
Но аз съм "за". И то без предупреждение.  Mr. Green
И аз съм 'за', както и тези, в които няма никакъв смисъл да са анонимни. Я си представете ако всички решат да се възползват от функцията...

# 413
  • Бургас
Като започнат да се кръщават Анонимен А,В,С и пак няма да са анонимни. Grinning

# 414
Ще бъдат, различни анонимни, но все пак анонимни.

# 415
Брутална не Simple Smile, но това ще направи тази тема излишна и рязко ще намали спекулирането с опцията. Нека не забравяме, че БГ Мамма не е само клюкарника. Има подфоруми са заболявания, деца с проблеми, осиновяване, самотни родители, домашно насилие и пр. Там, тази опция може да е полезна и ако има подобно правило в пъти ще се намали спекулирането с нея.

Мария, модераторите няма как да са 24/7 и да коригират и подобни постове. За мен, ако някой попита "От къде да си купя сол" като анонимен не е драма, но ако каже, че Х и У за тъпи, би следвало да бъде разкрит.

За това помага докладването, защото модераторите си имат и друга работа междувременно. Няма как да четат всички теми и постове. Като мине един месец и се разкрият стотина и истерията ще се приключи.

# 416
Да де, ама ако Х и У наистина са тъпи и да кажем, както стана вече популярно, имат 3-4 профила или пък нарушават по друг начин правилата на форума или пък нещо си там. Защо да не се каже анонимно? Кое е по-неморално да мамиш скрито или да изклюкариш другарчето анонимно?

# 417
Ако Х и У имат по няколко профила и някой иска да ги постави на мястото им, чест ще му направи да го направи с ника си. Щом Х и У играят двойна игра, защо човекът срещу тях да снижава нивото си до тяхното?

# 418
Ако Х и У имат по няколко профила и някой иска да ги постави на мястото им, чест ще му направи да го направи с ника си. Щом Х и У играят двойна игра, защо човекът срещу тях да снижава нивото си до тяхното?
Ами аз като нямам два профила ,ще ми е интересно да знам за какво ме подозират - ами ако някой има наистина профил през моето IP ?
 Направо параноя ме подгони.

# 419
Скрит текст:
Ами аз като нямам два профила ,ще ми е интересно да знам за какво ме подозират - ами ако някой има наистина профил през моето IP ?
 Направо параноя ме подгони.

Какво общо има това? Постът ми беше във връзка с поста на потребителка в горните коментари, че не е лошо да обидиш някого анонимно, ако си го заслужава.

Скрит текст:
Да де, ама ако Х и У наистина са тъпи и да кажем, както стана вече популярно, имат 3-4 профила или пък нарушават по друг начин правилата на форума или пък нещо си там. Защо да не се каже анонимно? Кое е по-неморално да мамиш скрито или да изклюкариш другарчето анонимно?

Общи условия

Активация на акаунт