Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 759
  • 437
  •   1
Отговори
# 165
  • Там, където ме обичат
В темата за тайните се виждат всички вече не анонимни. Наистина е кофти за хората, които са споделили болезнени неща.
Не можах да разбера. Писали са като анонимни, а после е станал някакъв бъг/гаф в темата и вече не са анонимни, така ли?

# 166
В темата за тайните се виждат всички вече не анонимни.

Няма такова нещо, не всявай паника.  Laughing

# 167
  • Ямбол
В темата за тайните анонимните са си анонимни, неанонимните са си неанонимни.

# 168
За да кажа нещо кофти на някого, но от сърце, което иначе не бих, защото ще доведе до трайни последствия във виртуалните ми отношения тук.
Рай за лицемерите. Party
Точно Hug ! Не ползвам опцията и ми е неприятно да чета анонимни постове, още повече, че често се усеща чии са Stop  Sunglasses . Мухтурско е Twisted Evil .

# 169
В темата за тайните анонимните са си анонимни, неанонимните са си неанонимни.

Не е вярно. Wink

# 170
  • На топло
Който разбрал, разбрал. Има начин да се видят кои са Анонимните. Всичко се вижда.
Изтриха начина и по-добре.
Просто вече не пишете истински, дълбоки и болезнени тайни.

# 171
Няма истински Анонимни във форума.  Laughing

# 172
  • Другата България
Мери, не можем да се разберем днес. Grinning
Мен не ме интересува кой какво споделя, всеки си решава сам.
Мисълта ми беше, че това не е наистина анонимно.
И се потвърди, че е така.
А ако някой се крие и така пише обидни или лъжливи неща, то си е за него.

Не бих написала нещо наистина лично или срамно в интернет. Което не искам да се знае.
Нито тук, нито където и да е.
Няма пълна анонимност във виртуалното пространство.

Говорим за едно и също.  Peace 

# 173
Ох, ще ме уморите с тея тайни.
Може да не са тайни, може да са неща, за които не искаш да се свързват с ника ти, без да са екзистенциално-сексуални като това че на Х ѝ се иска да прави секс с модератор.
Изобщо се чудя защо все на такава тематика се избива? Явно на мен ми е далечна тази тематика.

И без да пише като анонимен тук, съм набелязала позната, която явно си има някаква пеперудка в корема.

# 174
  • София
Защото хората най-често от такива неща се вълнуват и затова ги пишат. Любовните драми са най-често срещаните, после са роднините, колегите и здравословните са по-назад като основание за анонимност.

# 175
Защото не всеки я ползва като теб Каси, не всеки има чувство за мярка и разбира точния смисъл на тази функция. Аз често засичам постове, които нямат никаква причина да са анонимни, а си е дразнещо.

# 176
  • Испания
...
Изобщо се чудя...

И аз се чудя: защо непременно искаш да ни убедиш, че ти си права и трябва да мислим като теб?

От хиляди кладенци вода може да извадите, ваша воля. Ето, аз ви казвам, че тези, които сте против, сте много ограничени.  Hug

# 177
Не че не съм се изумявала до къде може да стигне пораснала жена в сексуалните си отношения и вяра, че изживява истинската любов, та приемам, че сте прави.

...
Изобщо се чудя...

И аз се чудя: защо непременно искаш да ни убедиш, че ти си права и трябва да мислим като теб?

Защото, smileys, не мога да си представя, че зряла, семейна жена може да стигне до там да й препери катеричката при вида на женения ѝ любовник и да иска да осветли и широката публика по въпроса.  Сега по-ясна ли съм?
Явно съм много здраво стъпила на земята, с други грижи и проблеми и тея неща за мен са тотално странни и нетипични, за да съществуват дори и под анонимна форма. А и честно казано, схвана ли от първото изречение, че иде реч за любовни трепети, не ги и чета.

# 178
  • Испания
Ничии "греховни" трепети не ме вълнуват. Не ме интересува и кой е анонимният.

Дразни ме, когато в някоя тема през 2-3 поста виждам писания на някой си анонимен.

Затова и чета в много малко теми тук. Не мисля, че форумите са точното място, в точното време за някои излияния.

# 179
И какво значение има за теб дали от ляво на това мнение седи ник Касита или Анонимен, ако пиша нещо, което е полезно или просто питам при кой да се подстрижа, да си направя операцията, химиотерапията, или да си регулирам вибратора.

Общи условия

Активация на акаунт