Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 762
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Не ползвам опцията Анонимен и не се крия.

Преди време можех да виждам кой е анонимният. Някои са споделяли разни откровения за задявки и забежки, които просто никой няма да повярва, че този потребител е такъв.
И сега има много анонимни, които се отпускат в откровения.
Аз не бих разчитала на опцията да ме крие. Не се знае дали пак някой няма да може да вижда или да се случи нещо и да се бъгне. Тогава ще стане много весело. Гарантирам ви.
Скрит текст:
Ако нещо не желая да споделя от свое име, просто не го споделям.

Това исках да кажа и аз.  Peace

То и аз това казах още в началото.
Няма гаранция, че не могат по някаква причина да лъснат анонимните. Mr. Green

# 151
  • Другата България
А на теб защо ти е да знаеш кой споделя за тройка или любовник, или пък за хемороиди? Какво толкова може да провокира нечие любопитство за някакви непознати хора? newsm78

# 152
  • София
А на теб защо ти е да знаеш кой споделя за тройка или любовник, или пък за хемороиди? Какво толкова може да провокира нечие любопитство за някакви непознати хора? newsm78

Аз говоря за бъг в системата (най-вече) или за споделяне (неволно).  Peace

# 153

Мери, ама те не са непознати.

# 154
  • Другата България

Ти целия форум ли познаваш? Grinning

# 155
  • На топло
Някой хора са много наивни  Shocked

# 156
  • Другата България

Аз говоря за бъг в системата (най-вече) или за споделяне (неволно).  Peace
Както и да е, лично аз не искам да знам подробности за никого, още по-малко от личния му живот. Щом някой е решил да го прави анонимно, значи е имал причина за това.
Само веднъж съм ползвала опцията и то за да избегна личен дебат, който няма да доведе до никъде. Иначе за споделяне или да нахулиш някого е глупаво да се използва.

# 157

Не, Мери, но те не са нови потребители, това имах предвид.
Ето, издъни се опцията. Crazy

# 158
  • София
чакайте сега, не разбрах какъв е бъгът с тази функция? Все още не съм я пробвала.

# 159
  • Другата България

Не, Мери, но те не са нови потребители, това имах предвид.
Ето, издъни се опцията. Crazy
Днес нещо не ми върви комуникацията.
Няма значение нови или стари, млади или възрастни, на мен ми е чудно защо някой толкова се интересува как да "вижда" и знае кои са анонимните и нещата, които споделят. Всеки си носи отговорност за написаното. Как го е направил няма значение. Имал нужда - направил го, защо е необходимо нездраво любопитство към чуждите животи?

Но да напишеш обиди и грозни думи като Анонимен защото отсреща няма да те знаят е мишкарско най - малко.

# 160
  • Там, където ме обичат
DeVa®, благодаря.  Peace

# 161
  • Ямбол
Предполагам по идентична причина, поради която и ти четеш разни теми за непознати. И изобщо в целия форум се чете за непознати.

# 162
  • На топло
В темата за тайните се виждат всички вече не анонимни. Наистина е кофти за хората, които са споделили болезнени неща.
Дано се сетят навреме да изтрият, ако четат близките им.

# 163
На мен ми е интересно кой стои точно зад мишкарските постове Grinning Смешни са ми такива "смелчаци" дето влизат да наплюят анонимно.

# 164
Мери, не можем да се разберем днес. Grinning
Мен не ме интересува кой какво споделя, всеки си решава сам.
Мисълта ми беше, че това не е наистина анонимно.
И се потвърди, че е така.
А ако някой се крие и така пише обидни или лъжливи неща, то си е за него.

Не бих написала нещо наистина лично или срамно в интернет. Което не искам да се знае.
Нито тук, нито където и да е.
Няма пълна анонимност във виртуалното пространство.

Общи условия

Активация на акаунт