Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 776
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Скрит текст:
Как ще намалеят анонимните, ако се заключи хронологията?
Нали уж ги било срам/не искали да знаят близките им и затова пишат като анонимни?

Някои споменаха, че ползват опцията само поради липсата на хронология.
ОК, Мише, но нали в момента може да се види?
Не е нужно да четеш цялата хронология.

Права си, но така, когато споделиш нещо като анонимен, после го няма в хронологията ти и после пишеш от собствения си профил, никой няма да знае, че първото мнение е твоето. Аз така разбрах опасението на някои потребители, че други им влизали в хронологията и им четяли постове.

Аз не виждам проблем, но има и хора, които явно се притесняват, затова нека хронологията да може да се крие.

# 136
Знам опцията и не искам да те разочаровам, но зад "анонимен" понякога е профил, който се е регистрирал вчера и няма други публикации. Примерно Wink
Няма никакво значение дали някой "Анонимен" се е регистрирал току що или преди години, да речем.
Все едно е, опцията, която имам предвид веднага показва ника и е без значение кой кога се е регистрирал.

# 137
опцията, която имам предвид веднага показва ника и е без значение кой кога се е регистрирал.

За едно и също говорим.
Просто, като видиш ника и погледнеш публикациите му, виждаш, че е профил без други примерно. Както и да е...

# 138
Ползвала съм я за да кажа по-лични неща, които иначе бих премълчала (примерно професия), та в този смисъл смятам функцията за полезна. И аз не съм чела мнения от Анонимен, които да са груби или злепоставящи някой. Дали ще се регистрирам наново или ще съм анонимна, каква е разликата. Харесва ми да има хронология, така можеш да следиш доколко един потребител е искрен, дали не влиза с рекламна цел да възхвалява бизнеса си и прочие.

# 139
опцията, която имам предвид веднага показва ника и е без значение кой кога се е регистрирал.

За едно и също говорим.
Просто, като видиш ника и погледнеш публикациите му, виждаш, че е профил без други примерно. Както и да е...
Стана ли любопитно за тази опция,я подскажете  Hug Може и на лични Praynig

# 140
  • Ямбол
Не ползвам опцията Анонимен и не се крия.

Преди време можех да виждам кой е анонимният. Някои са споделяли разни откровения за задявки и забежки, които просто никой няма да повярва, че този потребител е такъв.
И сега има много анонимни, които се отпускат в откровения. Аз не бих разчитала на опцията да ме крие. Не се знае дали пак някой няма да може да вижда или да се случи нещо и да се бъгне. Тогава ще стане много весело. Гарантирам ви.
Ако нещо не желая да споделя от свое име, просто не го споделям.

# 141
Благодаря за полезната тема. Най - накрая и аз да разбера как се пише като Анонимен. В последно време ми струва, че е мода тук, даже в незначителни теми.

Проба  Grinning

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 19:11 от Анонимен

# 142
В началото виртуалното общуване си беше анонимно и в това някои хора виждаха опасност, а други - възможност. Е, оказа се, че ако пишеш дълго някъде, анонимност няма. И понеже много хора са във форума от много време, изградили са връзки и имат определен имидж, имат нужда от анонимност, за да  изпуснат парата, да кажат нещо, което ги притеснява, да споделят искрено мнение. Няма лошо.
Стига да не се нарушават правилата на форума, не виждам какъв проблем предизвиква използването на тази опция.
Иначе на въпроса - аз не съм я използвала досега. Не знам дали бих - по-скоро не, но не бих могла да се заричам.

# 143
  • Ямбол
Аз се сещам как можем да откажем някой да пише анонимно. Започвам да пиша от негово име противоречиви и глупави неща и няма да се разбере, че не е анонимния, а аз.

# 144
Фокси, ето я темата за тайните:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=824549.825

# 145

И на мен, и на мен!  Blush

# 146

И на мен, и на мен!  Blush

Сега ще хвърлите в паника всички анонимни. hahaha

# 147
  • София
Скрит текст:
Не ползвам опцията Анонимен и не се крия.

Преди време можех да виждам кой е анонимният. Някои са споделяли разни откровения за задявки и забежки, които просто никой няма да повярва, че този потребител е такъв.
И сега има много анонимни, които се отпускат в откровения.
Аз не бих разчитала на опцията да ме крие. Не се знае дали пак някой няма да може да вижда или да се случи нещо и да се бъгне. Тогава ще стане много весело. Гарантирам ви.
Скрит текст:
Ако нещо не желая да споделя от свое име, просто не го споделям.

Това исках да кажа и аз.  Peace

# 148

Сега ще хвърлите в паника всички анонимни. hahaha

Не мога да ги мисля. Да ходят да копаят дупки (справка - приказката за цар Траян с магарешките уши).  Crossing Arms

# 149
кажете тази опция , стига сте го увъртали ...

Общи условия

Активация на акаунт