365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 411
  • 2 418
  •   2
Отговори
# 825
Не търся разбиране. Не търся и оглозгване де. Разгорещила съм се, защото имам температура. Мъжа ми ме обожава. Блиц интервю? Други въпроси? Flutter

аз бях в почти същата ситуация.
Реших, че в крайна сметка трябва да изживея и изконсумирам изгарящата си невъзможна л'бов.
Направих го с ясното съзнание, че ако всичко е ок и ми хареса ще изоставя съпруга си.
Но след секса, дойде разочарованието от постиженията на скъпия в леглото.
Тогава сметнах съвсем трезво, че не си струва изобщо да се развеждам, заради една изпепеляваща л'бов, която бързо щеше да замре, ако нямаше качествен секс.Оттогава се чувствам излекувана напълно от бленуваните ми мисли...................

# 826
Жените сме странни същества. Само да ни кажат това, което искаме да чуем и сме готови на всичко да повярваме. Дори в драми да се вкараме, да мислим за тежкия товар на любовта и др.....

Човекът се е осъзнал, че е станал на 46г. без жена до себе си и без деца. От много претенции и високи критерии не е успял да задържи до себе си нищо подходящо, а с напредването на годинките шансовете му намаляват.
И хоп, сеща се за теб. Сеща се как си му се обяснила в любов преди, както каза сама 100г., а всички знаем, че единствената вечна любов, е неизживяната такава. И решава да се пробва или поне да си остави вратичка за в бъдеще, ако случайно не срещне друга. Наговорва ти ги едни като извадени от приказка за принцеси, а ти му вярваш за всичко... Сериозно ли 15 г. някой ще обича друг, ще копнее за него и никой няма да забележи това.. няма да има никакви признаци, изпуснати погледи...Сериозно ли за толкова години не е успял да намери друга, която да е като теб. Ти си единствена и неповторима... Сериозно ли уважава мъжа ти и теб, теб дори те обожава, но няма проблем да ти ги излее тези на главата, понеже не може повече да мълчи (мълчал е 15г. без проблем) И не очаква нищо....  Sunglasses Очаква да постигне, каквото и в крайна сметка е постигнал: пак ти е влязъл в главата. Днес си мислиш какво бреме е да те обичат, утре вече ти ще се оглеждаш за него и без да се усетиш ще си му влязла в листата с резервите, ако не намери нищо подходящо.
Извинявам се, че така грубо се изразявам, но много мразя като видя подобни "курвенски" номера, особено когато са играни от мъже.

# 827
Съгласна съм със Скарлет. Но пък и тя що ще на тази среща не ми е ясно - нали си има мъж до себе си ,който я обожава и тя него.
  Или има колебания !?

# 828
Пробваме за дете от известно време,а не се получава.Боли ме от постоянните приказки-Айде де,кой чакате? Ми не става,тва чакаме :d И ми се плаче ли плаче,но нали съм мъжко момиче  #Crazy Grinning

# 829
Просто понякога става така.Аз съм друга анонимна и продължавам да се поболявам по един мъж. В къщи винаги сме имали проблеми, но се държим заедно, нито аз имам сили да си тръгна, нито ММ и се появи това момче.
Не сме правили секс още, но само се закача и то все- повече.Не знам какво ще стане, опитвам се вече да го избягвам, но в момент който го отблъсна, той ме моли да не го правя.Не мога да правя секс с удоволствие, избиха ми и пъпки като на пуберка.Поболях се и все чакам- а то само намеци, докосвания, откраднати мигове, подаръци разни, жестове, абе вече доближавам фазата на яда, а най ме е яд, че е по-малък......не мога и да го разкарам , защото развалям фирмени отношения...дори ми предложи да ми плати самолет.билет , за да си празнувам рож. ден в обща компания , където ще е и  приятелката му,че и ММ да остане след командировката и всички да ни разхожда и издържа една седмица , ей така щото имам рож ден- Баси извратения свят стана! Естествено, отказах чрез ММ;Чудя се още колко трябва да изпростея, за да разбере, че или става на моето или си отива ...... Mr. Green

# 830
  • На топло
Последната анонимна, голям бъркоч написа.

# 831
Пробваме за дете от известно време,а не се получава.Боли ме от постоянните приказки-Айде де,кой чакате? Ми не става,тва чакаме :d И ми се плаче ли плаче,но нали съм мъжко момиче  #Crazy Grinning

Това винаги ми е било странно в хората. Да казват на друг, че му е време да има дете. Без да знаят дали двойката е готова за тази стъпка, дали пробват от много време, но не се получава и т.н. Но, отстрани е лесно да ръчкаш без да знаеш дали ровиш в нечия рана.

# 832

Това винаги ми е било странно в хората. Да казват на друг, че му е време да има дете. Без да знаят дали двойката е готова за тази стъпка, дали пробват от много време, но не се получава и т.н. Но, отстрани е лесно да ръчкаш без да знаеш дали ровиш в нечия рана.

Ред за тези неща няма, още повече, като се задават и подканват по темата. Имам близки, които са по същият начин.
Това е също до някъде и "Хайде, няма ли да се жениш". Еми "За кого си отговарях аз". То и аз исках семейство и деца, но не ставаше. Слава на Бога се получиха нещата при мен.

# 833
Толкова мързелива съм станала последните месеци, че чак не се понасям Crazy

Не е ли време за нова тема?

# 834
  • в 1001-та нощ
неЖност   bouquet благодаря за новата тема  Hug

Имам нужда да се влюбя  Embarassed

# 835
Не е ли време за нова тема?

Темата е "годишна" /"365 тайни ... "/ и все още няма нужда от заключване.

# 836
  • Пловдив
a.l.e.n.a, не ти трябва...изтощаващо е  Mr. Green макар и да е хубаво човек да има и такива емоции  Hug

Голяма съм мазохистка ooooh!

# 837
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green newsm10 newsm03

# 838
Не умея да лъжа. А вече няколко пъти моята искреност наранява скъпи за мен хора... Confused Може би не трябва да съм толкова директна (но как точно да стане?). А може би трябва да се науча да лъжа. Макар че, ако направя второто, съвестта ми ще ме изяде... Лутам се в омагьосан кръг и не знам как да постъпя... Sad

Утре предстои важен преглед и малко ме е страх... Дано всичко е наред! Praynig

# 839
Не умея да лъжа. А вече няколко пъти моята искреност наранява скъпи за мен хора... Confused Може би не трябва да съм толкова директна (но как точно да стане?). А може би трябва да се науча да лъжа. Макар че, ако направя второто, съвестта ми ще ме изяде... Лутам се в омагьосан кръг и не знам как да постъпя... Sad

Утре предстои важен преглед и малко ме е страх... Дано всичко е наред! Praynig
Toва с директното ми е много, ама много познато. Аз казвам каквото си мисля, и понеже ми са минали много неща през главата и съм свикнала да не се самозалъгвам и да си разкрасявам истини, не им ги разкрасявам и на другите. Без злобни коментари и без натяквания, просто най-спокойно, но директно и искрено. Така правя и когато нещо ми хареса,така правя и като не ми хареса. Но не им понася на повечето и после усещам как не ми споделят. Не се сърдя. Всеки трябва сам за себе си да реши колко истина може да понесе и дали му е по-добре с фино надиплени, криво-ляво скалъпени, илюзорни прескочи-истини, а и ако реши да се отдръпне също го акцептирам без сцени. Рано или късно след време всеки е принуден да си признае че се е заблудил, и сам вижда кое как е било и че съм го казала за хубаво и искрено.
Но ме боли понякога, разбира се...
Свикнах обаче , като компромис към тая моя привичка да си казвам каквото мисля, да питам първо "сигурен ли си, че искащ да ти кажа как виждам аз нещата?" Така всеки сам да прецени, иска ли или не може да понесе да чуе обективно мнение. И да си помисли, че може да не му хареса какво ще чуе. И който каже "да", е предупреден предварително...

Общи условия

Активация на акаунт