Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 726
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Че аз точно това те питах - за личното ти убеждение, и те разбрах.
Не съм и мислила да влизам в дискусия, поне не на тази тема.
Всеки си има разбирания. Peace

Hug

Скрит текст:
Да не се приема като нещо лично с/у модовете.  Peace

# 121
Модераторите "виждат" потребителя, и именно това прави функцията полезна, защото те могат да се намесят при нарушаване на правилата. За мен не е драма, ако модератор види постът ми, който съм пуснала като анонимна.

Понякога има казус, който искам да разгледам през чужди очи и понеже имам изградени връзки с хора от форума знам, че те че ми кажат "действай", "супер си" и пр. Ако го пусна анонимно, ще получа по-безпристрастни мнения.

Ако е за болест, вече беше писано. Не искам още Х, У и зет да знаят, а те ме четат.

# 122
Тъкмо се чудех как става, благодаря!
Не смятам да злоупотребявам, но би послужило понякога.

# 123
Как ще намалеят анонимните, ако се заключи хронологията?
Нали уж ги било срам/не искали да знаят близките им и затова пишат като анонимни?

# 124
  • Там, където ме обичат
Понеже се споменава темата за Тайните, а не можах да я намеря, може ли линк.

# 125
само пробвам опцията  Laughing

# 126
Скрит текст:
И защо да няма публична хронология? За да не може да се види, когато някой лъже най-нагло в различни теми?

Хайде, де!

Да вземем и всички да сложим анонимните маски. Какво ще стане с форума тогава?

Не е лошо поне понякога да се мисли.  #Cussing out
Скрит текст:
Гледай ти какво измислили анонимните! Shocked
Чак сега схванах!
Не, не съм съгласна да се заключва хронологията, също съм против тази анонимна опция.
Мразя да общувам с фантоми и двуличници.

А всъщност нали е известно, че модераторите виждат анонимните?
Само си мислите, че сте анонимни. Mr. Green

Известно ни е, да. Разбира се, че администрацията вижда кой какво пише. Опцията е общодостъпна и всеки има право да се възползва от нея. Няколко потребители споделиха, че подминават постовете от анонимни, който не харесва опцията, нека последва примера им.

# 127
  • София
Нали уж ги било срам/не искали да знаят близките им и затова пишат като анонимни?

Някои споменаха, че ползват опцията само поради липсата на хронология.

# 128
Не. Никога не използвам тази опция, нито имам намерение да я използвам.

# 129
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не. Никога не използвам тази опция, нито имам намерение да я използвам.
+1. Не виждам къде е нуждата от нея, предпочитам директното общуване.

# 130
Не я ползвам. Разбирам ако някой иска да попита нещо много лично, а профила му е разпознаваем да я използва.
Единствено не разбирам, защо в теми в някои теми се използва, когато няма логика. Например "Харесвате ли еди си кое име за момиче" и някой анонимен отговаря.  newsm78

# 131
Не. Не се срамувам от това, което съм или мисля. Самият факт, че съм решила да публикувам нещо във форум, говори за това, че не е тайна. Ако е, просто си мълча.

ПП Не съм обаче против нея. Който има нужда от функцията, нека си я ползва. По - важно ми е да има примерно "скрий мненията на ХУ" в някои теми, за да следя разговора и нишката на тези потребители, които съм решила, че ме интересуват в дадения момент. Примерно писали или пишат две-три дами, а, за да изчета тяхната дискусия от общо трийсет мнения за цялата тема, трябва да мина през всичките сто страници, да кажем. Ето тук може да се сложи и "скрий анонимни мнения", ако човек не смята, че са определящи (особено в теми за училища, оплаквания или хвалби от сферата на услугите итн).

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 16:41 от Ли Лу

# 132

Някои споменаха, че ползват опцията само поради липсата на хронология.

ОК, Мише, но нали в момента може да се види?
Не е нужно да четеш цялата хронология.

# 133
Не я ползвам, няма смисъл.
И без да си модератор, има много лесен начин да разбереш кой стои зад "Анонимен".
Не става въпрос за хакване на форума или нещо подобно, а за една опция на която като кликнеш и веднага виждаш ника на уж анонимния.
Няма да я споделям засега, но ако някой такъв ме предизвика, няма да се колебая и за миг да го разоблича кой е.

На анкетата гласувах с не, да не се маха. По-забавно е с тази опция Grinning

# 134
Няма да я споделям засега, ...

Знам опцията и не искам да те разочаровам, но зад "анонимен" понякога е профил, който се е регистрирал вчера и няма други публикации. Примерно Wink

Общи условия

Активация на акаунт