Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 665
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
  • Ямбол
И сега пак не посмя да го кажеш с ника си, значи е права все пак Хепи.

# 286
Нямате какво да правите? Обсъждате анонимните, не Ви пука въобще за тях, но непрекъснато ги коментирате. Някак не се връзва. Приятен ден!

# 287
  • Ямбол
Фръц.
Това "Приятен ден!" и "Ви" ми е познато, но няма да се задълбочавам.
Точно защото не ми пука, че някой се е заанонимничил, решавам да го обсъдя така, все едно е никой.
За разлика от него, аз не се притеснявам да говоря от свое име. Нямам нужда да мишкувам за такива неща.

# 288
Няма как да ти е познато, защото никога не сме имали контакти, Лиляна.

# 289
  • Ямбол
И какво като сме нямали контакти?
Аз и със Стивън Кинг нямам контакти, но мога да го разпозная по писането му.

# 290
Само едно потребител ли има някакво възпитание в този форум? Яжте ме колкото искате. Има толкова много теми, в които хората търсят помощ, а получават само подигравки или игнор, защото важните дами са заети в други теми да коментират пустите анонимни, които за нищо не стават.

Лиляна, сподели пред всички коя съм. Нека бъда заведена на кладата Grinning

# 291
Ако темите са пуснати от Анонимен или преобладават анонимни публикации ще получават игнор. Обеснено е по горе защо.

# 292
Обяснено, защото за вас е важно не питането, не проблема, дори не плюнката по вас, а кой седи зад питането, проблема, плюнката.

# 293
Тема от анонимен няма как да се пусне. Като анонимен можеш само да коментираш.

# 294
Мне, за мен лично не това е важното. Тези които познавам от тук, отдавна не пишат, а нямам никакво отношение към другите. Та не никът ми е важен, не ми харесва анонимността защото криенето ми създава усещане за лицемерие. Писах по горе - анонимен твърди три различни противоречащи си неща. Объркващо е. Нямам против да се скриеш ако споделяш нещо лично и не искаш да се свързва с теб, ама да си анонимен, защото е модерно или ти харесва да провокираш криейки се .... ок. твое право е да използваш тази опция, мое да те подминавам.

# 295
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За разлика от него, аз не се притеснявам да говоря от свое име. Нямам нужда да мишкувам за такива неща.
ехх, а мишкуването e толкова приятен форумен спорт Laughing

# 296
  • Ямбол
Разбира се, че е важно, Кас.
Първо защото всички анонимни изглеждат като един и е по-добре да се игнорират, отколкото да се опитваме да ги различим. И после малко или много по писането сме изградили някаква представа за отделните потребители и едно е Касита да ми опонира, съвсем друго е някой, който е никой за мен, да ми говори същото. На Касита познавам донякъде мисленето и знам как да ѝ отговоря, но на празния Анонимен просто по-добре да го подмина или само да му кажа, че ми е безличен и толкова.

ехх, а мишкуването e толкова приятен форумен спорт Laughing

Да, остава и тук да се направи скрит форум и мишките да си развържат устите, като си мислят, че са се скрили идеално, както си мислеха анонимните.

# 297
Няма идеално прикритие. Не вярвам някой да е толкова наивен да вярва в това.

# 298
Лиляна току що доказа тезата ми, че  се искат лица, имена и туй то.
Поради това и повечето новаци ги подминават като експрес малка гара, не за друго, просто защото дори и с ник MisPisDris са никой за форума и потребителите му.

# 299
  • Ямбол
Лиляна току що доказа тезата ми, че  се искат лица, имена и туй то.
Поради това и повечето новаци ги подминават като експрес малка гара, не за друго, просто защото дори и с ник MisPisDris са никой за форума и потребителите му.

Тезата ти за имената не съм я отричала. Обаче не е същото с новаците.

Общи условия

Активация на акаунт