Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 300
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Плетени ли са ератичките които скриват пералнята? Толкова виждам през телефона.
много хубав дрешник.

# 166
Да, ратанови са. В този висок шкаф ще са пералнята и сушилнята. За сушилнята се иска непрестанно да има циркулация на въздух по време на работа, затова момчетата направиха вратичките ратанови. Сигурно ще се събира прах зад тях,  но пък няма да ми се налага да държа вратичката отворена шпо време на сушене.

# 167
Мумбас, много хубава кухня. И на мен ми харесаха ратановите вратички - добра идея и красиво. Миялната ти май е като моята - Hotpoint Ariston 45 cm? - аз съм много доволна от нея. Simple Smile Диванът и той добре изглежда, макар и под найлона още.

# 168
Mumbas, апартаментът изглежда супер готин. И на мен ми харесват гардеробите, а паркетът е мечта! Первазите да си кажа, че не ми харесват, особено с тези красиви корнизи и розетки  Embarassed. Откъде е диванът? Качи после още снимки.

# 169
Момичета радвам се, че одобрявате за сега нещата.
Барба, миялнята е Бош 45 см с чекмеджето за прибори.
Стефчо, диванът е Натуци от мебели Алети на Аспарух. Много исках да е кожен, но трябваше поръчка, а ние не разполагахме с време да чакаме, та с голям компромис се решихме да го вземем. Удобен е много. Ха-ха - под найлони ще остане дълго време, поне година. Искахме да поставим и корнизите на мебелите, но също не достигна време да открием, изберем и монтираме. Така, че каквото успяхме - направихме и догодина повече. Събрах очите на момчетата мебелиста, като си поръчах вратичките да са обработени с масло. Но на мен ми харесва. Надявам се и поддръжката да не му е трудна.

# 170
  • На брега
Сега залягам в окопа и очаквам въпроси, упреци и коментари.
Laughing Ааа, до тук добре! Право в десетката с този паркет! Много ми допада геометрията на шарката. И кухнята е хубава, а този празен барплот плаче за един леден коктейл за замечтаното момиче до него Sunglasses!

# 171
Натуци тук са добро име, хубави дивани. Sunglasses

# 172
Ами.., като за италиянски диван можеше и повече да се очаква в изпълнението, но пък е страшно удобен определено.

# 173
  • Canada
Много хубав апартамент, че и просторен изглежда. Покажи снимки и като е напълно обзаведен, по-нататък. Това над дивана какво е, остатък от комин ли?

# 174
Мумбас, много добре се получава, много просторно и светло. Не си спомням казвала ли си какво е разпределението? Диванът е супер и изглежда наистина удобен. Нашият също е Натуци, поръчахме кожен и чакахме 70-80 дни, така че те разбирам. Между другото на Аспарух са Столеро, а Алети са на Солун 51, но и в двата магазина има чудесни неща. Да живее Италия! Момчетата мебелисти какво казаха за корнизите на мебелите? Ние също още не сме ги поръчали, че бая оскъпяваха пък имахме по-спешни неща, но Съпруж много държи на тях.  Simple Smile
И като стана дума за италиански дивани попаднахме на този магазин - http://divanidea.bg/ - имат страхотни неща, повечето са цифра, но в някои неща ми останаха очите.

И един градинарски въпрос от мен - на вилата искам да сложа сандъчета с цветя по прозорците, но ходим там само събота-неделя - демек няма кой да полива през друго време - идеи какво мога да засадя?

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 09:38 от съпружка

# 175
  • Варна
И един градинарски въпрос от мен - на вилата искам да сложа сандъчета с цветя по прозорците, но ходим там само събота-неделя - демек няма кой да полива през друго време - идеи какво мога да засадя?
Засушаване издържат с голям успех бегонии (от ситните видове), в някои места им казват "захарче"

Други герои на сушата са калдаръмчетата. Има и каскадни видове.

Ема беше показала и аранжировка на сукуленти. И на тях не им трябва вода Simple Smile

# 176
идеи какво мога да засадя?
Нещо от тази фамилия Wink (на снимката е sedum palmeri).

# 177
Полярно мече, мисля че е  комин, така го заварихме . Съпружче, м алко го преустроихме, ка зат ворихме няколко
врати, отворихме други и сринахме  частично стената на кухн ята.
Имам проблем с клавиату рата. на таблета. Пе рка си интерв али а втом атично

# 178
Много благодаря за идеите! И още един наивен въпрос - бегониите мога ли да ги засадя сега или трябва да чакам до пролетта? Намерих само един онлайн магазин, където ги продават и бяха изчерпани - може би не им е сега сезона. newsm78

# 179
  • София
mumbas, просторно и разчупено жилище - поне така ми изглежда. Честита кухня и всичко, което сте успели да направите, не е малко.  Simple Smile
съпружка, аз честно казано не винаги спазвам препоръчания период на засаждане на каквито и да е цветя, досега са се хващали. Действай смело!

Общи условия

Активация на акаунт