Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 170
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Контеса, много сте бързи. Супер сте!

И нещо Богинско Heart Eyes

# 376
  • Варна
Зле е я, то мързела е голяма работа да ти кажа  Laughing
Явно бежови са били станали, щото кафява вода течеше  Shocked Но ние пушим вкъщи, та е нормално, просто на друг цвят някакви няма да личи толкова.
...

Малко извън темата да препоръчам препарат за почистване на пластмаса, ползвам го от години - за дограма, столове, климатици и т.д.
Скрит текст:

# 377
Съпружка, за теб се сетих.

Много мило, благодаря!

# 378
  • Варна

А за този "унгарски паркет" (в Италия така му казват) скоро прочетох, че точното име на шарката било "Chevron".

Дам така е.

В тази връзка харесвам си аз един ламинат с такава шарка и се обадих за цена - 68 пари! И аз най -наивно ги питам да не би да е масивен паркет? Но не би!

# 379
  • На брега
Хвърлих едно око в старите ленти Sunglasses. Барба е пускала линк към този сайт. Дорис, не знам дали си откри  Butterfly Chair и колко струват, но има подобен и тук. Доставката е приемлива.
Барба, видях ти цветовата схема. Това за спалнята, която правиш сега ли ще бъде? Снощи попаднах на един модерен вариант на The Peacock Room в такива цветове и продължавам да си го разглеждам и днес. Не само заради цветовете.
so what?, кажи за стъклената маса! Вече всички имат от онази с металната основа. Време е за нова "бомба" Mr. Green.
Ема, извън темата
Скрит текст:
За фитнеса в градината и аз имам какво да споделя Mr. Green!

# 380
Барба, видях ти цветовата схема. Това за спалнята, която правиш сега ли ще бъде?
Да, "сега". Laughing Макар че реалността сега е в схемата цимент, мистрии, прахоляк и майсторът Роберто, който умира от жега.

# 381
Контеса,вие сте шампиони!
Дорис,68 цирея да им излязат Crossing Arms Много е хубав този ламинат,ама е ламинат! Ша ма извиняват!
Барба,каква ти е схемата?
Аз си домъкнах трупчетата вкъщи,ама малко ниски ми идват. Сега ще чакам съседа да си отреже едно дърво и ще си поръчам директно размера,който ми трябва!

Аз съм със стъклена маса вкъщи и съм казала никога повече! Само въртя с парцала,аман вече!

Ето един сайт с наистина големи намаления на дизайнерски мебели http://www.voga.com/de/sale-de.html
Аз се точа на един часовник от Джордж Нелсън,ама да видим!

# 382
 Барба, значи ти си пускала изкушения в темата! макар че по- мъжествен си го спомням паркетаджията, но сигурно не съм била съвсем трезва като съм отворила картинката, а може и мъжът ми да е отказал за пореден път да смени цвета на оградата, а в такива моменти на всички картинки хвърлям око.  Laughing

Нова Тема, какво за масата и бомбата? русо ми е днес не схващам, но ако онагледиш масите дето всички ги имат и на картинката има и стъклар, се увеличава шанса да загрея или поне да ги запомня. Laughing

# 383
  • На брега
so what?, тази  newsm78
аз пък мисля какви дървени крака да сложа на моята стъклена маса, моето стъкло е много дебело и тежко, краката дето ми харесват са елегантни.
Стъклена маса ли си правиш? Към какви модели се насочваш? Явно съм пропуснала, ако си я коментирала напред. Другите "форумски" маси, които коментирам са онези с основа от метален профил и дървен плот. Последно Има ли...? се сдоби с такава. Сигурно стана лютеница обяснението ми Mr. Green!
Скрит текст:
Барба, видях ти цветовата схема. Това за спалнята, която правиш сега ли ще бъде?
Да, "сега". Laughing Макар че реалността сега е в схемата цимент, мистрии, прахоляк и майсторът Роберто, който умира от жега.
За Роберто- добро или нищо Peace! Ние масово изревахме от нашите Робертовци и следим за отзивите ти за италиански майстори. Това, че е с потна тениска не се брои - да я съблича Sunglasses!

# 384
..............., но ако онагледиш масите дето всички ги имат и на картинката има и стъклар, се увеличава шанса да загрея или поне да ги запомня. Laughing
  Joy Joy Joy
От няколко дни се хиля като ненормална на коментарите на so what?. Барб, пускай снимки на цветовата схема с Роберто отпред, разбира се.

# 385
  Joy ох, ама си говорим а Laughing
масата ми е стара с мнооого дебело стъкло, тежка и даже разтегателна, но краката никога не харесах, а сега понеже всички се втурнаха да правят маси, та си мислех дали не мога да сложа дървени крака на моят, но ще трябва да са талпи за да издържат, а харесвам елегантни крачка.

ох, Ема е виновна - http://thewayweplay.se/category/live/2015/07/kids-room-special/
за всичко http://thewayweplay.se/category/live/2015/06/at-home-with-the-blogger-elin-nord/

# 386
  • На брега
Е, не, so what?- дървени крачета за стъклена разтегаема... Аз съм по простите неща. Blush Не знам дали такава основа би била подходяща.

# 387
Барба, значи ти си пускала изкушения в темата! макар че по- мъжествен си го спомням паркетаджията, но сигурно не съм била съвсем трезва като съм отворила картинката, а може и мъжът ми да е отказал за пореден път да смени цвета на оградата, а в такива моменти на всички картинки хвърлям окоLaughing
Значи тук, освен че помагаме на Арчо да си избере кухня и шведска стена, му изграждаме и правилни представи за брака. Mr. Green

Нямам някаква специална цветова схема, освен че стените ще са зелени. За другото чакам да видя на живо (а не само в главата ми Crazy) боядисано, със сложена настилка и легло, което ще заема 80% от стаята, и после ще импровизирам малко.

Иначе Роберто, пу-пу, да не го хваля много предварително, но работи съвестно и добре. Като вдига прахоляк, се затваря в стаята и слага одеало под вратата, а преди да си тръгне мете и чисти. Резултатът засега е добре, но да видим на финала.

# 388
# 389
  • Варна
Барб, благодаря за каталога. От кога чакам. От пролетта съм харесала едни мебели и аха да ги купя и ми светна лампата да изчакам новият каталог, да не се чувствам прецакана после. P.S. Харесах си само каната за вода с корковата тапа.  Crossing Arms

So what, John Lewis има едни хубави стъклени маси. Може да откраднеш идея.

1. 2. 3.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 13:41 от Lady April

Общи условия

Активация на акаунт