Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 342
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много дървения за малко пари - какво му мислиш? Но дете / не знам тоето на колко години е / едва ли би се чувствало добре в така обзаведена детска...обратното ще ми е странно  Simple Smile

# 91
  • Майничка
Само си мечтая аз, зверюгите са две - на 7 и 16, събирам ги заедно в 12 кв.м. стая, при вече налично едно легло-мастодонт метър на два, на метър и нещо височина - абсурд да вкарам масивни мебели.

И да се оплача - почти приключих с разчистването на бившата спалня, до неделя трябва вече да е трансформирана в детска, а бояджията влезе в болница. Децата се уговаряха с него за някаква размазана синьо-зелена гама, чудя се дали да се пробваме с голямата сами да направим някакви такива упражнения http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … %BE/view/433.html, като и двете сме по ситните детайли, а не по големите обеми. От друга страна, стената в момента е бяла, гладка, колко пък да можем да я окъкаме с латекс в светла сиво-синя гама? newsm78

# 92
  • София
Зависи колко сте смели и сръчни  Simple Smile Ако " окъкаме " има негативен смисъл - много лесно и неусетно може да стане. Ако не дай боже така се получи майстор винаги ще оправи пораженията.
Аз преди време смело ремонтирах сама / без ел. инсталации /, но сега не ми минава и през ум. Има си хора за всичко - придържам се към тази теория. Но пък знам и съм виждала хора непрофесионалисти, които се справят чудесно.
Успех, ако решиш да действате сами!  Simple Smile

# 93
  • София
Моето свеки ей така "къка" 6 ръце вар на пръскана мазилка в тяхната къща: дойдох аз и след една седмица всичко беше шпакловано от майстор...направо да се начудиш коя е по-свекърва от нас двете?

# 94
  • София
Горкият ти " бабин дом ", когато тя му стане стопанка  Joy

# 95
  • София
Горкият ти " бабин дом ", когато тя му стане стопанка  Joy
То си е много цинично  да го кажа, но:  финансовият "стимул", експлицитно изразен, води до положителни резултати. Даже и при големия ми син действа  Laughing.
...
И да, никога няма да стане "пещера".

# 96
  • Майничка
Моето свеки ей така "къка" 6 ръце вар на пръскана мазилка в тяхната къща...

Това го игра милото като младоженец на малкия балкон, който после остъклихме. Имам чувството, че поне с по 5см на стена намали вътрешния обем. За терасата вече си викнахме бояджия. Laughing

Убедихте ме, първо ще пробвам на една стеничка в коридора. Wink

# 97
ей такъв килим си търся, носи на всякакви цветове възглавници, пердета..ако сте виждали някъде, моля да ме насочите Simple Smile
Скрит текст:

Като казах килим, гледах по-напред сте коментирали, че ги перете на автомивки Simple Smile всеки ден минавам покрай една и гледам как са проснали килими, които уж трябва да съхнат, а им се набива целия прахоляк от минаващите коли. И съм щастлива, че открих Фабриката за пране не килими Simple Smile всичко там става машинно. Дори след последното даване преди години на автомивка един килим ми се беше разтегнал през средата само по края, та ми беше много кофти, но във фабриката го оправиха.

Искам да пребоядисам една стена, която мазах миналата година със сиво Делукс Винил Мат, но всяко докосване по нея после личи от другия край на стаята, в началото се пробвах да я бърша, уж Винил-а позволява забърсване, но след бърсането остават петна, т.е. личи къде е бърсано. Можете ли да ми препоръчате латекс, миещ се?

# 98
  • Варна
Джуджа, погледни в Икеа моделите Morum & Hodde. Не са същите, но подобни.

Кажете хубаво предложение за щори, за бяла дограма, като изключваме (засега) дървените и бамбуковите.  Praynig За дървените ми искат 1200 лв., като имат едни големи кутии отгоре за прибиране, и на моите позорци не си ги представям, защото са 3 дълги прозореца като овал и трябват 3 щори поставени под тази форма. Нещо...........не си го представям готино. Бамбукови няма в нашият рамер.  ooooh!

# 99
  • София
Като се замисля май "Ден и нощ" са най-интересни и по-рядко срещани от предлаганите видове.

https://www.google.bg/search?q=%D1%89%D0%BE%D1%80%D0%B8+%D0%B4%D … &ved=0CCkQsAQ

# 100
  • София
Аз в аналогичната дилема се предадох на римски (пак). Даже утре ще идват от Гершман да взимат размерите (никъде другаде не намерих дамаска, която са наподобява тази в стария апартамент, затова пак Гершман).

# 101
някаква размазана синьо-зелена гама, чудя се дали да се пробваме с голямата сами да направим някакви такива упражнения http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … %BE/view/433.html, като и двете сме по ситните детайли, а не по големите обеми. От друга страна, стената в момента е бяла, гладка, колко пък да можем да я окъкаме с латекс в светла сиво-синя гама? newsm78
Само да не заприлича на зле почистена мухлясала стена, че на една колежка така и се получи след неколкодневни мъки.

# 102
  • На брега
Скрит текст:
Здравейте и от мен. Това лято ще правим ремонт на детската стая, който ще е по-скоро - освежителен. Сменяме тапетите и изцяло цвета й в момента. Донесли сме едни стари мебели, които смятаме да боядисаме в бяло и се надявам да стане различно и красиво.
Вчера най-накрая се спряхме на тапетите.
http://www.esprit.com/stories/home/lakeside/ - от тази колекция ще бъдат, но плюс още нещо. Надявам се скоро да показвам.
Хубави цветове! Отворих го през телефона и после го изгубих... Ще стане свежо!
Много красиви неща видях тук! Не знам дали могат да се намерят за сваляне или да се поръчат, като фототапет/постер. https://www.surfaceview.co.uk/
Doris,благодаря! Налучкала съм значи, като обработвах едни други дъски! Погрешка сложих телена четка на ъглошлайфа и забелязах, че става, като състарено, релефно...
Интересно ми е да видя какво ли имаш в гаража-склад. Сигурно си измайсторила и скрила там един куп съкровища.
И аз, като Лейди съм с овал и няма да имам място за корниз с перде! Прозорците са до тавана. И аз се оглеждам за щори. Ден и Нощ нещо не ми харесват напоследък. Предпочитам нещо, което да се вдига изцяло през деня и да се спуска вечер.

# 103
Нещо нисичко а ла Самурайка  Wink
Скрит текст:

оттук - http://decordemon.blogspot.com/2013/05/converted-barn-in-dusseldorf-germany.html

# 104
Много ми хареса тази къща. Представих си таванското направено за сина ми точно така. Разглеждам другите домове, това истина ли е или е някакъв трик да изглеждат дъските така? Много ми е нереално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт