Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 349
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Стефчо, и уиски пия Embarassedи ракия и....

и сако цикламено!

# 76
  • На брега
Направо ми идва да взема едно просто ъглово легло, че като го го тапицирам и му подменя крачетата! Heart Eyes Хич не бих се молела и уговаряла някоя наша фирма да си промени модела или да ми направи дивана по-така или по-иначе. Идеята е чудесна и за коментираните в предишната тема детски и юношески спални и би могло да играе ролята и на легло и на диван!
Каква простота на замисъла, а изглежда толкова стилно и тежкарско!
От снимките на Барба е естествено:
http://img.archiexpo.it/images_ae/photo-g/tavolo-basso-moderno-i … -9515-5611341.jpg

# 77
Айде аз единствения трезвеник в групата, не пия щото не мога да нося и за това карам само на вода Laughing
Това лято го даваме много лежерно с ремонтите, т.е. Аз боядисвам врати, мъжа ми щтрака с пръсти (това образно казано, не знам дали може да щтрака).
Вратите на втория етаж боядисани (оказаха се цели13 на брой), сега слизам на долния...добре че премахнахме няколк стени, та и вратите отпаднаха.
Имам и още един ден работа по външната врата (онази дето ще си я вземам с мен като продаваме къщата)., и оствават мебелите в спалнята за гости-цветове избрани, концепцията е ясна.... Дано да успея да ги  направя тази година

# 78
  • София
Kontesa , много труд, без бригада специализирани майстори - впечатляващо! Да стане хубаво и бързо, както го искаш!  Simple Smile

so what и Stef40, не ме дъвчете, че няма да си играя с вас  Wink
Някой скоро беше показал малка спалничка, май в коридорче. Ето и кухничка към нея

Такъв подвижен плот за скриване на мивка и на остров в голяма кухня бих използвала.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 09:52 от Vayana

# 79
 Vayana, чудя се що ли за сгъваем смесител се използва в този случай?
Идеята да ползваш водопроводен ключ, за да си дръпнеш плота е доста... подтискаща.
Струва ми се, че подобен модул е удачен за помещение  използвано и за   домашен офис, за да не изглежда, че посрещаш клиенти в кухнята.
Установила съм, че повечето трансформиращи се мебели, човек ги трансформира месец - два, след което избира някое от възможните им положения и повече не се занимава с тях. Но пък е красиво.

# 80
  • София
Да бе! За смесителя не помислих   Wink  
 По логиката, че всяко трансформиращо се нещо омръзва, то и ежедневното оправяне на леглото би трябвало да отпадне  Laughing / трансформация кувертюра/спално бельо /, също и подреждането и вдигането на трапезарната маса...свалянето на капака на тоалетната чиния и накрая ще стане като приказката на Хитър Петър - "защо да ядем, като пак ще изгладнеем "....

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 14:52 от Vayana

# 81
Много харесвам трансформиращи се мебели Simple Smile. Иска ми се и моята мивка да може да се затваря с дъска или друг материал изцяло.   
Няколко са прибиращите се смесители, които намерих - най-много ми харесва Blanco Eloscope SF II

Снимки:
Скрит текст:

# 82
  • София
hannya , благодаря! Ето че всичко е измислено - като гледам едва ли се използва водопроводен ключ  Joy

# 83
Тези последните решения със снишаващ се смесител ми напомнят на тоалетна в самолет.
Ако няма реална нужда, струва ми се самоцелно и не ме привлича. Peace

So what, на нашата тераса върви предимно биричка. Мъжът ми (поне) това пие. Иначе аз обичам тъмен ром и уиски, но рядко имам компания за тях. Вино пием рядко и на настроения. Сега лятото уж вървеше на prosecco, но в момента в тая жега тук само студена вода. #Crazy

Днес ходих до IKEA, имах да сменям едно нещо. Не направих голяма обиколка, но от новите неща фиксирах тази маса от дъб масив, която е разкошна! Möckelby:
Скрит текст:

# 84
  • На брега
Огромна е тази маса! Дъбови талпи с такъв размер - 2,50 взехме онзи ден. Като гледам плота на тази, не е прекалено полиран. Вероятно с някаква по-едра шкурка трябва да се мине за да стои така жилката на дървото?

# 85
Стефчо, благодаря за темата  bouquet

Допълвам Барба:
http://em.elledecoration.se/skogsta-solid-wood-collection-from-ikea/

Любима комбинация - бяло, черно, сиво и дърво Heart Eyes

# 86
  • Варна
Огромна е тази маса! Дъбови талпи с такъв размер - 2,50 взехме онзи ден. Като гледам плота на тази, не е прекалено полиран. Вероятно с някаква по-едра шкурка трябва да се мине за да стои така жилката на дървото?
Има едни кръгли четки за ъглошрайф или дрелка, с които се структурира дървото - може и с телена четка по посока жилките.

# 87
  • София
Преди време говорихме за ателиета за рамкиране на картини. Това, което аз посочих - на  ул. "Раковски "срещу НАТФИЗ вече не съществува.

# 88
  • София
Допълвам Барба:
http://em.elledecoration.se/skogsta-solid-wood-collection-from-ikea/

Любима комбинация - бяло, черно, сиво и дърво Heart Eyes
О, прекрасна е серията и ми идва като по поръчка! Точно за нещо такова се оглеждах. Мерси, Ема!
Само се надявам да я пуснат и в България.

# 89
  • Майничка
Ровя в продавалника за легло за детската, а се размечтах по тази обява http://olx.bg/ad/italianski-mebeli-antichni-ot-estestveno-darvo- … taya-ID4WUqg.html  Joy

Общи условия

Активация на акаунт