Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 380
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • в света на неограничените измерения
... Таааа, търся да открия хора които да ме успокят, че "Абе и аз съм така бе! Това е нещо нормално."

Карамелена, брой ме и мен към тази група. Ужасна винопийка съм. Помня, че и Самурайчето на срещата сподели явната и нескрита любов към хубавото вино.  Grinning

Аз ви чета от морския бряг и въобще не мисля в момента за ремонти, но малко синьо - сиви импресии от мен:

Скрит текст:

# 61
 Карамелена, разпознах се! Laughing

Много хубави неща сте показали. Нова, масата е страхотна.

Ваяна, ти си била човек  Laughing

Контеса, дай снимки от кухнята ако сте я монтирали.

Барба, какво сервираш на терасата?

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:08 от so what?

# 62
  • София
so what?, а ти за какво ме мислеше?  Wink

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:16 от Vayana

# 63
карамелена, Шарки аз нямаше да се опиша толкова добре, както вие сте го направили! В края на работния ми ден ме крепи една мисъл и една визия изплува в главата ми - любимият ми тирбушон издърпва тапата със звучно плоп, рубинена течност се излива в чашата и меки аромати на горски плодове с танинови отенъци и плодови намеци галят небцето ми.
До уискито и ракията явно няма да стигна, но самураев напредва и за мен.
Такива библиотеки ми допадат все повече. Wink

# 64
Лятото наблягам на розето, през зимата на червено Simple Smile И като бременна си пийвах по чаша вечер.

Вижте на какво попаднах в OLX, на някой може да свърши работа:

http://olx.bg/ad/masi-za-zavedenie-ID5i3YG.html#05d623cd58

# 65
  • София
samuraika , бройте ме и мен в тази читалня  Laughing

# 66
Добро утро ,

благодаря ви .  bouquet

Цяло село трябва , съгласна съм , защото стените и покрива не може сам човек да си подава греди и т.н. и имаме общ работник последните 2 седмици за уикенда. И цяла дружина приятели дойдоха да помогнат да се вдигнат  сглобените стени прави . Дойдоха нацепената батка от фитнеса, братушката , футболиста и моя мъж . Вдигнаха ги за 15 минути и си тръгнаха ,а мм с работника му продължиха до късно всяка вечер .Вдигнаха всичко върху бетона от петък до неделя вечерта. 3 пълни дни .

Съседите ни бяха на езерото за уикенда и когато се върнаха снощи към 10 вечерта и ние тъкмо събирахме инструментите се шашнаха .Не са очаквали да е така голям гаража и така бързо да се справим.

Остават фасадата и след това ще се занимаем с кухня ,хол и под .А после с бетона за свързване на гаража с пода на улицата, трябва да се изравни градината , да се отрежат две дървета ,да се сложи трева и бетон покрай стените и стелажи в гаража .И Още толкова работа има и в къщата.
Има много работа и цяло лято ще е такава. Не знам кога ще дойде моето време да подреждам багажи и декорации.  ooooh!

Самурайка, ама каква тази библиотека ? То си е направо винарна ? Задавих се с кафето като я видях  hahaha

Соу , кухнята е монтирана от над 5 седмици вече ,ползвам я ,но навсякъде е още в ремонт етажа и сме с кардборд по пода , без дръжки и без завършващите елементи покрай прозорци , плотове и шкафове.

Ванвел , много красиви сини десени .Приятна почивка .Как ми се ще и на  мен ,но няма да е сега.Най-веряотно януари ,ако всичко се нареди по план ..  bouquet

Барбабю,  какви красоти пак показваш .Много стилно и италианско   Hug
bello, elegante e molto bella!   bouquet

# 67
ах розето. Мъка ми е това лято не мога да попадна на наистина хубаво розе и съм се отдала на бялото вино изцяло.

so what?, а ти за какво ме мислеше?  Wink
за стриктен и леко суров не човек  Laughing даже този коридор не го приписвах на теб, а го помня много добре. И накрая с жълта рокля......кой знае какво още ще изскочи.

# 68
  • София
Подозирах, че сте начетени, но чак пък толкоз  cheers
Аз пък изглежда, че почти си нямам алкохолдехидрогеназа и заради това не мога да прочета нито една буква. Ще си ходя проста и неука, то се е видяло  Blush
Къде ли изчезна mumbas с нейната кухня  Rolling Eyes

# 69
  • вятърничава
Ха,темата от интериорна станала винена Laughing
Наздраве,дами!
И не изхвърляйте тапите!
http://enosiasti.bg/index.php/statii/127-korkotvorenia-stena-ot-tapi

# 70
# 71
 Контеса, почти сте готови с кухнята, времето лети, ще стане работата.

# 72
  • На брега
Ех, че я няма Богиня сега да препоръча някое хубаво бяло вино или розе сега! Аз се зарекох да съм бираджийка вече. Последният ми спомен от бялото вино преди 3-4 дни е много тежък Crazy.
Контеса, дай го тоя батка от фитнеса за малко и на нашият ремонт, че сумарно сме около/под 120 кила (барабар с детето) живо тегло у нас Mr. Green и не можем да се преборим сами!
Много ми харесва кухнята с тези "гардероби" отстрани! Що съдове и уреди ще си събереш там! Аз един такъв планирам, ако успея да го събера между комина и камината. Има ли значение? също липсва от темата! Дано ни изненада с някоя нова красота скоро!

# 73
Благодаря Соу и НоваТема   Hug

Има много работа още Соу ,не го виждам завършено скоро.

НоваТема , батката от фитнеса ..го заемете  Hug
А другото момче дойде да помага и да се учи на занаят . Моят мъж пък е много зает и няма време ,а аз съм нетърпелива ..малко . Излезнаха му две цели къщи да прави и само чака да дойдат документите ни и да започва след месец .

Шкафовете отстрани са пълни вече ,но всичките ми уреди са събрани там ,както и по-големи купи, буркани с варива и подправки, екстра провизии и високи бутилки. Този път имам достатъчно шкафове и си събрах целия инвентар ,даже ми остана малко местенце за нови посуди  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 20:03 от Анонимен

# 74
Контеса, впечатлена съм от труда ви, браво!
Rozamunda, то какво значи: "почти си нямам алкохолдехидрогеназа", ами малко четеш значи  Joy. Не мога да повярвам, че само аз пия уиски, ракия, узо..........и то преди да родя и първото дете, бира изобщо не понасям защото баба ми даваше бирена мая за подсилване като бях малка, а вино харесвам, но хубаво уиски - ммммммммм.
Барб, да бе, как не се сетих? Пускала си ги тези столчета, но май вътре, и масата беше хубава, чудни са, че и 100 годишни!
Соу, жълтата рокля хубаво, а цикламеното сако забрави ли го?

Общи условия

Активация на акаунт