Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 218
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Barbabeau , само това ли иска съпруга ти? Аз тоооооооолкова много други неща мога да готвя   chef Направо съм първа на терасата bowuu

# 271
Всичко иска! Simple Smile))) Но това са фаворитите.

# 272
  • софия
Един Тонет дали ще ми отива вкъщи  newsm78

# 273
  • София
Аз пък всичко мога - няма да скромнича  Wink Ако си нямаш готварски книжки - да ти изпратим? И като се развихриш съвсем ще му вземеш ума  Wink
Това е за Barbabeau  Simple Smile

# 274
Ох, да си призная, единствената готварска книга, която съм разгръщала доброволно, е една, която издаде моя приятелка с нейните снимки. Други са липсите. Laughing

Шшшш, ти не беше ли с няколко бели Иймса у вас? Направо на постоянната дизайн експозиция на МоМА ще го докараш. Wink
Скрит текст:

# 275
  • софия
Хаха, да. Абе нямам вдъхновение хич значи. Дори не знам в какъв цвят да пребоядисам. И тоя пусти ламинат зад телевизора на стената...
Масата ме дразни, иймсовете още не, плота на кухнята, ламБите... не знам.

# 276
  • Варна
Много съм ви изпуснала, много... Ама този сезон ми е един морски, един гръцки... Simple Smile
Ще помагате ли за ремонта???
Някой ще ми избие ли ламината на стената от главата?
Не Simple Smile

# 277
  • София
Аз бих, но съм малцинство  Wink

# 278
И мен не ме привлича идеята за ламинат на стената, поне както си го представям. Бих се заиграла с такова нещо по стените.

# 279
 Брба, не е честно да ме изхвърлиш от терасата, доста години съм се самонастанила:xarms:
Тези скромни гозби дето си изброила-царица съм Mr. Green Mr. Green и жасмин ще донеса презокеански,  за сигурност.

# 280
  • София
За нашата къща дизайнерът искаше хоризонтални дъски/ламинат на стената  в родителската спалня, зад леглото. е, категорично отказах и не съжалявам. Като се върна от морето ще постна снимки на идеите на дизайнера и моята реализация накрая (това е края на другата седмица). А днес ще ви снимам любимата ми рибна таверна в Александруполи - декември са я риновирали, ще видите по стените всичко, което ние тук харесваме, в перфектно изпълнение.

# 281
Соу , разказвай за Рим   bouquet
Много ще ми е драго .
Казвай откъде да се снабдя с жасмин и аз, че май цветята ми няма и да изникнат (минаха два месеца) ,а искам онзи голям плантър пред къщата да има нещо по различно от бурени и треви в него. Съседите ми са с малки боррчета, храсти  цветя в техните ,но аз искам лесно поддържащи се храсти жасмин ,които хем да са красиви ,хем да миришат ухайно и знойно .

Барбабю , ми на 800км ми е най-близката ИКЕЯ  ooooh!
Но пък и искаме да разгледаме Калгари , да по-обиколим Албърта провинцията и да си изкараме и щатски визи .Та с един куршум 3 заека  Crazy

Но за такава библиотека ще отида пак и до Торонто на 3000км ако трябва ,но няма да се наложи  Heart Eyes
А за гозбите ..нямаш проблем .Пази ми място .
Кулинар съм ,обожавам готварски книги и ако знаеш какви спагети Путанеска правя ..мм.Днес ще правя таратор и мусака  Sunglasses

Един Тонет дали ще ми отива вкъщи  newsm78
Защо не ?  bowuu

шшш, махни го този ламинат .И аз имам някаква ламперия дървена из целия приемен етаж ,която ми боде очите и или ще я боядисам бяла ,или ако стигнат финансите ще я затворим с гипс картон .
Много ме дразни ,а дъщеря ми все ми казва какъв хубав меден цвят имала и колко искала и в  нейната стая да сложа и да не боядисвам всичко дървено бяло .
Това дете е достойна дъщеря на баща си .Харесва цветове и не си падат и двамата по моето бяло #Crazy

Шарки, добре завърнала се  Hug
Очаквам снимки .

# 282
 ако разказвам за Рим, ще ме баннат Laughing

Контеса дай снимки на ламперията.

# 283
Ти пък  Party Кой ще докладва ,че да те баннват  Heart Eyes

Ужасна е , ламинат на стена ,брррр...

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 17:23 от Анонимен

# 284
Контеса, в Калгари трябваше да отидете по-рано -Стампидът вече свърши... Аз бих прескочила до ВС , в пъти по-интересна и красива от АВ. Ако ходите август си носете и дебели дрехи, че доста често вали сняг ( миналата година средата на август такива снежни бури имаше, че квартали на Калгари почти седмица бяха без ток).
За жасмина виж дали ще издържи на вашия климат. Препоръчвам ти един канадски блог ( 3 кучета в градината), на мен ми дадоха мн интересни идеи за Калгари.

Общи условия

Активация на акаунт