Не съм го лъгала,преди да се оженим и да имаме деца когато бях безгрижна и по цял ден се чудех какво да правя секса ми доставяше удоволствие не го правихме,защото ми беше скучно.В един момент,обаче когато се появят деца се налага да преглътнеш своите нужди в името те да бъдат добре

Децата винаги ще имат нужди, това не значи, че трябва мъжът да бъде пратен в забвение.
Популе е абсолютно права в мненията си в тази тема.
Сигурно е неприятно да си сам-сама с две бебета и да се чудиш кое по-напред да погледнеш.
Но, всички деца, освен да ядат и да акат, спят. Ако се възползвате от това време, да спите и вие с тях, вечерта няма да сте смачкани. Освен това, някои хора си решават по различен начин проблема с ангажиментите и времето. Не знам, защо Джина беше написала така ядно (съжалявам, ако не си имала това предвид, но звучи точно ядно), за жените с гледачките? Ми, някои имат възможност да си го позволят. И няма лошо, едно че имат повече време за себе си, и второ-вечер в леглото не ляга вампир, който иска само да спи, щото разбираш ли, собствените му деца са му изпили силите.
И аз имам деца, но никога, ама никога не съм пращала бащите им по дяволите. Желанието за секс не е задължение. И не съм приемала бременността си, или раждането за нещо, което да ми убие това желание за интимност с най-близкия ми човек.
Винаги се възползвах от времето, в което децата ми спят през деня. Може да е за половин час, но после се си свеж и имаш сили. И никога не си позволих да се запусна. Не, за да му е готино на мъжа ми, а за да ми е приятно на мен.
Едвам изтраях задължителните 40 дни след двете раждания, за да имам възможност да се насладя на мъжа си и на самия секс.
Ама, докато вие приемате секса като задължение, може и никога да не ви дойде желание. Но и не съдете мъжете си, че търсят това първично удоволствие при други жени.