Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 414
  • 151
  •   1
Отговори
# 15
и аз нямам желание за секс ... само че в момента съм бременна и това ме притеснява не че преди съм умирала от желание но сравнение със сега дето искам само да си лежа .... не знам нормално ли е

# 16
след раждането не се чувствах красива и привлекателна, бях много комплексирана от тялото си. нямаше голям повод, нормалните неща - леко отпуснат корем, малко стрии, 3 кг вповече отпреди бременността, но нищо не беше в състояние да ме накара да се почувствам секси. мм много се старае, все цветя и малки изненади, комплименти, забелязва всяка нова дреха, всяка промяна и коментира много положително, но аз бях стигнала до там, че да го обвинявам, че е сляп и лицемерен  ooooh!
другото беше, че някак не се приемах едновременно в ролята на майка и на секс-партньор.
трябваше ми време, за да си възвърна самоувереността и да се чувствам добре в кожата си, както и да коригирам грешките в "моя телевизор". сега си отчитам тези грешки, но тогава добре се бях филмирала.

# 17
Аз не потвърждавам теорията. Mr. Green
И аз . Peace

# 18
Каква е теорията - че ако родиш момче имаш повече желание за секс, отколкото ако родиш момиче ли? Щото ако е това, аз също я опровергавам - след сина ми имаше голяяяяяяяяма суша при нас  (и двамата бяхме дали заден). Ако сега, когато чакам момиче, ни чака още по-дълъг въздържателен период, ще се застрелям.  ooooh!

# 19
  • София
Първо честито за двете девойки  Heart Eyes И аз скоро ги очаквам моите  Praynig Hug
За секса,вече съм 6 месец и секс ние също не правим  Peace
Защото първо имам опасения да не получа контракции и защото може би и аз нямам голямо желание  Mr. Green
Но доки го е предопредил мъжо,че по време на бременността и след раждането има такива периоди и за сега така ще я караме  Mr. Green Колкото и да му е кофти  Mr. Green
Не се притеснявай,ще ти дойде желанието не е нужно да се насилваш сега  Hug

Това, че ти не правиш секс поради бременност не означва, че и той не бива да прави. Не му ли помагаш в някои отношения? Ако не, съветвам те да започнеш, щото току виж си намери друга. Мъжете са прелетни пеперуди, обичащи секса...(за буквалистите - майтап и не съвсем). Само казвам. Peace

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 00:06 от Popule

# 20
Когато децата бяха малки, не помня да съм имала желание за секс. Бях вечно уморена, вечер ужасно ми се спеше, нямаше кой да ми помага. Освен това имах  страх от забременяване.

# 21
Каква е теорията - че ако родиш момче имаш повече желание за секс, отколкото ако родиш момиче ли?

За след като родиш - не знам, там зависи от много други неща - безсъние, умора, здравословни проблеми, свързани с раждането...
Аз имах предвид по време на нормално протичаща бременност - в повечето случаи жените, бременни с момчета, имат по-голямо желание за секс (даже либидото се повишава в последните месеци) в сравнение с бременните с момичета.
Естествено, това не е общовалиден закон, затова и специално използвах думите "моя теория".  Peace

# 22
А, ако е това теорията, потвърждавам я  Joy

# 23
Мдам, още едно потвърждение на теорията ми.  Laughing
И още едно, с двама сина.    Mr. Green

При теб няма общо със синовете - имаш такъв мъж, на когото не можеш да устоиш и на челна стойка в открития космос да си.

# 24
Първо честито за двете девойки  Heart Eyes И аз скоро ги очаквам моите  Praynig Hug
За секса,вече съм 6 месец и секс ние също не правим  Peace
Защото първо имам опасения да не получа контракции и защото може би и аз нямам голямо желание  Mr. Green
Но доки го е предопредил мъжо,че по време на бременността и след раждането има такива периоди и за сега така ще я караме  Mr. Green Колкото и да му е кофти  Mr. Green
Не се притеснявай,ще ти дойде желанието не е нужно да се насилваш сега  Hug

Това, че ти не правиш секс поради бременност не означва, че и той не бива да прави. Не му ли помагаш в някои отношения? Ако не, съветвам те да започнеш, щото току виж си намери друга. Мъжете са прелетни пеперуди, обичащи секса...(за буквалистите - майтап и не съвсем). Само казвам. Peace
Аз говорех за секс  Mr. Green От други работи не го лишавам  Peace Peace

# 25
Каква е теорията - че ако родиш момче имаш повече желание за секс, отколкото ако родиш момиче ли?
..........Аз имах предвид по време на нормално протичаща бременност - в повечето случаи жените, бременни с момчета, имат по-голямо желание за секс (даже либидото се повишава в последните месеци) в сравнение с бременните с момичета.......
Аха. На мен и през двете бременности ми са забранени такива удоволствия  Rolling Eyes Rolling Eyes И от страх да не прецакам нещо, нямам и никакво желание.

# 26
Значи проблема е всеобщ  Laughing Е не при всичи,но при повечето явно е така  Whistling
Мъжо ми иде да го  #2gunfire За това дали ме разбира е относително  ooooh! Той си знае неговото мисли си,че малко или много просто преувеличавам.Как преди ми е харесвало,а сега не  Sick Е как да му обясня на човека,че 9 месеца с близнаци и вече 5 месеца безсъние секса е последното нещо,за което мисля  #Cussing out

# 27
Ангажирай го повече с децата и домакинската работа. Така ти ще имаш повече време да се почувстваш човек, а може и да ти се увеличи желанието, той пък ще е по - ангажиран и има шанс да те разбере

# 28
  • София
Значи проблема е всеобщ  Laughing Е не при всичи,но при повечето явно е така  Whistling
Мъжо ми иде да го  #2gunfire За това дали ме разбира е относително  ooooh! Той си знае неговото мисли си,че малко или много просто преувеличавам.Как преди ми е харесвало,а сега не  Sick Е как да му обясня на човека,че 9 месеца с близнаци и вече 5 месеца безсъние секса е последното нещо,за което мисля  #Cussing out

Ами прав си е човека - едва ли е чак супермен, че да иска секс по един час, а 15-20 минути все можеш да отделиш за ближния...от натоварения си график. А и няма да ти вади зъб, я... Joy

# 29
Значи проблема е всеобщ  Laughing Е не при всичи,но при повечето явно е така  Whistling
Мъжо ми иде да го  #2gunfire За това дали ме разбира е относително  ooooh! Той си знае неговото мисли си,че малко или много просто преувеличавам.Как преди ми е харесвало,а сега не  Sick Е как да му обясня на човека,че 9 месеца с близнаци и вече 5 месеца безсъние секса е последното нещо,за което мисля  #Cussing out

Ами прав си е човека - едва ли е чак супермен, че да иска секс по един час, а 15-20 минути все можеш да отделиш за ближния...от натоварения си график. А и няма да ти вади зъб, я... Joy
Е прав,прав колко може да е прав  Mr. Green Не ни мислят като ни правят бебета,че чак и по две наведнъж  Joy Като иска секс да не ми е правил две  hahaha Пък и ако трябва да съм честна нашия секс преди да забременея траеше по 1час и нещо  Mr. Green Обичах го тогава  секса Joy

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 19:46 от venelina.setrakqn

Общи условия

Активация на акаунт