Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 428
  • 151
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Скрит текст:
Значи проблема е всеобщ  Laughing Е не при всичи,но при повечето явно е така  Whistling
Мъжо ми иде да го  #2gunfire За това дали ме разбира е относително  ooooh! Той си знае неговото мисли си,че малко или много просто преувеличавам.Как преди ми е харесвало,а сега не  Sick Е как да му обясня на човека,че 9 месеца с близнаци и вече 5 месеца безсъние секса е последното нещо,за което мисля  #Cussing out

Ами прав си е човека - едва ли е чак супермен, че да иска секс по един час, а 15-20 минути все можеш да отделиш за ближния...от натоварения си график. А и няма да ти вади зъб, я... Joy
Е прав,прав колко може да е прав  Mr. Green Не ни мислят като ни правят бебета,че чак и по две наведнъж  Joy Като иска секс да не ми е правил две  hahaha Пък и ако трябва да съм честна нашия секс преди да забременея траеше по 1час и нещо  Mr. Green Обичах го тогава  секса Joy

Щом е супермен, ще му кажеш, че поради технически причини, времето за суперменските му изпълнения ще бъде съкратено наполовина. Crossing Arms

# 31
Час и нещо, леле... хора без работа.  Grinning

# 32

Да и аз това си помислих..
При нас мъжо може само са си мечтае за час,час и нещо Grinning

# 33
Значи проблема е всеобщ  Laughing Е не при всичи,но при повечето явно е така  Whistling
Мъжо ми иде да го  #2gunfire За това дали ме разбира е относително  ooooh! Той си знае неговото мисли си,че малко или много просто преувеличавам.Как преди ми е харесвало,а сега не  Sick Е как да му обясня на човека,че 9 месеца с близнаци и вече 5 месеца безсъние секса е последното нещо,за което мисля  #Cussing out
Определено и при нас беше проблем, така че не си само ти. И ние имаме близнаци и да ти кажа, че докато не навършиха 3 г. нямах ама никакво желание за никакъв секс. Правили сме го отвреме навреме, колкото да не е без хич, но всичко така от немай къде от моя страна. Дори и сега вече като отмина това натоварено време нещата се промениха, нагодихме се някак един към друг. Едно е да си на 20-30, да нямаш никакви ангажименти, особено и ако не живеете заедно и се виждате само за тези 2 неща, друго си е вече да имаш семейство и всички да чакат на теб  Laughing А особено и при нас като живеем на малко пространство, та винаги трябва да изчакаш всички да са по леглата, но обикновено аз съм заспала преди децата  Joy

# 34
  • Sofia
При мен беше така - едвам изчаках да минат 40-те дни след раждането.
За протокола и за проверка на хипотезата - родих момче  bowuu
Не съм губила сексуален апетит нито по време на бременността, нито след нея, напротив, като че ли се засили дори. Преоткрих себе си. Женствеността и тялото си.

# 35
При мен беше така - едвам изчаках да минат 40-те дни след раждането.
За протокола и за проверка на хипотезата - родих момче  bowuu
Не съм губила сексуален апетит нито по време на бременността, нито след нея, напротив, като че ли се засили дори. Преоткрих себе си. Женствеността и тялото си.
Явно наистина има нещо вярно в теорията на как'Сийка ....     Grinning

Че в 10-11 вечерта каква работа?     newsm78
Децата заспали, къщата тиха, само време за секс и удоволствия.     Laughing

# 36
Хаха  Mr. Green Е каква работа бре вечерта всеки по стаите  Mr. Green  Joy
От скука деца се правят  Joy
Браво на вас с момчетата ви е лесно  hahaha Хем мъжете се радват,че ще имат мъжки наследник,хем и секс правите жени мечти сте вие  Joy
На мен ми натежава корема вече,ама снощи какво да правя  hahaha ще вземи да си намери любовница и викам хайде да не  е съвсем без никак  Joy прежалих се и пак 1 час отиде  Mr. Green

# 37
Но доки го е предопредил мъжо,че по време на бременността и след раждането има такива периоди и за сега така ще я караме  Mr. Green Колкото и да му е кофти  Mr. Green
Ма само на него ли му е кофти, че не правите секс?

# 38
Две години след раждането нямах желание. Дойде от самосебе си. Бял кахър е това.
Ми не е бял кахър. Баш черен си е.

2 години без секс със съпругата = секс с някоя чужда съпруга

# 39
Но доки го е предопредил мъжо,че по време на бременността и след раждането има такива периоди и за сега така ще я караме  Mr. Green Колкото и да му е кофти  Mr. Green
hahaha Ми и на мен,ама аз нямам проблем да изтърпя пък той не спира да ме врънка  Mr. Green И затова снощи му се отвори парашута  Mr. Green
Пък и в крайна сметка ще дойде период сега като съм бременна,в който наистина ще трябва да изтърпим докато родя.Ама като гледам какви ги пишат всички,че нямат желание след това  Mr. Green Моя настина ще си намери друга ако и след раждането няма секс поне веднъж на два три дена  Joy

# 40
hahaha Ми и на мен,ама аз нямам проблем да изтърпя пък той не спира да ме врънка  Mr. Green И затова снощи му се отвори парашута  Mr. Green
Радвай се, че врънка теб. И не му отказвай много, много, да не вземе да врънка друга. Приятелски мъжки съвет.

# 41
 Mr. Green Вие ме убихте  Mr. Green
Абе venelina.setrakqn ти преди да забременееш колко пъти правихте секс бе  hahaha
Той твоя хич не ти дава мира,ама ти щом имаш мерак  Mr. Green
Аз ще трябва да се насилвам,че ще вземи да почука на чужда врата  #2gunfire Хем все му обяснявам,че съм много заета със децата  Crazy От де мерак да имам  newsm78

# 42
hahaha Ми и на мен,ама аз нямам проблем да изтърпя пък той не спира да ме врънка  Mr. Green И затова снощи му се отвори парашута  Mr. Green
Радвай се, че врънка теб. И не му отказвай много, много, да не вземе да врънка друга. Приятелски мъжки съвет.
Joy На мен ми е весело,ама той все ме заплашва,че ще ми изневери  Mr. Green
Затова гледам,да правя така че и на мен и на него да ни е хубаво,ама като ми порасне още корема не знам дали изобщо на някой от нас,ще ни харесва  Peace Аз попринцип не се дърпам много много  Joy
Ама ако става въпрос за здравето на бебите  ще отказвам  Whistling
mama evgenia  hahaha Е,че не работим по график ама по 2-3 пъти на ден  Mr. Green  Joy

# 43
mama evgenia  hahaha Е,че не работим по график ама по 2-3 пъти на ден  Mr. Green  Joy
Ти ме уби  Joy Ти се жената мечта  Peace Мъжете могат да мечтаят само за такива жени   Mr. Green
В твоя случай не вярвам да ти изневери  Laughing
В моя обаче,процентите са големи  hahaha

# 44
  • София
mama evgenia  hahaha Е,че не работим по график ама по 2-3 пъти на ден  Mr. Green  Joy
Ти ме уби  Joy Ти се жената мечта  Peace Мъжете могат да мечтаят само за такива жени   Mr. Green
В твоя случай не вярвам да ти изневери  Laughing
В моя обаче,процентите са големи  hahaha

А преди да се Ужените нямаше проблем да му пускаш, нъл? Sunglasses Ами не може така, ближният е ЧОВЕК точно толкова, колкото и децата, мдам. Whistling

П.С. Препоръчителна поза за големи кореми - странична. Добра работа върши. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт